Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Лед Панасоник + 4к ресивер проблем!

Започната от dzumba, Август 19, 2016, 07:18:45 AM

« назад - напред »

yavor1

10х за ограмотяването, от Искаро по-длибоко нема ;;573
Нищо лично, това е твой избор, за 85 серия има проблем, АТВ са по-достоверен източник от теб или някой си друг, все пак те са основния тийм за имиджи , не съм чувал за разработки на kostading :)

kostading

Пак да те попитам, къде видя 85-та СЕРИЯ в посочения от теб линк?
Постни в темата моделите на тв-то 85-та серия!
1. Своге: http://koce.dynalias.net/razni/satgadjets/SatShema.jpg
2. София: Dish: 60 sm, Lnb: GT-T40, Tuner: Optimuss os2 plus

yavor1

Цитат на: kostading;424823Пак да те попитам, къде видя 85-та СЕРИЯ в посочения от теб линк?
 Постни в темата моделите на тв-то!
Дори съм ти постнал , ама който не вижда ....
Те ти всички от поста, не ми се обикаля из цялата тема да ти поствам, не си малък, че всичко сдъвкано да ти се дава, прегледай темата сам, хем ще видиш,че и размерът има значение ... :)
Sony     55x8505c     OK     20160721
Sony     KD75X8505C     kein Bild     20160619     User Bigsat Infos 2160p sagt 25/30/50/60 nichts geht
Sony     KD-75X9405C     OK     20160618    
Sony     75XD9405     OK     20160618     rot bild wurde gefixt mit Treiber 18.07.2017

kostading

Яворе обръцал си рейса пич, не ми разправяй че аз не мога да чета.
 Това са модели от 2015 -та година за който ти се пенявиш.
 Аз говоря за:
  XD85
 KD-85XD8505
 KD-75XD8505
 KD-65XD8599
 KD-65XD8577
 KD-65XD8505
 KD-55XD8505
 KD-55XD8599
 KD-55XD8588
 KD-55XD8577
 Това са моделите за 2016-та година.
 Мързи те да четеш мама му стара.

yavor1

Не се пенявя, въобще и изобщо не съм фен на Сони също и на Дрийм Мултимедия, след тринитрона - цилиндъра, но това е друга тема и бира, попитах те най-културно, дали твоя Сони е споменат в АТВ, но няма значение .... плавай..... ;;650

kostading

Цитат на: yavor1;424830Не се пенявя, въобще и изобщо не съм фен на Сони, след тринитрона - цилиндъра, но това е друга тема и бира, попитах те най-културно, дали твоя Сони е споменат в АТВ, но няма значение .... плавай..... ;;650

Както видя не е споменат, но не попита най културно а се разпеняви най културно, за което и аз ти отговорих подобаващо.
 Преди да ти отговоря подобаващо ти отговорих найстина най културно за модела на тв-то но теб пак те мързя да четеш.
 В крайна сметка аз с Мариян исках да си говоря но ти реши че трябва да се намесиш, плавай и ти както каза.
А ти на какво си фен на мен ми е през водомера да ти кажа.

yavor1

Цитат на: kostading;424831Както видя не е споменат, но не попита най културно а се разпеняви най културно, за което и аз ти отговорих подобаващо.
 Преди да ти отговоря подобаващо ти отговорих найстина най културно за модела на тв-то но теб пак те мързя да четеш.
 В крайна сметка аз с Мариян исках да си говоря но ти реши че трябва да се намесиш, плавай и ти както каза.
А ти на какво си фен на мен ми е през водомера да ти кажа.
Даа, ако наистина желаеше с Цариан да комуникираш, има л.с, има скайп, а има и телефон , а модела спомена, след като те попитах най-културно, не за друго, а за инфо относно проблемните ТВ-та, та били те и Сони от 2015г ;)
Прочети какво си написал и как, останалото е плаване срещу течението ...http://www.dtv-bg.com/showpost.php?p=424812&postcount=10

Това наистина е мнооого културен отговор, немам думи, ама ти си знаеш и преценяваш нивото на културност ;;573
Цитат на: kostading;424818XD85 серия, така добре ли е?
 XD8599 ЦРЪН(черен цвят) демек :)
 За инчовете ще те оставя сам да ги гадаеш, въпреки че те в случая са без значение.

И не всичко Сони е вълшебно но е добро, ако желаеш да се заяждаш и аз да почвам?
Темата се осра тотално, само и единствено от куртурно-комплексарски, водомерни постове ;;basi

gentu

Цитат на: kostading;424818XD85 серия, така добре ли е?
 XD8599 ЦРЪН(черен цвят) демек :)

-ей и аз без малко да се набутам с 3К за това Сони , ама добре че прочетох нещо от франсетата "Test Sony XD85 : un TV UHD HDR avec dalle IPS, mais très intéressant" , че инак както съм си фен на марката и бех готов!!!;;basi
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Чък Норис

@Яворе, тотално си изперкал човек, честно, потърси помощ!
А Сонитата от тази година са леш, в сетком форума съветват за модели от миналата година и то само за FullHD, 4k-тата на Сони били за избягване...

dzumba

Цитат на: Дедал;424815И мен повече ме съмнява да се дължи на нестандартен сигнал от ресивърите
Абе и аз на това се надявам,15 бимбарици за 85 инча и да дава у зелено с единия,а у лилаво с другия!Собственика може да получи инфаркт,тия от Панасоник не ебават,те изобщо не разбират ,какво им говориш!
От месец и половина,всички нови имиджи за ВУ 4к подържат HDR,пускаш приемник,телевизора разпознава HDR,цялото меню за настройки в тивито се блокира,защото това е идеята,излиза един контраст,който сигурно е 200% и няма как да го смъкнеш,ще ти изкърти зъбите!Сега не съм инсталирал Video enhancement на вуто, да видя оттам дали ще повлие!Но не е работа,явно някъде се бърка,може би при имиджите!

Neo64

yavor1

Цитат на: Чък Норис;424838@Яворе, тотално си изперкал човек, честно, потърси помощ!
А Сонитата от тази година са леш, в сетком форума съветват за модели от миналата година и то само за FullHD, 4k-тата на Сони били за избягване...
Сигурно си прав, неудобно ми е да кажа директно, както теб, че Сонитата наистина не стават !
 Това е една от темите, по които имам отношение както към БСП, поради което се старая да не показвам прекалено лично отношение, но резултатът от полит коректността ми определено не е положителен;;650

Вас

В по-горе посоченият немски форум става ясно, че потребителя с Панасоник-а получава от т.нар. "Капитан" драйвер, с който проблема изчезва. Проблема вече е известен и ще бъде решен изцяло с новия софтуер.
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

Дедал

Цитат на: dzumba;424842Абе и аз на това се надявам,15 бимбарици за 85 инча и да дава у зелено с единия,а у лилаво с другия!Собственика може да получи инфаркт,тия от Панасоник не ебават,те изобщо не разбират ,какво им говориш!
От месец и половина,всички нови имиджи за ВУ 4к подържат HDR,пускаш приемник,телевизора разпознава HDR,цялото меню за настройки в тивито се блокира,защото това е идеята,излиза един контраст,който сигурно е 200% и няма как да го смъкнеш,ще ти изкърти зъбите!Сега не съм инсталирал Video enhancement на вуто, да видя оттам дали ще повлие!Но не е работа,явно някъде се бърка,може би при имиджите!

Panasonic са трудни с комуникацията и си правят, каквото и когато сметнат за необходимо - разбирай рядко и в краен случай :) ... Писал съм им преди години за проблема с ЕПГ при кабеларки и няма оправия - още си са със същия проблем ;;basi . Повечето им неща бачкат безпроблемно още при пускането на моделите (за разлика от други марки), но ако има нещо "счупено" са тежки гемии докато го оправят ...

Във всички ревюта дето съм гледал да тестват с подаден HDR сигнал Панасоник са даже с най-точно предаване - може би прекалено точно и без толеранс и от там проблема с ресивърите ...;;650

dodo_pv

Цитат на: yavor1;424848Сигурно си прав, неудобно ми е да кажа директно, както теб, че Сонитата наистина не стават !
Това е една от темите, по които имам отношение както към БСП, поради което се старая да не показвам прекалено лично отношение, но резултатът от полит коректността ми определено не е положителен;;650
Значи, всички бесепарии си гледали дриймовете на сонита... Б@си, дали и аз не съм от тях :s101

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания