Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

ЕДИН МАЙ ТЪП ВЪПРОС

Започната от boalfi, Май 16, 2008, 01:37:55 PM

« назад - напред »

boalfi

Сигурно звучи глупаво,но се интересувам,ако не си платиш таксата и те изключат от ITV,ОСТАВАТ ли свободни канали за гледане и ако да колко време? :oops: Чул съм,че при някои приемници Philips,Tecnisat и др.не се хваща нищо,а при Strong -остават свободните канали!Моля ОБРАЗОВАЙТЕ МЕ! :roll:

vlad

Доколкото съм запознат, дори и да те "изключат" от ITV, нищо не ти пречи да продължиш да си гледаш свободните канали излъчвани от този спътник (Eutelsat W2 в случая), стига приемника ти да може да ги хваща  ;;510
1.2 м параболична антена, Inverto LNB Super Mini 0.3dB, 60.0E <-> 24.5W, MAX500HD

Ланселот

Цитат на: boalfiСигурно звучи глупаво,но се интересувам,ако не си платиш таксата и те изк..чат от ITV,ОСТАВАТ ли свободни канали за гледане и ако да колко време? :oops: Чул съм,че при някои приемници Philips,Tecnisat и др.не се хваща нищо,а при Strong -остават свободните канали!Моля ОБРАЗОВАЙТЕ МЕ! :roll:

Със Стронга и Еспектата можеш да гледаш и като не си платил таксата свободните, с бат Фильо ни ставъъ ;;510 , с Технисата не съм сигурен. За първите два гарантирам.
http://www.satshop.bg - Специализираният магазин за сателитна техника
Алоууу, спамерите, ако ви шибна по един шамар и с гугъл няма да ви открият после!

vlad

Каква е причината с едните да става, а с другите - не? Щом програмите са свободни, защо да не можеш да ги гледаш с всеки приемник способен да ги улови?
1.2 м параболична антена, Inverto LNB Super Mini 0.3dB, 60.0E <-> 24.5W, MAX500HD

boalfi

Цитат на: vladКаква е причината с едните да става, а с другите - не? Щом програмите са свободни, защо да не можеш да ги гледаш с всеки приемник способен да ги улови?
Според това което съм чул,приемниците произведени специално за ITV спират напълно,а с универсалните-продължаваш! :; 750

Все пак благодаря на всички за мненията! ;;513

vlad

Наистина има логика в това, тези които са произведени специално за тях да са ги направили да спират изцяло. Въпреки това би било доста нечестно спрямо потребителите, които са си ги закупили от тях, но какво да се прави, като живеем в абсурдистан, където всичко е възможно.

ivo

При була е същата работа. Уж купуваш обурудване за 148лв, без обвързване, но като не платиш брояча тръгва да брои назад. След 72 часа няма приемник.
Какъв е извода. Купуваш си приемник, който да чете ирдето за була и криптуоркс за ITV и като си купиш карта, като искаш гледаш, като не спираш да плащаш и до тук. Гледаш си всичко, каквото искаш от спътника, а ако сложиш и моторетка - света е твой.

goiko

Цитат на: TiestoЗатова най-добре си е с ше...нга, няма да се занимаваш с разни карти. Гледаш всичко, и разбира се и ти шерваш някаква карта, правете като мен. Взимате една карта за FreeXDelight за 1 година и я шервате, а в замяна получавате всичко останало :; 750
Tiesti имам два въпроса :
1. Всичко включва ли D+ на Астра ?
2. За тая карта от 12лв. ли става въпрос ?

netman

Цитат на: Lansselot
Цитат на: boalfiСигурно звучи глупаво,но се интересувам,ако не си платиш таксата и те изк..чат от ITV,ОСТАВАТ ли свободни канали за гледане и ако да колко време? :oops: Чул съм,че при някои приемници Philips,Tecnisat и др.не се хваща нищо,а при Strong -остават свободните канали!Моля ОБРАЗОВАЙТЕ МЕ! :roll:

Със Стронга и Еспектата можеш да гледаш и като не си платил таксата свободните, с бат Фильо ни ставъъ ;;510 , с Технисата не съм сигурен. За първите два гарантирам.

Точно така е.  8)
Това са операторски приемници и спирането е нормално, но ако се ползва под наем или безплатно, продаването на ограничено обурудване е криворазбрана фирмена глупост/политика.  :?
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания