Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Pon устройство на Булсатком нет

Започната от CITRON, 13-01-2017, 21:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Веско

Цитат на: бахретин;463422Powernet е по оптика,Интернет е по LAN..тези булса.ком всичко им е на обратно..моя доставчик предлага по лан нет до 50 мбпс,а по оптика до 200мбпс

Изпратено от моят Samsung Galaxy S8 с помощта на Tapatalk

Пълни глупости пишеш.След като не си запознат ,защо лъжеш хората.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Златанов

Тъй, дотук е ясно. Какви са цените в пакет с телевизия на план Премиум? И когато е предплатено за година напред, както съм направил аз с ТВ-то, може ли да доплатя така, че да стане пакет?:s101

Веско

Можеш по всяко време.100мб са 11лв. Май толкова платих последния път.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

spiralkinda

Ако си в пакет с fusion  или сателитна телевизия. Както ти писаха 100 мегабита е 11 лева, а 50 mbps ти идват 8лв. Можеш да доплащаш за интернет по всяко време на договора, но най-добре попитай на *4800 за да няма объркване. :)

Златанов

Някой от Пловдив да го похвали?:)
Ще го пускам на място, където няма Кулбокс или друго - само Близу на коаксиал и май DCC, което изобщо не го слагам дори към ниско ниво доставчик. Булсат са докарали оптика до адреса.

БониБо

Аз използвам 50мб в Димитровград и понеже го вписахме в договора към ТВ-то ни излиза по 8лв на месец!
[SIGPIC][/SIGPIC]

bodurov

Цитат на: Златанов;463432Някой от Пловдив да го похвали?:)
Ще го пускам на място, където няма Кулбокс или друго - само Близу на коаксиал и май DCC, което изобщо не го слагам дори към ниско ниво доставчик. Булсат са докарали оптика до адреса.

В Пловдив ми казаха, че нямат изградена мрежа нито за оптика нито за ЛАН. Става въпрос за ул. Иван Вазов за другаде не знам. Исках да се възползвам от техните услуги, но казаха никакъв шанс.
XTrend ET9200  + Zgemma H7s powered by OpenPli 7.0 and SONY KDL-50W808C

Златанов

Имат, явно при теб нямат. Въпросът е някой да каже, че ги ползва и са ок. Говорим за оптика!

n.botov

Цитат на: Златанов;463437Имат, явно при теб нямат. Въпросът е някой да каже, че ги ползва и са ок. Говорим за оптика!

Аз ги използвам в село Труд до Пловдив. Оптика и съм доста доволен. Единствените проблеми които имах бяха,защото кабела им е по въздух и един камион за боклук го скъса. Кабела го възстановиха за 2 часа,но първия път го сплайснаха много зле и нета беше ужасен. На другия ден друг екип го оправи.
Другия неприятен момент е,че медиите им бяха много зле и горяха като за световно. Сега ги смениха с някакви други тип онт и са ок.
Надявам се да съм бил полезен.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Златанов

Много полезен, при това. Благодаря!!!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания