Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Доставчици на IPTV

Започната от Георгиеви, 17-06-2016, 12:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

njor

Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

daniordanov

Цитат на: Пецо;435271Та така, колеги, поне на десет от вас съм дал връзка на лични с доставчика на тези 1100+ канала през последните 2-3 месеца . Сега говорих с него и никой не му се е обадил... Може би защото се плаща? Ми така е, кеф цена няма... Ако искате...

Здравей,дали имаш възможност за контакт с този човек?
За цени и канали?
Благодаря предварително!

daniordanov

Здравейте,

Търся си доставчик за IPTV за България.

Приемам предложения на лично.

DoRiLoN

Има ли някакви квартални или по-големи оператори, които предлагат срещу месечно заплащане само ИПТВ листи, без обвързване към тях с интернет или каквото и да било. Може да пишете и на лични. Благодаря

uhb57

SatMan

http://burgasnet.com/?show=tv

Аз това гледам и ОК за мен на вилата!

DoRiLoN

Мерси, а някой, който да предлага нещо "повече" от официално описаните канали? :D

pe6o1975

Цитат на: DoRiLoN;440924Мерси, а някой, който да предлага нещо "повече" от официално описаните канали? :D

Предлага се ама хората искат пари ;)
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

sunnyboy115

Ако някой предлага Турски филмови канали, моля да ми прати предложение. Спортните не ме интересуват.

М. Крумов

Здравейте! Опитвам се да си намеря Sky F1 HD (ама истинско HD). С пари, естествено, дори се изръсих и си купих по 1 месец от два различни международни доставчика. Те излъчват по 1000-1200 канала (български няма), но мен ме интересува само формула 1 в добро качество. Ползвал съм няколко български доставчици (вероятно риселъри). Най-задоволително е при bix. След тая твърде подробна увертюра имам 2 въпроса:
1. Някой може ли да ми предложи идея за английския скай?
2. Тези трибуквените с хикс накрая що за птици са? Имат ли сайт подобно на международните?

Мерси :)

james_1

Цитат на: М. Крумов;441769Здравейте! Опитвам се да си намеря Sky F1 HD (ама истинско HD). С пари, естествено, дори се изръсих и си купих по 1 месец от два различни международни доставчика. Те излъчват по 1000-1200 канала (български няма), но мен ме интересува само формула 1 в добро качество. Ползвал съм няколко български доставчици (вероятно риселъри). Най-задоволително е при bix. След тая твърде подробна увертюра имам 2 въпроса:
1. Някой може ли да ми предложи идея за английския скай?
2. Тези трибуквените с хикс накрая що за птици са? Имат ли сайт подобно на международните?

Мерси :)

Movistar Fórmula 1.Този канал не се ли гледа на 19,2?

М. Крумов

Мови стар е на испански, доколкото съм го преглеждал. Мен зорът ми е да слушам английския коментар, защото хем са най-добрите, хем винаги са на пистата и т. н. Аз имам диемите в пакета ми, така че глезотията ми е да гледам най-доброто, а не изобщо :)
За съжаление нямам техническа възможност да си сложа сателит - заради изложението и т. н. Но дори и да можех, за английския скай май ми трябва поне 2 метра антена, ако не и повече... Затова съм се насочил към IPTV :)

ИлиянБГ

До сега не съм намерил нито чужд нито наш  доставчик  на IPTV да предлага Skay UK HD . Това дето го  искаш се гледа със  техен бокс и то  само в Англия.

notwist

Има начин, но е за по-напреднали. Намери си ип-та на линукс приемници към доставчика Virgin Media, там вървят и HD-тата на Sky. На приемници към Sky Broadband и BT не палят.

foxtrot

Здравейте,

От съвсем скоро си инсталирах kodi и в момента го разучавам. Търся си сигурен доставчик на iptv, който искам да подкарам там. За всичко това съм готов да платя съответно :). Моля да ме насочите към такива, ако трябва и на лично съобщение.

Предварително благодаря за помощта.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания