Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Galaxy Note8 и Note9 дискусия

Започната от sky2, Юли 12, 2017, 04:17:24 PM

« назад - напред »

bu12tras

В айфон форума един остроумец предлага на 50% от цената нов S8+  , купувам го вика и след 2 месеца цената му ставала с 50% надолу 😂 абе и ние ползваме телефони не сме още на бтк с кабел и тел с шайба!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

дакси

Kak ще излезе 2500 лв.Аз платих 1519,99 кеш и договор за 2 години за по 19,99 лв. на месец.

mistor

Цитат на: digimp;461236Аз нямам какво да крия - жената и децата имат пръстови отпечатъци в моя Iphone и могат да влизат когато си поискат.

А ония от разузнаването - още по-често и без пръстов отпечатък.

Ти си пей твойта песен, но като не вярваш на мен нека упомена Чък Норис: ".... с пръстов отпечатък отпред имаш комфортен, директен достъп до различни приложения, както и вътре в тях ....."

:e085:

Развали се пералнята (около 10 годишна). Дойде майстора и направо го попитах какъв модел нова пералня ще ми препоръча.

Той ме погледна все едно, че съм агресивно луд и ядосано ми каза:

На тая пералня сега ще и сменя нагревателя за 40 лева и следващите 5 години няма да има ремонти.

А като вземеш нова - след 2 години ще я изхвърлиш и ще купиш следващата.

или друг пример:

Каляската която кара дъщерята е на 18 години и моя автомонтьор и забрани да я сменя с нещо по-ново след 2007-ма /2009-та.

Та скъпи ми mistor - и аз имам право, ако не ми хареса новия Iphone - да тичам при новия Samsung или обратното.

Note 8 засега се очертава като абсолютния фаворит сред масовата публика!

Ама на мен ми се искаше да излезе Kiryn с изкуствен интелект и да пришпори Samsung и Apple да излязат с по-смислени решения, а току-виж и цената леко надолу ...

:s103
Нямаше нужда от удебеленото и оцветено в червено изречение . Цитирах прочетеното защо има 3D face id вместо touch id . Не съм рекламирал едната или другата марка . Но всеки си чете както си знае . На мен лично ми харесва , че се правят нови неща и съм убеден , че точно в тези две компании има доста по-умни глави от моята .

А точно с тези примери изби рибата . Даже не ми се мисли точно какво ми обясняваш . Евтино или скъпо , ново или втора употреба .
Искаш ли пояснение защо пералнаджията така ти е казал ? Той точно от такива перални си вади паричките . Как да ти каже какъв нов модел/марка да си купиш , като той едва ли е правил нещо различно от смяна на нагревател и евентуално лагери на барабана .
Виж за този пример с автомобила и аз съм донякъде съгласен , но едва ли в същата посока  за която ти си мислиш . По-скоро става дума за това , да не си даваш парите за по-нова кола , защото детето докато се понаучи зад волана , може от незнание да предизвика разни аварии по колата ( да не дава господ, на никого не го желая ) .
И връщайки се на темата която си зачекнал , значи можеш да си сменяш телефона през 2-3 години срещу 1500-2000лв или евентуално за почти без пари , ако е от бюджета към договора на някое юридическо лице ,но не можеш да си смениш пералнята с нова , която за 7-8 месеца ще ти спести много повече средства само от разхода на еленергия ? Да не говорим за разхода на гориво от автомобила , или поддръжката за ходова част .
Що за комплексарщина ? Телевизора супер нов , телефона от най-скъпите само месец след излизането на пазара , но жената ще пере в старата пералня поне още 10 години , ще караш 15-25 годишни автомобили и всеки месец ще ходиш до сервиз .

bu12tras

Цитат на: Цец0;461497Хахахахахахахах, тези идиоти от Епъл вече наистина копаят дъното и тотално се подиграват с клиентите си.... Само €59 ;;basi;;basi;;basi;;basi;;basi

http://www.mobilebulgaria.com/news/41151/iphone-8-%D0%B8-iphone-x-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%82-%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE?utm_content=buffere672a&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Че кога не е било, за всичко се е плащало винаги отделно

https://youtu.be/Vwm4ewiv5HM

Цец0

Нали разбираш какъв абсурд е на телефон, започващ от $999  в Щатите и €1160 в Европа да си закупуваш отделно зарядно за фукция, рекламирана като инавация ;;basi
Или специални фенове по специален начин се ши*ат? ;;573

Чък Норис

Явно ги ши*ат качествено, доволни остават и се връщат :lol15:

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk

bu12tras

Днес докато гледах ревюта на Note 8 в тубата, попаднах на едно в който един обяснява след седмица поозване на нота колко бил хубав но все пак щял да си купи iPhone X защото бил иновация .....
За едни и същи пари предпочитал айфона пред нота... wtf
Ай стига бе аз също съм епъл фен но всичко си има граници ос е перфектна от към работа но стига вече 4 години едно и също да продават , баси
Днес звъннах на приятел от теленор да ми поръча един черен Note8 запечатан , че тая бройка в Пловдив е отворена и кой знае колко пръсти са я пипали , и съм решил една 5-ца да взема заради детето да го гледам какво прави и къде е и да не губя imessage и facetime.

bu12tras

Supersaf им еба мамата https://youtu.be/MoooPAPqQuw

Чък Норис

Тя темата, че е разводнена е ясно, ама този линк пък за какво го даваш тук?

AGT

Ами в линка пише  - " Първото обновление на Samsung Note 8 подобрява камерата му "

Баш по темата за разлика от 70% от мненията които нямат общо със Samsung . :s101
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

digimp

Цитат на: Ooo_Pepi;461492Тези от Епъл започнаха яко да се еб@в@т с хората които им гласуват доверие, като избират техен телефон, че и пари дават за него.
Но в последните модели не виждам нищо ново от предходните... ааа да, цената е нова и е порядъчно увеличена.
А за Х няма какво да коментирам, тотално лишено от приятна визия устройство.
За Note8 не бих дал 2200лв, на изплащане става 2500лв.
Не са познали, за 1200лв се предлага S8+, без договор, без абонаментен план.

На 100% съгласен!

;;650

"Iphone" е една красива опаковка, която не е подплатена със съвременни технологии.

Смисълът на съществуването му в днешно време е  единствено и само да принуждава "Samsung"
да прави добри телефони с нови технологични усъвършенствувания (леле колко сложна дума!?).

:;803

То и аз съм се замислил за един NOTE 5 на старо
и след година - 2 като излезе някаква побърквация с изкуствен интелект - тогава ще си хвърля паричките за нещо технологично смислено,
а не както е сега - козметика и  силикон и айде бате - те ти нов телефон.

Note 8 изглежда е МН. добър телефон, ако вече си имал подобен
и прекрасен, ако никога не си имал Note x.x.x

:s101
:s101     :c040: ;;650

sky2

Цитат на: Чък Норис;461532Тя темата, че е разводнена е ясно, ама този линк пък за какво го даваш тук?

Тоя линк е един от малкото по темата.

Чък Норис

Ами на мен ми излиза:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания