Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

BR EXIT е факт

Започната от БатеГойко, Юни 24, 2016, 05:50:29 AM

« назад - напред »

patzi

Много знайш ти що е богата. Тия са вилняли с векове. Крали и плячкосвали де що има ценно. Даже в музея си, са изложили ценни вещи, принадлежащи на страни , които се намират далеч от острова. Всичко в кралската хазна.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

register

много обичам драматични геополитически обрати
такъв звучен шамар отдавна не е отеквал
сега очаквам швабите за отмъщение да изключат английския от задължителните преводи в европейския съюз;;573
ще си плещят на пресконференции на френско-немски и 95% от населението на света няма да ги разбира:a0335:
 да не говорим за етикетите на стоките в магазина
 посоката на ЕС явно е към близкия изток - англия излиза, турция влиза;;basi
някъв немски министър по бибиси радио как го оставиха да плюе змии и гущери по англия незнам, явно по навик, забравили, че сега не им е никакъв
то не бяха заплахи, че лондон вече нямало да бъде финансов център и всички щяли да отидат във франкфурт,
то не беше, че вие вече няма да сте велико кралство, щото шотландия щяла да излезе от кралството,
то не беха заплахи, че европейският съюз вече няма нищо да купува от англия - все едно слушах някой фелдфебел на хитлер;;516
истината е че 23ти юни е новия 9ти ноември - хората събориха стената и излязоха на свобода!
и естествено съветският блок се гътна, както следва и за немския, пардон, европейския съюз
свободата, санчо, е славно нещо!

Чък Норис

:lol15::lol15::lol15:
Путинофилите, че сте прости, прости сте, ама чак толкова не съм очаквал. Как ще изключат английския от официалните езици на ЕС след като има държави от ЕС където той е официален? :lol15:
Турция не може, а и май не иска да стане член на ЕС, единствено може да цоцат покрай беженската криза. По-скоро Русия може да поканят отколкото Турция, все пак, най-големия им противник в ЕС с малко повече късмет може да излезе от съюза след 2 години, но първо трябва да се отърват от Путин руснаците.

bu12tras

Цитат на: patzi;418433Много знайш ти що е богата. Тия са вилняли с векове. Крали и плячкосвали де що има ценно. Даже в музея си, са изложили ценни вещи, принадлежащи на страни , които се намират далеч от острова. Всичко в кралската хазна.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Със сигурност знам по-добре от теб ,защо е богата, 5 години от живота си прекарах там. Както и при нас всичко е на плещите на обикновения работник, само той си плаща най-редовно данъците и сметките. И там богатите , използват всички вратички за да заобиколят системата и да крият доходи.

Светия Дух

Какъв референдум, каква свободна воля бе? Всичко е операция на тайните служби. Какво ли я чака Европа, щом вадят Англия? Нещо много гадно са намислили американците.
И понеже ние путинофилите сме прости, вие умните еврогейци попитайте г-жа Fuck EU Нюланд да ви каже.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

yavor1

Хмм, повторение на Боянските ливади, режисирано от Бригадир Аспарухов и Стоян Андреев, активно мероприятие. Изкуфялницата, също като Ж.Желев, се произнесе дълбокомислено: Кажете ми 3 причини да останем в ЕС ;;basi
 Камеран, също като Ф.Димитров, си поиска вот на доверие и резултата е предвидим: назад и силно наляво :;810
 Определено ще има повторение както у нас, едно правителство на тяхното ДПС - Беров, след което идва английския Ж.Виденов - Фараж , падението е пълно .... фалити на банките и пирамиди .... накрая пак ще търсят краля-слънце, който ще им обещае 800 дни за да ги дооправи, а и  да си възстанови имотите с документи и свидетели от 1715г.....;)
 Разпадът на Британската империя е на финалната права, дано няма много жертви ;;basi

Цец0

Мурзилките пак ги напече слънцето ми се струва ;;basi;;basi;;basi

ВалчоП

Империята се е разпаднала отдавна и само фиктивно съществува под формата на Британската общност. Мисля, че сега ще се разпада Обединеното кралство с евентуален нов референдум в Шотландия. При предния референдум там, основното плашило беше, че ще излязат и от ЕС, излизайки от кралството. Сега това не важи, а се знае, че шотландците основно са проевропейски настроени.

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

yavor1

Внимавай какво пишеш,че Цец0 печения политолог,ще те набеди за мурзилаж ;;573

А иначе, който можа да се нахлеби, да му е честито ;;650

Дедал

Цитат на: Цец0;418458Мурзилките пак ги напече слънцето ми се струва ;;basi;;basi;;basi

Те в момента са в див екстаз и се стремят всячески да го демонстрират, че да не би да останат незабелязани:) (и неосчетоводени ;;573)

... да не говорим пък за "редовия" руски турист , яко "назобен" с путинофилизъм :) - вчера един още "от вратата" , както се казва ми се подхилва ехидно и вика - "видя ли кво стана , Англия напусна ЕС , ще си останете само вие и Румъния" :lol15:
Добре, че съм спокоен човек , че иначе щях да го пратя да чисти мидите от подводницата :) и само му обясних , че нищо кой знае какво не е станало и докато и ако изобщо излязат ще минат 5 години и завърших с поговорката - кой каквото си направи , друг не може да му го направи - и оня млъкна и забрави за темата :e085:

Да е.а и мизерниците да е.а - пълнят сакове с домати на самолета пък тръгнал да ми умнее ;;basi

yavor1

Не знам само как ще се реши въпроса с визите, друго не виждам какво се променя за обикновенния посетител, дали американска виза ще се признава в Англия, или ще трябва да се посещава Английското посолство:s101

yavor1

Цитат на: ВалчоП;418466Империята се е разпаднала отдавна и само фиктивно съществува под формата на Британската общност. Мисля, че сега ще се разпада Обединеното кралство с евентуален нов референдум в Шотландия. При предния референдум там, основното плашило беше, че ще излязат и от ЕС, излизайки от кралството. Сега това не важи, а се знае, че шотландците основно са проевропейски настроени.

via Tapatalk
http://btvnovinite.bg/article/svetut/shotlandija-odobri-podgotovkata-na-referendum-za-svojata-nezavisimost.html
Послушаха те, явно четат форума ;)
Шотландското правителство одобри подготовката на втори референдум за  своята независимост от Великобритания, съобщи Никола Стърджън.
Страната ще започне незабавни консултации с Европейския съюз за защита на своите интереси, допълни тя.

Чък Норис

Не само шотланците, но и ирландците ще бягат от потъващия кораб.
Най-скапаният владетел за всички времена е английската кралица - оставиха и половината свят, а сега има половин остров пълен с индийци и пакистанци!

yavor1

Чък Норис

Глупости на търкалета! :lol15:
ЕС, че си има трески за дялане е извън съмнение, но ЕС не се меси във вътрешната политика, само задава норми. Които много добре се интерпретират когато трябва да се направи нещо непопулярно и на месно ниво си измият ръцете с ЕС :e085:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания