Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Бокс

Започната от metody72, Юли 09, 2016, 06:54:09 PM

« назад - напред »

N_1

Цитат на: dzumba;549620Ше те зема с мен,да ми лапаш путката,тъпанар прост!

Издаде се Теодосий 1 кавал на форума :lol15:

dzumba

Както кажеш оли,но твойта категория на N1 e безупречна!

Светия Дух

Абе ей, наше момиче Оскар ще печели! Я се дръжте прилично! Show me Your Култура.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

N_1

Цитат на: dzumba;549622Както кажеш оли,но твойта категория на N1 e безупречна!

Теди без сантименталности-ще те бие паламарката яко:lol15:

N_1

Цитат на: Светия Дух;549623Абе ей, наше момиче Оскар ще печели! Я се дръжте прилично! Show me Your Култура.

Дзумбалака също ще спечели оскар със  едно негро;;675-ок спирам само духайличенко да се спре;;650

dzumba

Едит нямаш ли или се притесняваш, да не те мислят за тъпанар?

N_1

Цитат на: dzumba;549626Едит нямаш ли или се притесняваш, да не те мислят за тъпанар?

Ши та едитна 5 пъти навсякъде свирчок:worry:

dzumba

Това навсякъде и завинаги само аз го мога,така че съдбата ти е ясна!
Трудно ще вирееш,освен ако някой не ме изпревари!

N_1

Цитат на: dzumba;549628Това навсякъде и завинаги само аз го мога,така че съдбата ти е ясна!
Трудно ще вирееш,освен ако някой не ме изпревари!

Ти не си добре със главата -такива само паламрката ги оправя -ще се облещиш яко:worry::lol15::worry: и ще викаш бльобльобльо;;650-и не там не там:worry:

Светия Дух

Момчета, не искам да се бъркам в чувствата между вас като трети човек, но ще оспамя любовните ви излияния, като пак се самоцитирам ;;675
Цитат на: Светия Дух;549559Ако вземе Оскара за "Шоу ми йоур путка", трябва да се помисли за промяна на правилата на форума - тук доста потребители са за Оскар! ;;675
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

N_1

Цитат на: Светия Дух;549630Момчета, не искам да се бъркам в чувствата между вас като трети човек, но ще оспамя любовните ви излияния, като пак се самоцитирам ;;675

Пак ще се самоцитирам:

Аз написах че спирам но кандидата за оскар се натиска:s101

dzumba

Цитат на: N_1;549629Ти не си добре със главата -такива само паламрката ги оправя -ще се облещиш яко:worry::lol15::worry: и ще викаш бльобльобльо;;650-и не там не там:worry:
Тая паламарка ще я хвърля на кучетата!
А ти ще бълбукаш отвсякъде,да те еба у сливенския мангал!Тесен ще ти се види форума,не само тук-там!Изместил си свинаря за оскар,питай го него,гледа само през ключалката и ръкопляска!

dzumba

Цитат на: N_1;549524Със кобрата- Ганьо Пулев ще берем срамове по целия свят:s104
А със сливенския мангал гониме оскар!;;602

N_1

Цитат на: dzumba;549635А със сливенския мангал гониме оскар!;;602

Ти си софийски мелез -сам написа какво имаш-женски полов орган-Айде чупката ТЕДИ 1:lol15: Недоклатен:worry:

dzumba

Да де ,всички разбраха ,че ти ще му бълбукаш!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания