Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Nurts Bulgaria İntelsat33e 60°E

Започната от Турксат42Е, Февруари 11, 2017, 06:30:15 PM

« назад - напред »

жоркин29

Цитат на: plevel;454075С Gigablue HD Quad Plus с мултистрийм тунера също няма проблем. Излиза.
С Пингулукса не съм пробвал, но няма причина да не излезне и там.
И с пингулукса излиза

Изпратено от моят Lenovo K10a40 с помощта на Tapatalk
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

111111

Някой може ли да потвърди че още присъстват на 39 градуса?
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

fen

Да ,там са в момента.

nikson

Само да питам разполагам с Opticum HDX110p и  60 см и незнаен конвертор. Майка ми е в едно родопско село за месец и вчера и търсих някакви бг програми.(Там даже и GSMа няма покритие) На 45Е намерих, но интересно е само BIT. Но Диков и Кулезич мама не може да ги издържи дълго. Свободно БТВ или Нова могат ли да се хванат на 60Е или някъде другаде- 39Е? Търсих 60 градусувия, но нищо не хванах.(Последно съм настройвал антени в аналоговото време.А може и стряхатана къщата  да ми е попречила.)

Цец0

Забрави за БТВ и Нова свободно от сателит с този приемник.
Може да ги хванеш от мултистрийма на 45 и 60, но там вече ти трябва друго желязо. Ако шанса да издържи Канал 3 е по-голям от БиТ, то връткай към 39... А с него там и една камара фолк и чалга FTA.

nikson

Ясно, значи ще си стоя там. Чалга и канал 3- не, благодаря. Ставаше въпрос за някакви пенсионерски сериали за разтуха. Поне ще си почине и от тях.:)

Дато

Цитат на: nikson;455487Ясно, значи ще си стоя там. Чалга и канал 3- не, благодаря. Ставаше въпрос за някакви пенсионерски сериали за разтуха. Поне ще си почине и от тях.:)
Ето тези са свободните канали на 39Е. Като се има предвид, че мултиплекса освен на 45Е и 60Е, отскоро се излъчва и на 39Е, но за отварянето на каналите като БТВ и Нова е нужно специално оборудване http://en.kingofsat.net/pos-39.0E-fta.php

Эхьты

Цитат на: nikson;455484Майка ми е в едно родопско село за месец и вчера и търсих някакви бг програми.(Там даже и GSMа няма покритие) На 45Е намерих, но интересно е само BIT. Но Диков и Кулезич мама не може да ги издържи дълго. Свободно БТВ или Нова могат ли да се хванат на 60Е или някъде другаде- 39Е?

Е па има и БНТ Свят на 45Е и Евроком, тя пък си е баш пенсионерска телевизия.
Ако много ти се гледа, ще намериш начин да гледаш като мен, ето това което виждаш на списъка си го гледам. Ама трябва по-малко да вярваш какво те будалкат разни представители на оператори.

dzumba

Жесток фаворитен списък!:)Кво праим с листата на мизерника,като ги съберат на 1 градус отстояние?

Цец0

Завършения олигифрен и тук ли се появи? ;;basi

Эхьты

Цитат на: dzumba;455509Жесток фаворитен списък!:)Кво праим с листата на мизерника,като ги съберат на 1 градус отстояние?

Тебе понеже не те е гушкала млада белокожа гъркиня, заради това не можеш да загрееш що след нашенските са съседските канали.
Вчера вечерта пак гърците гледах. Те пък на първия канал ХД, за мои ужас спорт пуснали.
А 3Е замина на другата антена 110 см.

dzumba

Цитат на: Эхьты;455517Тебе понеже не те е гушкала млада белокожа гъркиня,
Грък да наебеш е постижение,значи си по голем цинцар и от византиец!То ти и личи!Добре,че не те е гушкала някоя циганка,магистрална,тогава не те знам,каква фаворитна листа щеше да спретнеш!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания