Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Скоро IPTV от Скат

Започната от Дато, Януари 16, 2017, 09:49:06 AM

« назад - напред »

Дато

От известно време забелязах, че по Скат се излъчва реклама за предстоящ старт на IPTV платформа.
Някой има ли повече информация по темата?

Дедал

То като гледам каква поддръжка имат на нормалната кабеларка ;;basi;;basi - освен да наплющи още 50-60 руски канала Валерчо друго не очаквам :lol15:

netman

Още тестват андроид китайските пръчки. зора е софт-а естествено. закъсняват с 3-4 месеца от плановия старт вече, инак скоро ще е ...

Цитат на: Дедал;438379То като гледам каква поддръжка имат на нормалната кабеларка  

Ми то ако мислят да продължават все така със съкращенията на техници с по 10-15 и нагоре години стаж, за щяло и нещяло, няма да има кой да поддържа, изтървана тя изтървана ... цар далеко, бог високо, гагаузка му раута ... :lol15::lol15::lol15:
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

краси098

Цитат на: netman;438384

Те са си монополисти нагоре от Бургас ( за на юг не знам ) и си правят каквото искат. Яко печалбарстват от аналогова ТВ и пет пари не дават :)

Дедал

щом и Eurosport HD махнаха ... какво остава да чакаме па върнат Фокс пакета или ХД каналите на бтв ... Ако не ми трябваха аналоговите им канали и аз да съм ги разкарал ... , то пък и един избор има при мен (близу);;basi

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания