Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

БСК си искат цялото оборудване

Започната от Jovanoty, Януари 27, 2017, 12:55:27 PM

« назад - напред »

jack82

Точно това казах някой като даде 50-60 лева за 2 ри ХД приемник мисли че си го купува
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

dokodoko

това е само май инсталационна такса , а не че се купува приемника или греша ?

gentu

Цитат на: dokodoko;439763това е само май инсталационна такса , а не че се купува приемника или греша ?
-точният термин който ползуват е "предоставен по оферта"!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

register

демек хем си си го платил, хем не е твое
 има едно решение - връщаш им го в неизползваемо състояние :;803

МАТА ХАРИ

С мен стана същото, но два-три месеца преди нова година. Аз им викам че когато съм подписвал договор с тях беше промоцията:договор за 18 месеца и оборудването остава за мен, а сега си го искат(това им е уловката). Ходих в техен офис да се разберем, те щяха да ме набият едва ли, че няма ли оборудване, накрая им теглих една и им върнах приемниците и бях до тук с булшита

БониБо

Затова се пазят договорите и затова се подписват и двете страни и на двата екземпляра...
[SIGPIC][/SIGPIC]

dokodoko

в случая малко работата намирисва като БНР и Мюзик аутор, подписват и двете страни  еднакви договори, но накрая аутора решава че не му е изгодно, и реже квитанциите... на БНР.

МАТА ХАРИ

Aз договорите си пазя, но лошото е че преди години съм се доверил на "честната" им дума за оборудването. Но няма значение, имах само един HD приемник. Да си ги заврат където искат

taewu

на мен ми изтича този месец договора за интернет трябава ли да върна флашката?  от офис ми казаха ,че договора ми става без срочен и когато искам мога да плащам
азиатец и половина

Ванси

Да става безсрочен, но след като не го ползваш повечко от 6 м. си искат обурудването. Все пак то е тяхна собственост. Но ако си платиш някоя такса или заявиш , ще ще го ползваш пак, то няма проблем.
Защо се чудиш, че трябва да го върнеш? И при другите оператори е така. :)

taewu

ок понеже не съм дал пари за флащка с картата ми я дадоха макар ,че исках бисквитка ама тогава нямаще в момента    ...макар ,че не съм доволен от нета много слаб  ще им плащам от време на време тогава
азиатец и половина

Ванси

Ако имаш само карта, то тогава няма никакъв проблем. Ако искаш да ползваш плащаш. Договора ти е безсрочен. Нищо не им дължиш.
А нета през лте в големите градове наистина стана бавен на места. Забелязах ,че в малките градчета които имат си държи здраво скорост, но в големите градове спадна скороста. Все още е добре, че през половината месец не ти отчита трафика.

Alexius

Здравейте, за да не отварям нова тема, използвам тази.
На мен също ми звъняха в началото на годината да им връщам чинията и приемника. Мислех да ги върна, тъй като не ги използвам, но се оказа, че не мога да намеря приемника.
Взех, че платих една такса, за да спрат да ми звънят, но след 2 месеца пак се обаждат за същото. Платих още една такса и до момента все още не са звъняли.
Един познат искаше да ми даде един приемник и да върна него, но предполагам номерът няма да мине - ще е с различен сериен номер.
Посъветвайте ме, да се набутвам ли да им плащам приемника и имате ли представа колко биха искали за HD приемника?
Някой имал ли е такъв казус?

tok82

Цитат на: Alexius;458299Здравейте, за да не отварям нова тема, използвам тази.
На мен също ми звъняха в началото на годината да им връщам чинията и приемника. Мислех да ги върна, тъй като не ги използвам, но се оказа, че не мога да намеря приемника.
Взех, че платих една такса, за да спрат да ми звънят, но след 2 месеца пак се обаждат за същото. Платих още една такса и до момента все още не са звъняли.
Един познат искаше да ми даде един приемник и да върна него, но предполагам номерът няма да мине - ще е с различен сериен номер.
Посъветвайте ме, да се набутвам ли да им плащам приемника и имате ли представа колко биха искали за HD приемника?
Някой имал ли е такъв казус?

кажи че е в чужбина и чакаш да ти го докарат ама кога не се знае може и след 30 години да ви го върна
extrend et4000;5xdm500s;1xdb500-c;cryptobox 500hd;1x ariva 102e;1 x goldenmedia black;3,60m,1,50m,2x1m antena linear motor superjack18;mag250

свиленрр

Тея да не са окъсали пак за сателитни приемници и антени, че искат старо оборудване обратно? Четете си договорите хора - моя лично повече от 3 години не ги ползвам и основния приемник подоговор си е мой, но допълнителния не беше и го върнах, но ми звъняха после и за основния и им казах, че всичко което по договор си е тяхно съм го върнал, а за всичко друго искам някаква компенсация и те нищо не казаха :).

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания