Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Телекабел

Започната от fox, Декември 01, 2016, 03:09:37 PM

« назад - напред »

fox

Ако не беше ясно  какво е MAX пакета им нямаше да го променят в тяхната система за разплащания веднага , сега са го кръстили Пакет Film МAX.
Преди две години в техният сайт пишеше точно какво включва MAX пакет.

Работилница

Цитат на: TUISTERa;594192Можеш да пуснеш жалба в кзп срещу кзп :) Имаше срок едно време 30 дни за отговор , ама сега не знам как е

Максималния срок за отговор е 2 месеца, сигурен ли си че не е пропуснат отговора в някой мейл ?

Няма пропуск. Дори и при проверка за развитие на сайта изписва
Статус: Регистриран/а
Дотук с подаването на 19.10.23:)

Oще малко напън и стават 3 месеца.
Разбирам ги, че бранят интересите на монополите и тн.
Дело да беше излезнало за това време.

TUISTERa

Цитат на: Работилница;594196Няма пропуск. Дори и при проверка за развитие на сайта изписва
Статус: Регистриран/а
Дотук с подаването на 19.10.23:)

Oще малко напън и стават 3 месеца.
Разбирам ги, че бранят интересите на монополите и тн.
Дело да беше излезнало за това време.
Питах ги, да видим дали ще отговорят, че и на мен ми е интересно. Кой защитава потребителите от КЗП и тяхното бездействие ;;650

fox

Положението при тях стана нетърпимо   , интернет 100 мб и основни канали без филмови , спортни и Макс  за 44 лв с втори тв. Това било добро предложение за преподписване :lol15:.

Златанов

Чакай Виваком да купят още 5-6 градски оператора и гледай мача. Под 60 за нет 100 и базов ТВ, ще е мираж.

fox

Цитат на: Златанов;601892Чакай Виваком да купят още 5-6 градски оператора и гледай мача. Под 60 за нет 100 и базов ТВ, ще е мираж.
Възможно е но ще е грешка от тяхна страна , прекалено голям избор има от ip tv. Проблема е в липсата на покритие от оптика на адреса от всички оператори , Виваком почти не развива оптичното си покритие.

Златанов

Както има избор, така ще секне. И не забравяй, че за изборът знаем ние, а не масовият потребител. Ние не сме им в таргет групата, те се интересуват от обикновения потребител, който иска да има нет, за да не му мрънкат децата и вечерта да си гледа мача и Планетата.

Tzviatko

Уважаеми клиенти,
         Приложението с черен фон вече не се предлага за нови абонати.
    Настоящите потребители могат да продължат да извършват плащания и да     променят абонаментите си през него.  
         За да получите обновено съдържание, повече функции и допълнителни канали – напълно безплатно,     изтеглете новото приложение tPLAY (бял фон).
    Следвайте стъпките за регистрация, а след като я приключите,     свържете се с нас, за да прехвърлим Вашия абонамент.  
    Контакти:
    📞 *3434
    📞 0885 799 000
    ✉️ sales@telekabel.bg  

Информацята е от сайта на Телекабел!
https://playtv.bg/h24/login.php

НАА

Цитат на: Tzviatko;608813     Уважаеми клиенти,
         Приложението с черен фон вече не се предлага за нови абонати.
    Настоящите потребители могат да продължат да извършват плащания и да     променят абонаментите си през него.  
         За да получите обновено съдържание, повече функции и допълнителни канали – напълно безплатно,     изтеглете новото приложение tPLAY (бял фон).

"Бялото" приложение не е ъпдейтвано от пролетта на миналата година /за android/. Интерфейсът му е като на платформите на MSat Pro и други подобни.
При google TV на Bravia не действат бутоните за смяна на канали, и трябва да се ползват стрелките, което е супер неудобно и такъв проблем при "черното" приложение никога не е имало. Каналите се сменят по-бързо при "бялото".
"Умниците" са направили така, че трябва да им кажеш кое приложение ще ползваш, и съответно да ти го активират. Иначе "бялото" може да се тества без абонамент - но са активни БНТ1,2,3, БГ+ и няколко други каналчета.
Имат някакъв банер за 8К, но служителите им още не знаят за какво е точно. И според същите няма разлика в броя на каналите при "черното" и "бялото" приложение.
Някой ако има повече информация, нека сподели.

oldgraf

Някой с наблюдение за качеството на каналите и записите между двете приложения?

kostading

Щяло да има нов пакет с програми за тези който са на пакет Super Max, така ми казаха в чата на сайта им.
Иначе е много досадно че не намерих клавиш с който да изкараш листата с каналите, трябва да натиснеш бутона back на дистанционото и от там имаш избор на канали.
Иначе приложението работи по бързо от черното.
Тествал съм го с 6-те канала от free абонамента, за момента мисля да остана на черното.
1. Своге: http://koce.dynalias.net/razni/satgadjets/SatShema.jpg
2. София: Dish: 60 sm, Lnb: GT-T40, Tuner: Optimuss os2 plus

НАА

Цитат на: kostading;608866Щяло да има нов пакет с програми за тези който са на пакет Super Max, така ми казаха в чата на сайта им.
Явно на всеки отговарят различно...

Цитат на: kostading;608866Иначе е много досадно че не намерих клавиш с който да изкараш листата с каналите, трябва да натиснеш бутона back на дистанционото и от там имаш избор на канали.
Пробвай зеления или синия бутон на дистанционното /ако имаш такива/

Гадьо

Цитат на: kostading;608866Щяло да има нов пакет с програми за тези който са на пакет Super Max, така ми казаха в чата на сайта им.
Иначе е много досадно че не намерих клавиш с който да изкараш листата с каналите, трябва да натиснеш бутона back на дистанционото и от там имаш избор на канали.
Иначе приложението работи по бързо от черното.
Тествал съм го с 6-те канала от free абонамента, за момента мисля да остана на черното.

За телевизори Самсунг като натиснеш клавиша за смяна на канали в неутрално положение ти излиза листата с канали. Иначе следващ/предишен канал, се сменя с натискане клавиша нагоре/надолу.

Tzviatko

От 19 януари 2026г. собствената телевизия на Телекабел - Телемедиа, ще бъде ребрандирана под ново име Telenews. Качеството на разпространение на тв канала се запазва, но вече ще е достъпна в кабелната мрежа на тв оператора и в андроид апликацийте бяла или черна tPlay и изобщо, като цяло под новото име Telenews.

marto

Е тя вече си излиза с името Telenews при Виваком, но логото и все още е Телемедиа.
VU+Ultimo 4K; ET9000; IPbox9000HD ; dm500s; Triax TD110; Invacom SNH-0.3dB; Samsung Q950TS 8K

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания