Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Free Cccam server pluguin enigma2. 1.7

Започната от valseat, 02-05-2017, 11:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

valseat

Това нещо не е верно ,което казваш.

yavor1

Цитат на: valseat;450100Това нещо не е верно ,което казваш.
Вярно или не, но за 20 минути 3 поста с почти еднакво съдържание :worry:

Не ти ли идва мисълта да редактираш първия си пост, все пак имаш толеранс от 30 минути, за което ;;basi

valseat

Цитат на: yavor1;450102Вярно или не, но за 20 минути 3 поста с почти еднакво съдържание :worry:

Не ти ли идва мисълта да редактираш първия си пост, все пак имаш толеранс от 30 минути, за което ;;basi

Ама ядосвам се ....    Аз му казвам и му предоставям неща, които той няма.

dzumba

Цитат на: valseat;450099Това нещо не е верно.  Аз съм с някакъв сървар, който отваря ПИНК  - моментално.
Я дай ДигиСловакия да видим,моментално?

valseat

За Словакия нищо не съм казал.

Neo64

Следиш ме , знам ли , ама издразни аудиторията.
Щом Явор се вдигна с тоя Free CCcam, значи е ужасно.
Пич , топлата вода е открита отдавна , нали не смяташ ,че още се мием с маркуча от помпата в двора?
Имам това , което на 100% съм сигурен , че ти и шейха ти няма;), и знаеш ли кое е страшното , това ,което имаш или получаваш, в един слънчев ден ,част от него , като влезе в затъмнение , ще са доста полярни нощи , докато изгрее наново слънцето, и не е свързано с тия 25 френчи , за които вече има изписана Библия за TNT y Fransat.
 Няма да влизам в спорове или да ти давам жокер в следенето , един ден пак ще си припомним това предсказание

dzumba

Цитат на: valseat;450106За Словакия нищо не съм казал.
Недей тогава!Стой си при леваците!

valseat

Цитат на: Neo64;450107Следиш ме , знам ли , ама издразни аудиторията.
Щом Явор се вдигна с тоя Free CCcam, значи е ужасно.
Пич , топлата вода е открита отдавна , нали не смяташ ,че още се мием с маркуча от помпата в двора?
Имам това , което на 100% съм сигурен , че ти и шейха ти няма;), и знаеш ли кое е страшното , това ,което имаш или получаваш, в един слънчев ден ,част от него , като влезе в затъмнение , ще са доста полярни нощи , докато изгрее наново слънцето, и не е свързано с тия 25 френчи , за които вече има изписана Библия за TNT y Fransat.
 Няма да влизам в спорове или да ти давам жокер в следенето , един ден пак ще си припомним това предсказание
Да кажеме ,че има нещо верно... ама какъв тоя Явор... аз не го познавам!

Neo64

И аз не го познавам лично, смятам , че дискусията е нулева.

valseat

Цитат на: dzumba;450109Недей тогава!Стой си при леваците!

Да стоя си!При тези ,които гледат без проблеми тнт. /засега/.:)

valseat

да пускам ли шотове/

valseat

Цитат на: Neo64;450112И аз не го познавам лично, смятам , че дискусията е нулева.

Е като не го познаваш,защо ми го даваш като някакъв пример?

Явно си къркан като гъз/ защото и аз имал такива положения:)/ Ама се оправям след 2 дена.

Neo64

ха , ха , ха
баси и предположението за физиологично състояние, в час си както с фрий , така и със същността на материята.
 В последно време ни разтушваш ежедневно:)

taewu

аз нямам възможност да пробвам на друг спътник освен на 19.2 но колегата да каже ,къде работи за постояно линята ??? :e085:и то на някой програми чакаш да видиш дали ще отвори и постояно да сменяш сърварите  ...  има един soft4sat3d.kozow.com  ми идва на 1 ви хоп  но ту работи ту не работи... така ,че не си е работа ;)
азиатец и половина

dzumba

Не му обръщай внимание,той дебне да отключи,да направи шота и да се изфука!Иначе за 7 кинта гледа само цветомузика!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания