Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Продават НОВА?

Започната от фото, Април 08, 2017, 10:22:50 AM

« назад - напред »

fen

ЦитатЗначи две седмици ще им промиват мозъците

Те отдавна са промити...
Прасето продава на Домуса .:;808

TUISTERa

Цитат на: vasilstf;545103Не гледам канал 3, но съм описал пътят по който трябва да минат за да се превърнат в клонинг на нова. Ако трябва да се доверя на твоят пост, значи отдавна са "инструмент на властта" (ГЕРБ).

За съжаление герб нямат нищо общо. Преди 5 години(нямам конкретен спомен за точните години) канал 3 беше топ канал, актуални новини, публицистика, лайв отвсякъде ,бяха понасъбрали и разбунтувалите се журналисти от другите медии, бяха обрали и доста персонал от тв7 мисля... Даже смятах да го местя в топ5 при подредбата на каналите при мен , като първите три са националните, а четвъртия си е нашата медия.Оттогава канала се контролира от ДПС, също като Нова... Това, че герб им е удобна в момента определя и насоката на нова. Въпросната реплика, обръщане на палачинката идва точно от там - Бяха с герб, после бяха против герб, сега пак са с герб. По избори и след избори ще си проличи отново накъде са тръгнали... Единствената медия, зависима изцяло от герб е БНТ, БНР още не са опитомени, въпреки неистовите опити...
БНТ - герб
Канал3 - ДПС
Нова -ДПС
бТВ - черепа,дпс
БСТВ - бсп
България24 - ВМРО
СКАТ - нефесебе
Алфа - батака
не се сещам имаше ли други партиии... марешкия си работи с аптеките и се цепи от колектива... Не съм сигурен Тимаджиите с кого играят, скоро не съм гледал бгонеър, предополагам , че си гледат тяхната работа и не се впечатляват много от политиката :) Милиардерчето с БИАЙТИ се пробва да върти политика в бг, останаха му само курсовете по английски след едно паркиране на джипове пред телевизията... Евроком се правят на опозиционери, ама и на тях НАП им свиха крилцата... Свобода на медиите отвсякъде...
https://nova.bg/search/news?q=ДПС
https://offnews.bg/obshtestvo/bivola-geroi-ot-iahtata-s-doktora-uvolniha-lili-marinkova-zaradi-pe-250265.html

111111

Цитат на: TUISTERa;545165За съжаление герб нямат нищо общо. Преди 5 години(нямам конкретен спомен за точните години) канал 3 беше топ канал, актуални новини, публицистика, лайв отвсякъде ,бяха понасъбрали и разбунтувалите се журналисти от другите медии, бяха обрали и доста персонал от тв7 мисля... Даже смятах да го местя в топ5 при подредбата на каналите при мен , като първите три са националните, а четвъртия си е нашата медия.Оттогава канала се контролира от ДПС, също като Нова... Това, че герб им е удобна в момента определя и насоката на нова. Въпросната реплика, обръщане на палачинката идва точно от там - Бяха с герб, после бяха против герб, сега пак са с герб. По избори и след избори ще си проличи отново накъде са тръгнали... Единствената медия, зависима изцяло от герб е БНТ, БНР още не са опитомени, въпреки неистовите опити...
БНТ - герб
Канал3 - ДПС
Нова -ДПС
бТВ - черепа,дпс
БСТВ - бсп
България24 - ВМРО
СКАТ - нефесебе
Алфа - батака
не се сещам имаше ли други партиии... марешкия си работи с аптеките и се цепи от колектива... Не съм сигурен Тимаджиите с кого играят, скоро не съм гледал бгонеър, предополагам , че си гледат тяхната работа и не се впечатляват много от политиката :) Милиардерчето с БИАЙТИ се пробва да върти политика в бг, останаха му само курсовете по английски след едно паркиране на джипове пред телевизията... Евроком се правят на опозиционери, ама и на тях НАП им свиха крилцата... Свобода на медиите отвсякъде...
https://nova.bg/search/news?q=ДПС
https://offnews.bg/obshtestvo/bivola-geroi-ot-iahtata-s-doktora-uvolniha-lili-marinkova-zaradi-pe-250265.html

Забрави за ТВ Европа ;)

Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

Глаголица

ТВ Европа е герберунгелска.

AstraK

Аз от едно време я знам като телевизията на озлобените СДС-ари ТВ Европа

notwist

И как реши, че бтв е на черепа? Защото Боко ги наклевети когато го бяха погнали с Каскета и БТВ единствена му даде думата да се чуе и неговото мнение ли? Или пък на ДПС??? Ако е на ДПС, значи е на Пеевски, ако е на Пеевски, защо тогава я плюят нон стоп в лайнарките на Свинята? Хайде по сериозно.

111111

Цитат на: Глаголица;545229ТВ Европа е герберунгелска.

И собственик Г. Харизанов протеже на Пеевски.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

TUISTERa

Цитат на: notwist;545246И как реши, че бтв е на черепа? Защото Боко ги наклевети когато го бяха погнали с Каскета и БТВ единствена му даде думата да се чуе и неговото мнение ли? Или пък на ДПС??? Ако е на ДПС, значи е на Пеевски, ако е на Пеевски, защо тогава я плюят нон стоп в лайнарките на Свинята? Хайде по сериозно.

Чакай , чакай, аз не говоря за собствености, а за контрол. На черепа влиянието не е малко, не си мисли, че са му дали думата ей така щото са свободна телевизия битивичовците...

Цитат на: AstraK;545232Аз от едно време я знам като телевизията на озлобените СДС-ари ТВ Европа

Европа на времето беше собственост на брата на президента Петър Стоянов, какво е станало после, каква му е политическата позиция и ако е контролирана от други каква е тяхната , не знам. Жена ми я пуска в почивните дни сутрин, когато няма сутрешни простотии по другите телевизии.

БониБо

[SIGPIC][/SIGPIC]

Цец0

От КЗК забраниха на Келнер заради очаквана концентрация на бизнеса... А тук това ще е още по-крупно. Ще е интересна реакцията на тази примитивна държавна комисия...
https://www.24chasa.bg/novini/article/9307725

mistor

Цитат на: Цец0;545821От КЗК забраниха на Келнер заради очаквана концентрация на бизнеса... А тук това ще е още по-крупно. Ще е интересна реакцията на тази примитивна държавна комисия...
https://www.24chasa.bg/novini/article/9307725

Директно това си е далавара . Да са щастливи , новите , старите , междинните собственици .

oldgraf

Няма билетчета за търкане, няма съпорт и...
 Тези били от ЦРУ :lol15:;;573

ПП Пощата я отнема сега :hammer:

ТИНТИН

Днес водещият доставчик на телекомуникационни услуги и медии в  Югоизточна Европа "Юнайтед Груп" обяви, че е постигнато споразумение за  придобиване на най-голямата медийна компания в българия NOVA  Broadcasting Group от Адванс Медиа Груп.
 Очаква се собствеността на NOVA да се прехвърли в началото на  следващата година, след получаването на всички необходими одобрения от  съответните регулаторни органи.
 Портфолиото на Нова Броудкастинг Груп се състои от 10 телевизионни  канала, включително и националната Нова ТВ, четири радио станции и  най-голямата българска онлайн платформа Нетинфо, която достига до 80% от  населението на България всеки месец.
 Главният изпълнителен директор на Юнайтед Груп госпожа Виктория  Боклаг каза: "Ние сме изключително удовлетворени от постигнатото  споразумение. Купуваме успешна компания от двама уважавани предприемачи,  която има голям потенциал за растеж като част от Юнайтед Груп.
 Покупката е в унисон с цялостната стратегия на Юнайтед Груп да се  развива едновременно като телекомуникационен и медиен оператор на всички  пазари, където присъстваме. Нова Броудкастинг Груп допълва  съществуващите медийни канали на групата и съм убедена, че ще постигнем  много добра синергия между всички тях, което ще ни даде още по-голяма  възможност да инвестираме в локално съдържание и да достигнем бързо и  качествено до аудиторията".

"Тази сделка е голям успех и чудесна възможност за NOVA, нейните  зрители и клиенти. Бих искал да благодаря на всички, които ни помогнаха  да развием водещата търговска медийна група в България. Сделката с  Юнайтед Груп ще осигури непрекъснатото развитие на NOVA", смята  изпълнителният директор на Адванс Медиа Груп Георги Домусчиев.

Инвестицията е четвъртата поред голяма сделка откакто BC Partners  придобиха Юнайтед Груп през март 2019 година. Платформата на Юнайтед  Груп комбинира водещи телекомуникационни оператори с най-добрите  продуценти на съдържание в страните от Югоизточна Европа като част от  стратегията за едновременно развитие в телекомуникационния и медийния  сектор. Компанията има над 10 милиона клиенти и 11 000 служители.
 Юнайтед груп, собственик на VIVACOM, е водещ телекомуникационен и  медиен оператор в Югоизточна Европа, със седалище в Амстердам. Чрез  значителни инвестиции в дигиталната инфраструктура, съдържание и  технологии, групата предоставя водещи услуги на клиентите в региона.  През двете десетилетия от основаването си, Юнайтед груп придобива и  успешно интегрира над 100 компании в своята структура. Има най-широкото  покритие на мрежата в региона и предлага на потребителите  най-атрактивната селекция от телевизионно съдържание от цял свят.  Юнайтед груп оперира в 8 държави, а от март 2019 г. е собственост на BC  Partners, една от най-големите глобални инвестициони компании.
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis M. Ritchie

mistor

Тази продажба включва ли платените спортни канали ?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания