Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Жертвите на форума (сменено име на тема-Дрим)

Започната от eMTech 300, Май 08, 2017, 01:10:16 PM

« назад - напред »

eMTech 300

Отварям нова тема ,ЗАЩОТО , дрим - модератор затваря темите за BulgariaSat-1 !!! Щом е най търсената тема защо я режите ? Видях , че и Нео 64  е баНат !? А аз рискувам да ме отреже дрим за 3ти път . Нали фОРУМА е за всички теми относно САТ ТВ и не само!  И за да не е спам ЕТО - НЯМА още точна дата за изстрелването , НО по думите на гн. Заяков - СРЕДАТА НА ЮНИ , от 5 май ,интервю пред в .Капитал . Ето и самото интервю .-http://www.capital.bg/biznes/intervjuta_i_komentari/2017/05/05/2965607_maksim_zaiakov_juni_shte_izstreliame_purviia_bulgarski/  ;;513

дрим

Сега аз съм ви крив, иначе ревахте, че са омазани темите и някой да ги почисти, единственият начин да са почистени е както е сега - заключена след последното читаво мнение! (ЗА справка трите части пълни с глупости и то след множество разчистване)
Всички баннати след това са заради приказки на пейката пред блока с нищо конкретно по темата :lol15:

А тебе жертво, те баннах преди седмица не за спам, а за клевета и то за първи път, за разлика от теб, аз показвам факти, а не плямпам колко да не заспя и не се прави на ощипана мома.:e085:
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

dvdrw

модераторче дримче ти банваш единствено само защото така се чувстваш мъж продължвай да банваш всички и един ден тоя форум няма да има кой да влиза освен само модераторите които се мислите че сте велики, така се случи на времето с програмата мирк и българската ирс мрежа унибг там админите имаха много юзери които изгубиха поради това че админите се мислиха за голямата работа айде чао ви !
Golden interstar HD FTA Germany , 80 sm Vivacom 45e 46e.

дрим

А ти кой беше бре колега, хубаво е да кажеш, защото аз не се сещам :)
Изпорегистрирате се с х20 ника и после ми пишете на въпреки, а аз трябва да се сетя за какво е.

Има раздел във форума ИСКАМ, пускате една анкета за и против модерирането ми и аз ще уважа изхода от анкетата, стига да не са някви клонинги с регистрация от преди два часа!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

кокович

Е точно тая новина е в старата тема поне 3 пъти пусната . Никой не чете назад какво се случва , а намира нещо в нета и поства веднага. Ако не се спамеше в предишните теми с глупости щяха да са подбрани мненията и по темата и нямаше да се дублирате.

njor

Браво Сашо, продължавай в същия дух да разчистваш боклуците. Няколко пъти са ми предлагали и аз не съм искал но от известно време се замислям да се кандидатирам с единствената цел аз да ги поразчистя. В момента ми олеква че няма да се наложи. Имаш една почерпка от мен на сбирката.;;650
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Астрал

Не  че  го  защитавам  Дрима,  ама както  я  бяхме  подкарали ( в т.ч  и аз) и   си  стояхме   на  Том  1  на темата  с  1000+  страници,а  кажете   има 1 пост  с  дадени   нови  честоти от Вито ( Дай  Боже)  или  нещо  важно   относно   новия спътник измежду   800  поста  плява  как  ще  го  намерим  ако  няма  търсачка......Ай,кажете..
13-16-19 E 85 cm ITV Partner
Tecatel  120см 36 E ,GS B211,TRICOLOR TV

Чък Норис

Да напомня на потребителите, че нямат право да коментират действията или бездействията на модераторите. Двама излетяха, моля да заповядат други.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

gentu

Цитат на: Астрал;450730Не  че  го  защитавам  Дрима,  ама както  я  бяхме  подкарали ( в т.ч  и аз) и   си  стояхме   на  Том  1  на темата  с  1000+  страници,а  кажете   има 1 пост  с  дадени   нови  честоти от Вито ( Дай  Боже)  или  нещо  важно   относно   новия спътник измежду   800  поста  плява  как  ще  го  намерим  ако  няма  търсачка......Ай,кажете..

Ако баба ми беше мъжка , щеше да ми е дедо!(това за търсачката - има си я!!!)А за Вито ( Дай Боже) и нещо важно - леж ти на това ухо и вЕрвай на пияни жени!!!:a0335:

-темата си е за там където е сега и толкоз!;;675
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

register

броячът от последното мнение в оная тема не е реален и не почива на официалната информация - средата на юни

dzumba

Е дай дествителния,да сверим часовниците!

register

Астрал

Цитат на: gentu;450732Ако баба ми беше мъжка , щеше да ми е дедо!(това за търсачката - има си я!!!)А за Вито ( Дай Боже) и нещо важно - леж ти на това ухо и вЕрвай на пияни жени!!!:a0335:

-темата си е за там където е сега и толкоз!;;675

Ей,това  Българите  сме    големи  разбирачи.......То  и  затова  сме  на  тоя  хал,де...Хем сме н*срани,хем  големи:hammer::hammer::hammer: Както  и  да  е  не  желая да  споря  с  когото  и да  било.Живи  и  здрави  да  сме  да  дочакаме тенекето  да  хвръкне   горе,пък нататък  кой    как  си  знае.
13-16-19 E 85 cm ITV Partner
Tecatel  120см 36 E ,GS B211,TRICOLOR TV

valseat

Аз,,,без да прочета, всичко..... мисля, че модераторите.... са точни. :)
А аз редко греша. ! Последният път беше в Австралия/ Големият риф!/:)

дрим

То и ти ще излезеш точен, само като пийнеш ставаш друг човек :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания