Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови спортни канали от А1

Започната от Цветелин85, Декември 29, 2016, 07:51:06 PM

« назад - напред »

jack82

Цитат на: fox;499762С нетърпение чакам да пуснат още десетина канала Маx Sport и да направят цената като на SKY UK.:lol15:
Има още много да гонят до като направят цената на скай ук. Между другото знаеш ли каква е цената на скай ук пълен пакет :s101
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Pipp0

Добре бе те цената ще я докарат до SKY UK.ама на качество няма и да ги доближат.Максовете им непрестанно пикселизират при малко сняг или дъжд:lol15:Няма такава смешна и жалка компания като А1.пълни нещастници
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

notwist

Цитат на: jack82;499811Има още много да гонят до като направят цената на скай ук. Между другото знаеш ли каква е цената на скай ук пълен пакет :s101
Цената трудно биха я докарали. Пълният пакет, включващ Sky Q 2 терабайта бокс за Ultra HD-то им плюс
  • Sky Entertainment
  • Sky Sports - Complete Pack
  • Sky Cinema
  • Sky Sports HD
  • Sky Kids
  • Ultimate On Demand
  • Sky Q Multiscreen Pack
  • Netflix Premium
е 82 £ промо цена + еднократно плащане от 95£ за инсталация, което както и да го смятаме си е 180 лв месечно по днешния курс и това е цена без интернета.
https://www.sky.com/skyq/buy/build?dcmp=afc-53493

Иначе аз не виждам нищо лошо в това да се пусне Макс Спорт 4, че и 5. Имат  достатъчно закупени спортни прояви, за да ги запълнят. В Сърбия едва ли  недоволстват, че имат 5 Арени 6 Спорт Клуба. 5-6 лв месечно едва ли биха спрели спортните фенове. при положение, че маса народ дават дневно толкова и повече за цигари  примерно. Спортът е най-скъпият продукт навсякъде и се плаща за да се  гледа, и то в пъти повече. В крайна сметка всичко е доброволно и всеки си прави сам преценката  къде да си даде парите.

redstar

Хайде, честито!

https://www.a1.bg/max-sport

и най-отдолу със ситни букви:
*От 01.02.2019 цените на пакет MAX Sport Plus ще бъдат, както  следва: 4,99 лв. с 2-годишен абонамент и 8,99 лв. с безсрочен абонамент.

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Максимус7

Като има баламурници да им плащат ще вдигат таксите и ще си пускат колкото искат канали, за да вдигат още повече и бай Иван ще има да мрънка, че му е много скъпо, но пак ще им дава пари. Като се има впредвид, че тия мачове ги има безплатно при руснаците из нета и то с по-добро качество. Давайте си парите, будали!

бендо

Няма по-големи наглеци от тия,да го д@хат;;basi:e085:

АндрейМ

Ако погледнем реално на нещата каналите бяха 2.99 само с тенис, а сега за 2лв допълнително добавиха Шампионска, Италианско, Ла Лига и други боклуци.

Преди гледахме само Ла Лига за 4.80 в Була...

бендо

Цитат на: АндрейМ;500041Ако погледнем реално на нещата каналите бяха 2.99 само с тенис, а сега за 2лв допълнително добавиха Шампионска, Италианско, Ла Лига и други боклуци.

Преди гледахме само Ла Лига за 4.80 в Була...

Подпиши РЕАЛНО договор с тях и ще видиш кон боб яде ли:);;650

Мартинския

Е подписали сме, и то няколко договора.
На кабеларката сме си с 1 и 2 само, ама има включено HBO. Спорт Плюс пакета засега не трябва.
На  сателитната ми е за 1 година договора до лятото и плащам въпросните  7,99, (защото при подписването ме ИЗЛЪГАХА че спортните канали са  включени) които ще станат 8.99 и така общо пакета ще стане 31.00 на  месец само за ТВ.
Общо взето мисля че 30 лв е нормална месечна такса  за пакет със спортни канали. Проблемът е, че доста зрители са научени на  арени и спортклубове по местната кабеларка за 15 лв на месец без да  знаят кое и как...
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

krasid

Вчера за загледах в програмата на каналите. Ми то почти всичко е повторение. Особено по макс3 за събота и неделя.
Те и два канала не могат да напълнят, та сега и четвърти.:hammer:

notwist

Цитат на: krasid;500052Вчера за загледах в програмата на каналите. Ми то почти всичко е повторение. Особено по макс3 за събота и неделя.
Те и два канала не могат да напълнят, та сега и четвърти.:hammer:
За началото на януари липсата на много спортни прояви си е напълно нормално нещо. Изчакай да подновят италианското и холандското на 19-ти януари,  ШЛ, големите тенис турнири, NASCAR и Moto GP през февруари, Диамантената лига и т.н. и ще видиш как и 4 канала няма да са достатъчни. Декември месец си спомням как бяха избутали прякото предаване на една съботна боксова гала чак след полунощ, защото нямаха свободен канал заради испанското и NHL.

patzi

Цитат на: notwist;499939Цената трудно биха я докарали. Пълният пакет, включващ Sky Q 2 терабайта бокс за Ultra HD-то им плюс
  • Sky Entertainment
  • Sky Sports - Complete Pack
  • Sky Cinema
  • Sky Sports HD
  • Sky Kids
  • Ultimate On Demand
  • Sky Q Multiscreen Pack
  • Netflix Premium
е 82 £ промо цена + еднократно плащане от 95£ за инсталация, което както и да го смятаме си е 180 лв месечно по днешния курс и това е цена без интернета.
https://www.sky.com/skyq/buy/build?dcmp=afc-53493

Иначе аз не виждам нищо лошо в това да се пусне Макс Спорт 4, че и 5. Имат  достатъчно закупени спортни прояви, за да ги запълнят. В Сърбия едва ли  недоволстват, че имат 5 Арени 6 Спорт Клуба. 5-6 лв месечно едва ли биха спрели спортните фенове. при положение, че маса народ дават дневно толкова и повече за цигари  примерно. Спортът е най-скъпият продукт навсякъде и се плаща за да се  гледа, и то в пъти повече. В крайна сметка всичко е доброволно и всеки си прави сам преценката  къде да си даде парите.
Колкото един кирташки надник там. Цената на А1 е колкото кирташки надник в България. Само че в България и кирташко качество

Изпратено от моят Mi Note 3 с помощта на Tapatalk

wassl

При мен качеството на 3те макса в хд е отлично дори на 65 инча, битрейт на каналите 7,3  Mbps постоянен, отчетлива картина  и звук в мрежата на А1.Това че някои оператори ги намачкват не е виновен канала.
Geant2500Pro4k/DreamOne4k:Twin/HomaticsRplus4k:SSD1Tb/GI:LX3/Ant:220cm>28,2E;Tecatel120pro>23,5E+19,2E+16E+13Е&InvBUtwin;Tecatel110pro>30W&BestHG;TelesistemTM100AL>46E+42E+39E+36E&BESTcircular;80cm>9E+4,8E+1,9E+0,8W=EMP:16/1;SONY 65XE9300&CI+A1; LG OLED 65G42LW&CI+A1(cable).

Радо1948

При мен също Мак-совете са с добро качество, няма разлика с Диемите и Евроспортовете в HD.
Това, че голяма част от хората са на булсат или на някакви съмнителни оператори, които мачкат каналите не е проблем на А1.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания