Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

SFR Sport

Започната от valseat, Юни 12, 2016, 07:12:01 AM

« назад - напред »

колди

Извинявам се,темата е за SFR Sport на5W,но да попитам,дали вървят BEIN спортовете на ,,каката" от този спътник?:DЕдно време вървяха,но в момента няма как да проверя.

valseat

Цитат на: колди;423811Извинявам се,темата е за SFR Sport на5W,но да попитам,дали вървят BEIN спортовете на ,,каката" от този спътник?:DЕдно време вървяха,но в момента няма как да проверя.

При мен не се отварят. Аз не гледам на този спътник. Гледам,че има и бисс кодировка ама не се отварят с последният softcam.key.  Но имам някакъв спомен , че преди около месец когато пуснаха srf sport  и излезнаха бис ключовете... сканирах целият спътник и мисля ,че тогава излезнаха ама май прекъсваха много.... Може би някой по запознат ще каже как е...:s101

AChechev

Цитат на: колди;423811Извинявам се,темата е за SFR Sport на5W,но да попитам,дали вървят BEIN спортовете на ,,каката" от този спътник?:DЕдно време вървяха,но в момента няма как да проверя.
Bein sport 1,2 отваря на 5 W,SFS Sport 2,3 -  не. Това е на Атласа.

колди

Цитат на: AChechev;423942Bein sport 1,2 отваря на 5 W,SFS Sport 2,3 -  не. Това е на Атласа.

Колега,Bein спортовете,гладко ли вървят или накъсват?

abvg

Цитат на: колди;423965Колега,Bein спортовете,гладко ли вървят или накъсват?

Да, и на мен ми е интересно как вървят, защото от 19е вече при мен не се отваря почти нищо от френските.

AChechev

Цитат на: abvg;423976Да, и на мен ми е интересно как вървят, защото от 19е вече при мен не се отваря почти нищо от френските.
На 19Е франсетата си вървят идеално.Все пак  да не забравяме,че при Атласа понятието накъсване несъществува,поне от както имам този приемник-3 години. Същото се отнася и за програмите от 5 W.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания