Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Линкове към Cccam free server

Започната от valseat, Юли 17, 2017, 12:33:09 PM

« назад - напред »

ники2

Здравейте, купих си 8 сссам линии от али експрес. Всички 8 ли трябва да ги сложа в един сателитен приемник или може 4 в един, а другите 4 в друг, който е в съседната стая. И двата приемника са на един рутер.:s101

вассил46

Цитат на: ники2;562341Здравейте, купих си 8 сссам линии от али експрес. Всички 8 ли трябва да ги сложа в един сателитен приемник или може 4 в един, а другите 4 в друг, който е в съседната стая. И двата приемника са на един рутер.:s101

Линиите са дадени за един приемник.Целта е когато една се забави да задейства другата не зависимо 1,2 или друга, но има и едно но ,някои от 8 работи само една а друга се сменя при смяна на транспондер. Може да пробваш икономията за 5лв. за втора годишна,аз не съм пробвал.Ако ме разбираш какво обяснявам.

Вайдин57

Цитат на: вассил46;562343Линиите са дадени за един приемник.Целта е когато една се забави да задейства другата не зависимо 1,2 или друга, но има и едно но ,някои от 8 работи само една а друга се сменя при смяна на транспондер. Може да пробваш икономията за 5лв. за втора годишна,аз не съм пробвал.Ако ме разбираш какво обяснявам.

Купих испанска сссам линия,но след месец и нещо спряха,може би защото ги ползвах на два приемника.Не знаех тази подробност!:s101

вассил46

Цитат на: Вайдин57;562367Купих испанска сссам линия,но след месец и нещо спряха,може би защото ги ползвах на два приемника.Не знаех тази подробност!:s101
Не е спряла за това, просто си мисля че линията е умряла. Пиши им да видиш дали ще ти одговорят, ако одговорят ще се оправят , ако не одговори магазинера вече не саществува.

oldman

Имате ли проблем на 39 от гаргата?
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

manqka

Цитат на: вассил46;562343Линиите са дадени за един приемник.Целта е когато една се забави да задейства другата не зависимо 1,2 или друга, но има и едно но ,някои от 8 работи само една а друга се сменя при смяна на транспондер. Може да пробваш икономията за 5лв. за втора годишна,аз не съм пробвал.Ако ме разбираш какво обяснявам.

Колега,  нещо си се объркал със линийте че са , само за един приемник!
Аз като съм си закупил от алито 8 линий , да  не би да съм ги сложил само във един приемник...
А ги сложих във 4 приемника , и единия от тях беше със друго айпи. И пак си бачкаха цяла година без да спрат.
Много зависи от какъв доставчик ще се закупят линийте.
Четете коментарите във алито преди да си закупувате линийй от китай.
Има много отзиви , и от там си правите преценката дали да си ги вземете.  ;)

Анто75

Цитат на: oldman;563188Имате ли проблем на 39 от гаргата?

От два дни не работи.

manqka

Цитат на: Анто75;563190От два дни не работи.

Мда

бендо

Цитат на: oldman;563188Имате ли проблем на 39 от гаргата?

Вече бачка:);;650

тодор2018

Цитат на: manqka;563189Колега,  нещо си се объркал със линийте че са , само за един приемник!
Аз като съм си закупил от алито 8 линий , да  не би да съм ги сложил само във един приемник...
А ги сложих във 4 приемника , и единия от тях беше със друго айпи. И пак си бачкаха цяла година без да спрат.
Много зависи от какъв доставчик ще се закупят линийте.
Четете коментарите във алито преди да си закупувате линийй от китай.
Има много отзиви , и от там си правите преценката дали да си ги вземете.  ;)

Преди седмица купих 7 линии от алито продавача ме предопреди само за 1 приемник иначе спират да работят
ICONE IRON 4K,TIGER ONE BILLION V1  OCTAGON SX88 V2 4K Антени Tecatel 120/110 Телесистем OF105 109/100
OF100 95/89см,80/75см Н-Н мотор 80е,52е,45е,42e,39е,36e,23е,19е,16е,13е,7e,5e,1,9е.0,8w,30w

manqka

Цитат на: тодор2018;563203Преди седмица купих 7 линии от алито продавача ме предопреди само за 1 приемник иначе спират да работят

Той продавача хич няма да разбере че си ги кънектнал към другите ти приемници. Нали са със един и същ айпи адрес , се захранват и останалите ти приемници.
Само дето на самите приемници тяхния айпи адрес , е със две последни числа малко по различни.
 Такаче не би трябвало да ти зададе банна за да ти спре да работят линийте.
Те китайците не са по умни от нас българите 😂

Стоян

IP адресите ще са еднакви, но не може да се скрие това, че едно и също потребителско име в един момент иска заявки за 1, 2, 3 или повече различни канали. Т.е. на единия бокс да се гледа Диема Спорт, на другия Диема Спорт 2 и т.н... И това все едно от и също потребителско име. И всичко лъсва.

дрим

Пак е нормално, защото приемниците с FBC тунер и fast channel change (FCC), правят по 3-4 едновременни заявки защото разкодират съседните канали на този, който гледаш за да може да се осигури това бързо превключване ;)

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

manqka

Цитат на: дрим;563212Пак е нормално, защото приемниците с FBC тунер и fast channel change (FCC), правят по 3-4 едновременни заявки защото разкодират съседните канали на този, който гледаш за да може да се осигури това бързо превключване ;)

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Могат ли да наложат банн , ако работят едни и същи линий на 3 приемника примерно.
Но ако другите 2 са изключени.  И  ако ги менкам , примерно както са ми във 3 стай по 1 приемник. И като се местя от стая на стая. И където съм във дадена стая само там работи приемник  , а в другите стай са изключени. Сигурно те обърках

тодор2018

Аз така гледам на 2 приемника в различни стаи, но работи само 1 приемник.
ICONE IRON 4K,TIGER ONE BILLION V1  OCTAGON SX88 V2 4K Антени Tecatel 120/110 Телесистем OF105 109/100
OF100 95/89см,80/75см Н-Н мотор 80е,52е,45е,42e,39е,36e,23е,19е,16е,13е,7e,5e,1,9е.0,8w,30w

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания