Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Телевизор LG полудя!!!

Започната от заркопопов, Септември 24, 2016, 07:10:08 AM

« назад - напред »

Pipp0

През деня беш добре и сега пак полудя. Както си гледам мача се рестартирва сам, ту се включва, ту не.. Нищо не му е наред, а към HDMI не съм вързал нищо. Единствено има КА модул на Близу, от който гледам ТВ.
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

roro91

Цитат на: Pipp0;428700През деня беш добре и сега пак полудя. Както си гледам мача се рестартирва сам, ту се включва, ту не.. Нищо не му е наред...

Явно този телевизор изпитва вече непоносимост към Лудогаорец и полудява :)
Пускай му от време на време мач на Локото или Милан за да работи нормално! ;;650

;;650;;513
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

Златанов

Тааа, след моите "глупости", има ли развитие?

заркопопов

Цитат на: Златанов;428744Тааа, след моите "глупости", има ли развитие?

Развитие няма,но и без преден панел ще се гледа.Както споменах за 5 години съм го ползвал 2-3пъти.
;;650

patzi

Цитат на: Pipp0;428700През деня беш добре и сега пак полудя. Както си гледам мача се рестартирва сам, ту се включва, ту не.. Нищо не му е наред, а към HDMI не съм вързал нищо. Единствено има КА модул на Близу, от който гледам ТВ.

Даммм и аз имам от скоро проблеми с едно LG OLED.Гасне когато си реши като преди това има едно гадно пищене. Само щепсела оправя нещата. Прави го когато си реши, няма по нов софтуера и гаранцията изтече преди няколко месеца.

Калито

Е за 7 години има развитие...
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

авантикс

Аз имам един тв Тошиба смарт с андроид,от началото като го ползвахме ,от време на време се включваше сам,освен това другия ми тв е краун,интересното че с дистанционното на крауна,можехме да командваме и тошибата, на какво се дължи ?и специално проблема дето се включваше сам.

111111

Цитат на: авантикс;594058интересното че с дистанционното на крауна,можехме да командваме и тошибата, на какво се дължи ?и специално проблема дето се включваше сам.

И двата телевизора са VESTEL  нормално е с едно дистанционното да работят, комшиите толкова могат.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

ogibo

Валентинко

Цитат на: авантикс;594058Аз имам един тв Тошиба смарт с андроид,от началото като го ползвахме ,от време на време се включваше сам,освен това другия ми тв е краун,интересното че с дистанционното на крауна,можехме да командваме и тошибата, на какво се дължи ?и специално проблема дето се включваше сам.

Купи си още един-Ариели,и него ще командваш с това дистанционно.;;650

Златанов

Не всичко на Ариели е Вестел.

А комшиите за парите си, дават доста. Още помня първите Вестел и Watson в Метро. Имаше 29 инча кинескопи, които до последно работеха. Имах един на 8-9 години и така си го продадох на едни хора. За сравнение Сони Вега изкара 3 години и кинескопът замина. Вегата струваше колкото почти 3 Вестела, а излезе абсолютен боклук. И двата купени нови. Преди години ми трябваха две 32-ки, взех от ЕМаг Horizon - жив Вестел цената беше 200лв. или малко под 200лв. Никакви проблеми до момента. Гаранция отдавна е изтекла, хората си ги гледат и не са споменали за проблеми.

111111

Цитат на: Златанов;594072Не всичко на Ариели е Вестел.

А комшиите за парите си, дават доста. Още помня първите Вестел и Watson в Метро. Имаше 29 инча кинескопи, които до последно работеха. Имах един на 8-9 години и така си го продадох на едни хора. За сравнение Сони Вега изкара 3 години и кинескопът замина. Вегата струваше колкото почти 3 Вестела, а излезе абсолютен боклук. И двата купени нови. Преди години ми трябваха две 32-ки, взех от ЕМаг Horizon - жив Вестел цената беше 200лв. или малко под 200лв. Никакви проблеми до момента. Гаранция отдавна е изтекла, хората си ги гледат и не са споменали за проблеми.

Vestel е най-голямия производител на телевизори в света. китайците са по малки.
Припомнете си кой купи фабриките за телевизори в европата.

Разликата е че китаеца прави висок и нисък клас а комшията среден и нисък.

Таблетните телевизори демек андроидите са само китайски,
докато комшиите разчитат на RTOS и FOXXUM
/като последните имат скрити благинки с певачка/
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания