Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Съвет за телевизор Samsung?

Започната от заркопопов, Май 06, 2017, 08:22:15 AM

« назад - напред »

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

dzumba

Цитат на: Дред;450568Голямо светване , няма що ! Къде с това старо инфо ... !

Като събереш кинти си вземи LG 65W7 , пък после ме светвай колкото си щеш ! ;;573
Специалисте,аз и да ти светна,нямаш бушон да държиш!
А иначе още малко ми остава да ги събера,ей толкоз;;602 не ми достига!Но не ми се набутва за атмоси и саундбарове за леваци!Аз съм почитател на хайенда във картина и звук,а не полят с шльокавица!!!
Друг е въпросът,че като дойде аз мога да си го взема,ама ти с тая тесна дупчица,само ще следиш преразказите по форумите и ревютата!:worry:

Цитат на: янис;450567дзумба,оба4е Оледа е скъпичък и не всеки може да си го позволи.
Да де, ама ти си накупи 5-6 приемника от топ класа;) и сигурно още 5-6 телевизора,така,че можеше вече да гледаш Олед!

Дедал

Цитат на: дрим;450573Аз едно не разбрах, в темата пише за съвет относно телевизор Самсунг, вие на къде забихте, панасоници, ЛГ!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Човека търсеше евтин тв за спалня, а до къде го стигна работата ... тв по 60 хилки:) ...

Чък Норис

Цитат на: dzumba;450566По въпроса за разстоянието,55инча задължително от 4-5 м.!Всичко друго е натоварване!Излъгах един приятел да си купи 65 инча Олед,сега му завиждам,единствения,който има малко по добра гледка от мен!Но минимум от 5 метра!
Да бе, още малко ще ги пратиш в комшиите от отсрещния блок да гледат :lol15: това, че не виждаш нищо на 2 метра пред теб се лекува с лазер вече.

Разстоянието от колко метра да се гледа телевизия е лично възприятие, за всеки човек е различно, но вземеш ли веднъж голям телевизор после трудно може да погледнеш някой по-малък, напасването трае точно 2 дни, след това се замисляш и за по-голям.

ПП: На твоя приятел ако му е голяма тая 65-ца може да си ги разменим. :worry:

dzumba

Е има и скъпи телевизори за тоалетни!Слагах и сателитен приемник вътре,дистанционното на телевизора беше до чинията на едно шкафче,
Като го вземах,погледнах за шпакловка по бутоните!:)
Цитат на: Чък Норис;450584това, че не виждаш нищо на 2 метра пред теб се лекува с лазер вече.

Лекува се на твойта възраст!На мойта се дава за пример!:;808

Чък Норис

И на твоята се лекува, по 800лв на око.

dodo_pv

800 кинта на око, ег@ти, та тва са си два дриймбокса! :hammer:

Дред

Цитат на: dzumba;450580Специалисте,аз и да ти светна,нямаш бушон да държиш!
А иначе още малко ми остава да ги събера,ей толкоз;;602 не ми достига!Но не ми се набутва за атмоси и саундбарове за леваци!Аз съм почитател на хайенда във картина и звук,а не полят с шльокавица!!!
Друг е въпросът,че като дойде аз мога да си го взема,ама ти с тая тесна дупчица,само ще следиш преразказите по форумите и ревютата!:worry:

Продължавай да се дуеш и пишеш глупости , не ми пречи .Ама и други ги четат - не се излагай , но май това ти е навик !
Събирай колкото и каквото си искаш , пак не ми пука ! Аз каквото реша да си взема - си взимам , ти си дрънкай ! ;;573

И си далеч от хайенда с такива приказки , аз поне си слушам и хай-рес аудио ! :D
Heavy metal forever ! :a0335:

dzumba

Слушаш таратанци,а и ще продължиш да слушаш таратанци с тея пръчки за няколко стотин лева!Вземаш това,което ти позволява манталитета,а сам се изрази,че ти  е стегнат,като канализацията и излишък нямаш за акъл!
Знаеш ли колко ми пука,че някой кретен като тебе,го интересува,какво пишат други кретени като тебе!Аз отварям очите,виж цар съм на тъпаците:worry: и много дрънкам на поклоници като тебе,образовам ги!Стига да се задържиш с тоя мерак на всезнайко,ще го усетиш!

Дред

Мери си приказките и по-леко с епитетите ! Имаш беден речник ,разбираемо е , но да ме обиждаш , много ти здраве и от ... арменския поп , надута гайда !  :e085:
Заради балъци като тебе , цените са високи и щом си тарикат , ... плащай , бре !

dzumba

Многознайко,ти отдавна прекали с надувките и епитетие,та ако трябва и през арменския поп ще ти обогатя бедния манталитет!
А като нямаш пари и са ти високи цените,яж боб и слушай джангър без да се фукаш и да даваш акъл!

Дред

Правя го , но теб май те дразни ! ;;573
Не съм от тези да ти попивам бълвоча , имам си мнение и си го отстоявам , капиш !? :lol15:

dzumba

Това е чудесно ,че имаш мнение и го отстояваш!
Като не слушай моя бълвоч,слушай и се кефи на твоя в къщи!
Хай-рес може да си мислиш,че имаш на входа,но до ушите ти едва ли отива нещо друго ,освен хай-боз с тия пръчки дето си снимал!Отвори си колоните и като видиш кондензаторите,бобините с ферити и обикновените резистори,да не говориме за окабеляване,направо ще повърнеш от кефа,който ще изпиташ при гледката!След това ела и отстоявай!

Дред

При мен всичко работи по предназначение ,а не като кухата ти кратуна !
Хай-рес ми е мобилно и не ползвам пръчките ( пише си , че са за Атмос , ама кой да чете ) , ама за теб това е ново и непонятно и затова няма да ти обяснявам .Пусни си тема и очаквай куп инфо , ако имам желание да споделя .

Мога и бира да те черпя , ама пия евтина и надувки като тебе ги пускам по пързалката , майна ;;573 !

dzumba

Като ти гледам умната кратуна и ти май си по предназначение!
Някакъв тесен кух калъп!
А ако дойдеш да черпиш по тънка бира,100% ще ти хареса  и пързалката!И си вземи един тефтер,щото аз ще ти споделям!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания