Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Пазаруване от китайски( и не само)онлайн магазини.

Започната от boboturboto, Октомври 15, 2016, 07:47:00 PM

« назад - напред »

oldgraf

За последно към краят на октомври пазарувах от алито. И от 2 дни ми отказват да платя със същата карта. Днес даже им пращах снимки на документ и карта през формата им и получих имейл, че ми отказват и точка. Пробвах и с чужда карта - същата грешка. Не мога да ги разбера, какво искат тези. Да правя друг акаунт или...

TUISTERa

Цитат на: oldgraf;580688За последно към краят на октомври пазарувах от алито. И от 2 дни ми отказват да платя със същата карта. Днес даже им пращах снимки на документ и карта през формата им и получих имейл, че ми отказват и точка. Пробвах и с чужда карта - същата грешка. Не мога да ги разбера, какво искат тези. Да правя друг акаунт или...

Добави си картата в алипей и пробвай от там

Атас

Цитат на: oldgraf;580688За последно към краят на октомври пазарувах от алито. И от 2 дни ми отказват да платя със същата карта. Днес даже им пращах снимки на документ и карта през формата им и получих имейл, че ми отказват и точка. Пробвах и с чужда карта - същата грешка. Не мога да ги разбера, какво искат тези. Да правя друг акаунт или...
И на мен отскоро ми отхвърля картата VISA, сега плащам с MasterCard, плащанията ги приема за сега, ще видим понататък как ще е.

uniqad

Преди време го споделих във форума, сега пак:
Плащайте с виртуалната карта на Revolut при онлайн покупки и няма ядове никъде по света и у нас! Имаш опция да си я замразиш след всяко плащане и да си я размразиш преди другото. Никой не може да ти я източи докато е замразена, трябва да хакне цялата платформа на Революта преди това. Ааа и никакви такси не ми взима, нула стотинки на транзакция. Стига да не прекаляваш с тях. За дребни пазарувания до 200 лева месечно не съм видял такса досега!
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

Мартинския

Цитат на: Атас;580697И на мен отскоро ми отхвърля картата VISA...

Визата дебитна/електрон ли е?
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

oldgraf

То от алипей съм получил Appeal Denied...Иначе пробвах с мастъркард и с виза....все се отказва. Сигурен съм, че и с Революта ще ме резнат, но нямам да пробвам. Нещо се побъркаха тези. Последно с мастъркартата купувах разни видове esp-та, дойдоха бързо, дал съм фийдбек положителен. Пробвах при плащането да ми се запомни и картата - не искат да я запомнят.

Едит - и двете карти, с които съм пробвал са дебитни и визата е електрон

Мартинския

Точно затова питах дали са дебитни и какви. Електрона ще изчезне изцяло от онлайн пазаруването (ако вече не е), просто защото вече не се издават нови такива карти. Т.е. обсолит продукт на Виза и те самите са спряли плащания с такива карти.
За дебитна би трябвало да я приеме, но Алито се води нон-секюр (няма 3д аутентикация) търговец и ако твоята банка издател е забранила картата да се регва при такива или пък иска задължително 3д верификация.....няма как да стане.
Надявам се съм бил полезен :)
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

oldgraf

Мастеркард си е моя, визата е на жената. Пазарувал съм наскоро с мастера при тях, преди няколко месеца съм я подновявал, до 2025 е валидна,Визата има още година валидност и я ползвах само за пробата. Не мога да си обясня какво не им харесва на дръпнатите, нищо не съм променял с банката или в акаунта при тях. Октомври съм плащал с нея в алито, иначе си я ползвам всекидневно и няма зорове никъде.

Ако се регна с нов имейл дали ще ме таковат...

Underworld

Цитат на: oldgraf;580701То от алипей съм получил Appeal Denied...Иначе пробвах с мастъркард и с виза....все се отказва. Сигурен съм, че и с Революта ще ме резнат, но нямам да пробвам. Нещо се побъркаха тези. Последно с мастъркартата купувах разни видове esp-та, дойдоха бързо, дал съм фийдбек положителен. Пробвах при плащането да ми се запомни и картата - не искат да я запомнят.

Едит - и двете карти, с които съм пробвал са дебитни и визата е електрон
Аз, днес пазарувах с виртуална мастъеркард ( с която по принцип пазарувам от тям и навсякъде) на револют. Никакъв проблем.
Поздрави
К

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Веско

Цитат на: uniqad;580699Преди време го споделих във форума, сега пак:
Плащайте с виртуалната карта на Revolut при онлайн покупки и няма ядове никъде по света и у нас! Имаш опция да си я замразиш след всяко плащане и да си я размразиш преди другото. Никой не може да ти я източи докато е замразена, трябва да хакне цялата платформа на Революта преди това. Ааа и никакви такси не ми взима, нула стотинки на транзакция. Стига да не прекаляваш с тях. За дребни пазарувания до 200 лева месечно не съм видял такса досега!
Това е най-доброто решение. Аз също така плащам, никакви ядове. Даже префи да платя си превалутирам в $  и плащам в $.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Кайен

Цитат на: Веско;580709Това е най-доброто решение...
ДСК също предлага виртуална Виза без такси и без проблеми. Контролираш си я онлайн.

uniqad

Цитат на: Веско;580709Даже преди да платя си превалутирам в $  и плащам в $.
Излишно е. Системата на Револют сама си обръща курса и ти приспада толкова лева, колкото е равностойността на транзакцията в другата валута. Автоматично е...
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

Underworld

Цитат на: uniqad;580715Излишно е. Системата на Револют сама си обръща курса и ти приспада толкова лева, колкото е равностойността на транзакцията в другата валута. Автоматично е...
Е трябва да се внимава и в амазон- там  подразбиране ти предлагат да платиш в левове- по техния курс.  Сменяйте го на валутата на продажба.
Поздрави
К.

uniqad

И какъв е техния курс? Да не би да е по-различен от евро-лев?

Underworld

Цитат на: uniqad;580720И какъв е техния курс? Да не би да е по-различен от евро-лев?
Да
Сега тествах. Амазон Германия курс:
1 EUR =*1.9910439999*BGN
Но същото е и ПОС терминалите на летищата: Никога не плащайте в лева, ако ви дава избор!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания