Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Безплатен месец на 4G карта от Виваком

Започната от Дато, 18-05-2017, 15:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Дато

Цитат на: taewu;452025отиде ли на data.vivacom...

Да.  Но отново пише,  че няма интернет връзка. В настройките за мрежа от смартфона липсва профил с име Vivacom 4G, 3G,  GPRS или каквото и да било. Но в избор на мрежа отметката си стои на. VIVACOM LTE. Само някакъв измислен профил Eternet или нещо подобно,  което си е стандартен фабричен профил.
На същия смартфон при Telenor 4G карта няма проблем

dodo

Може би като са ти дали картата неса я активирали.

taewu

явно трябва да си направиш профил провери как са им настроиките или сложи картата в друг телефон
азиатец и половина

sa6o91

Да, това сигурно е като на стандартния договор и не е променено. Определено има разминаване относно срока в първата и последната страница на договора.

tonivet

Вкарай си настройките за нета ръчно или пробвай с смс. Аз си ги въведох на ръка и всичко тръгна.
Инфо за настройките - цък.

Дато

Цитат на: tonivet;452044Вкарай си настройките за нета ръчно или пробвай с смс. Аз си ги въведох на ръка и всичко тръгна.
Инфо за настройките - цък.
Благодаря за отговорите, но при тестовите 4G карти на Vivacom е изключена фабрично възможността за изпращане на SMS-и.
И ти ли си с тестова  карта взета този месец? Проблем ли е, че в сайта са описани ръчни настройки за GPRS настройки от Виваком, а не LTE(4G)?

EDIT: Получи се с ръчно активиране на GPRS от линка ти! Благодаря!
Предполагам, че през data.vivacom.bg може да се следи потреблението

tonivet

Цитат на: Дато;452045И ти ли си с тестова  карта взета този месец?
Проблем ли е, че в сайта са описани ръчни настройки за GPRS настройки от Виваком, а не LTE(4G)?
Предполагам, че през data.vivacom.bg може да се следи потреблението

Да, не, да. :)

taewu

на мен ми дойдоха нови мегабайти нали уж беше за 1 месец?  да не се окаже ,че 4 гб са за 1 г на 12 лв??
азиатец и половина

Дато

Цитат на: taewu;453843на мен ми дойдоха нови мегабайти нали уж беше за 1 месец?  да не се окаже ,че 4 гб са за 1 г на 12 лв??

От 123 какво ти отговориха операторите?

dokodoko

По-добре да се обади на Шестп Чувство , там маг Фидан  ще даде по точен отговор.

taewu

Цитат на: Дато;453844От 123 какво ти отговориха операторите?

НЕ СЪМ СЕ ОБАЖДАЛ понеже картата е на позната
азиатец и половина

Мишка

Моята я спряха 3 дни преди да направи месец. Преди това ми звъняха да продължа договора за 16лв. 8 GB и подарък таблет Diva но ги отрязах.

taewu

ще видим ако не ще я пратя да се разправя:s101
азиатец и половина

Дато

Цитат на: Мишка;453847Моята я спряха 3 дни преди да направи месец. Преди това ми звъняха да продължа договора за 16лв. 8 GB и подарък таблет Diva но ги отрязах.

Не знаех,  че трябва да се обажда потребителя на промоционалната безплатна карта за спирането й. Ако не се обади,  какво ще се случи?

Мишка

Не съм се обаждал да ми я спират като я взимах ми казаха, че се спира автоматично след месец. От Виваком ми звъняха да ме зарибяват.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания