Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

RN-TV - приложение за AndroidTV

Започната от Ненен, Май 30, 2017, 01:47:12 PM

« назад - напред »

notwist

Цитат на: Ненен;490338Темата е за AndroidTV, не за Tizen.

На Самсунг може да не са променили условията и да пускат орязания пакет само със SD канали.

Няма SD канал, който на 55" (като твоя от подписа) да прилича на нещо.
Толкова по зле за тях, този мазньоч няма кой да го гледа на Самсунг.

Ненен

Цитат на: notwist;490378Толкова по зле за тях, този мазньоч няма кой да го гледа на Самсунг.

Е, когато си платиш за останалите 150-200 канала, ситуацията се променя. Но за без пари - толкова.

notwist

Да ги похваля обаче за архивът им от филми и сериали - забелязах, че е доста е голям, разнообразен и освен това почти всичко в HD качество.

Жекожек

Здравейте, имам нужда от малко информация и помощ относно приложението за андроид тв бокс. Активирах си "Пакет IPTV" 175+канала но след като пусна приложението ми изписва че нямам активен абонамент поради неплатена сметка. Звънях на оператора и от там ми казаха че имам активен абонамент но понеже андроид тв бокса ми бил някакъв китайски постоянно сам си сменял МАС адреса и те не можели да направят нищо. Възможно ли е наистина тяхното приложение само да си сменя МАС адреса. Всеки път когато пусна приложението им ми изписва един и същ МАС адрес, но те казват че при тях се сменяло постоянно. До скоро съм гледал IPTV но на друг доставчик с друго приложение и не съм имал никакъв проблем. Какъв може да е проблема и може ли да се оправи по някакъв начин.

Ненен

Цитат на: Жекожек;490921Звънях на оператора и от там ми казаха че имам активен абонамент но понеже андроид тв бокса ми бил някакъв китайски постоянно сам си сменял МАС адреса и те не можели да направят нищо.

Здр., чувал съм за такива боксове. Знам, че продават подобни в м.Зора.

Някои китайци в Алибаба предупреждават, че устройствата им си сменят MAC адреса с програма. Точно за да се лъжат доставчиците, които четат само MAC адреса. Явно RN имат някаква защита и ги хващат.

Вземи си някой нормален бокс за 30$ в нета (добрите са по 80-100$) или си купи от новите им (дето са с Android 7) по 106 лв.

P.S. Не вярвам те сами да си добавят в приложението опция да се сменя MAC адреса - все пак това им е защитата. Имай в предвид, че повечето китайски MAC-ове не са си платили лицензите и ги няма в световната база с MAC адреси. Провери си своя, например тук: https://metroethernet.ru/tools/oui

P.P.S. Забравих да спомена, че те ГАРАНТИРАТ работоспособност само на предлаганите от тях Андроид боксове и MAG250/254/256. Другите боксове са си лотария. Затова най-добре ТВ с АндроидТВ (Sony, че Филипс са се издънили със софтуера) :)

Жекожек

Благодаря за бързия отговор, значи все пак е възможно да е от андроид тв бокса. Може ли ми препоръчате какъв тв бокс да си взема долу-горе на поносима цена(до 30-40£), живея в Англия и мога да поръчам от ebay.

Ненен

Цитат на: Жекожек;490952Благодаря за бързия отговор, значи все пак е възможно да е от андроид тв бокса. Може ли ми препоръчате какъв тв бокс да си взема долу-горе на поносима цена(до 30-40£), живея в Англия и мога да поръчам от ebay.

Универсалният отговор е Infomir MAG254 или MAG256.

Най-добрия - да си купиш бокс от РН, ако ще гледаш от тях, но те не доставят по поща или куриер. Само на място, в офисите им.

дидос

Уважаеми абонати,

услугата IPTV е ограничена само за територията на гр.Бургас и гр.Айтос.

Благодарим Ви за разбирането!

user12321

Цитат на: дидос;534285Уважаеми абонати,

Така ли е наистина? Защото наскоро тествах безплатно приложението им , тук в София и предвид че съм вързал с кабел телевизора с качествен 60mbps нет,  всички канали вървяха нормално.

Ненен

Цитат на: user12321;539815Така ли е наистина? Защото наскоро тествах безплатно приложението им , тук в София и предвид че съм вързал с кабел телевизора с качествен 60mbps нет,  всички канали вървяха нормално.

Да, не се предлага освен в Бургас и Айтос.
За да ти направят акаунт, трябва да отидеш на тяхна каса. Иначе не може. То и на СКАТ им върви тестов период, но и при тях подновяване само на каса.

Хишникът

Цитат на: Ненен;539816Да, не се предлага освен в Бургас и Айтос.
За да ти направят акаунт, трябва да отидеш на тяхна каса. Иначе не може. То и на СКАТ им върви тестов период, но и при тях подновяване само на каса.

Абе отиваш на морето - съответно и на каса на RN или СКАТ. Правиш си акаунт и си предплащаш за колкото време искаш. И така до следващото лято.

тГечев

Цитат на: дидос;534285Уважаеми абонати,

Здравейте, услугата IPTV все още ли е ограничена? Виждам, че през сайта съвсем спокойно мога да пусна поръчка и да си платя с карта.

TUISTERa

Цитат на: тГечев;549675Здравейте, услугата IPTV все още ли е ограничена? Виждам, че през сайта съвсем спокойно мога да пусна поръчка и да си платя с карта.

Пусни, плати и кажи. Щото , едва ли някой официално ще ти обяви, че може извън територията за която са платени тв правата

AleksK

Цитат на: тГечев;549675Здравейте, услугата IPTV все още ли е ограничена? Виждам, че през сайта съвсем спокойно мога да пусна поръчка и да си платя с карта.

Работи в София (тествано), предполагам е отпаднало ограничението и може да се ползва в цялата страна.

sasho1bs

Имат ли още видеотека с новите филми?И имат ли още интересни канали които не можеш  да видиш при повечето оператори.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания