Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем с Кodi tv (exodus) - субтитри?

Започната от nasko079, Март 27, 2017, 12:04:04 PM

« назад - напред »

nasko079

Здравейте! Имам Android tv box x92, гледам филми с програма Exodus, но някой филми имат субтитри, други нямат, на някой от филмите, субтитрите  се разминават и бързат. Къде е проблема? Какво още трябва да направя, какво да инсталирам, за да имат всички филми субтитри и да не се разминават или според вас проблема е друг? Много моля да ми помогнете.

TUISTERa

Проблема е , че субтитрите не са за конкретния релийз. Слагаш си добавакта subsab/subsunacs и гледай, да избираш филми от openload хостинга, много често релийзите съвпадат с тези от нашите торенти/суб сайтове

111111

Нищо не може да направиш.
Субритрите са за различни релаизи на филма
с различни кадри в секунда.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

янко музиканта

В плейъра имаш опция с която да коригираш тайминга на субтитрите.

TUISTERa

Това с корекцията го използвам , но много рядко. Ако субтитрите се разминават с определени секунди през целия филм е добре, но ако избързват или изостават не доста неприятно постоянно да коригираш. По-добре е да намериш верния релийз

gandipg

Това съм го забелазвал и аз .
Според мен е от декодера на видеото и от самата система кадето се ползва кодито.
При мен съм забелязал че звука завлачва.
Теста е на libreelec и raspberry pi 3.
Като гледам ts video

TUISTERa

Не. не. проблема е в различния релийз, както и различния енкодинг на този релийз. А завлачването вече е хардуерно натоварване при тебе най-вероятно и няма общо с конкретния проблем

nasko079

Цитат на: TUISTERa;446126Проблема е , че субтитрите не са за конкретния релийз. Слагаш си добавакта subsab/subsunacs и гледай, да избираш филми от openload хостинга, много често релийзите съвпадат с тези от нашите торенти/суб сайтове
Как по точно да я инсталирам, може ли по подробно да ми обясниш?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания