Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Tp link WR841n

Започната от аас, Януари 06, 2017, 08:53:29 PM

« назад - напред »

jack82

Пробвай да влезнеш с http://tplinkwifi.net
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

аас

Не става. Ip-то също. Като вляза в command и въведа ipconfig на default gateway ми дава ip адреса на интернет доставчика ми.

Юлиян

Да нямаш вдигнато IP на мрежовата карта?

mit

Цитат на: аас;437440Не става. Ip-то също. Като вляза в command и въведа ipconfig на default gateway ми дава ip адреса на интернет доставчика ми.
Извади кабела от доставчика ...

oldman

Виж как се казва безжичната мрежа на рутера. Ако е TP и така нататък, значи си го ресетнал. Името на юзера и паролата на безжичната мрежа са написани на етикета отдолу на рутера.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

аас

Значи всеки път съм го ресетвал рутера. За пръв път виждам такъв, който да си има парола за мрежата wifi при ресет. Пише му я отдолу ама кой да види. Осем цифрова 55832146. Видях му и ip 192.168.0.1 най-срещаното. Обаче пак греда. Въвеждам го, после пиша име и пас admin admin и не влиза изписва 192.168.0.1 refused to conect.
Друго интересно пък wifi на лаптопа излиза , а на смартфона не. Направо ме побърка тоя рутер.

oldman

Проблемът не ти е в рутера, а в крака , с който риташ. В настройките на lan адаптора и ги направи да получава IP от рутера, след което извади и пак сложи LAN кабела. Виж дали има пинг до рутера и ако има, тогава пробвай с паролите. Ако няма, рутерът и лаптопа не са ти от една мрежа.

вассил46

Този ТП-Линк получавал ли е интернет от друг рутер и да е работил.

аас

Не не е получавал. Дори е чисто нов. 3 месеца е работил.
Как да проверя има ли ping от лаптопа до рутера или обратно ?
 И какво значи проблема не е в рутера.
Защо нито от лаптопа, нито от смартфона не мога да вляза в менюто му, а със стария тп линк нямам тоя проблем.

oldman

Значи, че не знаеш как да го настроиш. Свърза ли се безжично? Ако да - влез в него през безжичната мрежа. През нея стигаш ли да юзер и парола?

vanko23

Пробвай да се логнеш с друг браузър.

vanko23

Пробвай да се логнеш използвайки друг браузър.

аас

Да влязох и през wifi. Но само веднъж ми зарежда страницата за юзер и пас. Т.е въвеждам 192.168.0.1 после админ админ и леко зарежда само графиката на менюто на тп линка и край. После колкото и пъти да зареждам 192....... вече не ми се показва за въвеждане на паролите. Трябва рестарт на компа или рутера за да стигна отново до въвеждането на юзер и пас.
Пробвах и с друг браузър не става. Дори изчистих кеша и нищо. Сега ще сваля мозила за последен опит.

oldman

Ресетни пак рутера - може и да помогне. Пробвай и Admin с главно А за всеки случай.

дрим

Три страници биене на компа с пръчка!
Колега вземи си разкарай от лаптопа статичния адрес на картата към провайдера (преди това си го запиши на листче, че като те гледам после ще страдаш). После забоди рутера ти по кабел.
Зарежи всекви wifi и т.н.
Отваряш си браузера и набиваш адреса на рутера, после admin admin и си ти, ако не стане, пробваш с друг браузер, ако пак е греда, пробваш ресет. Ако пак е града, пишеш къде си и кой около теб може да ти го съживи с ттл, защото явно си му сменил паролата и не го ресетваш!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания