Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избор на телевизор LG

Започната от Златанов, Юни 07, 2016, 05:23:15 PM

« назад - напред »

Посветения

Цитат на: териминатор3;420552Колега премахвал съм всичко,кабелни,уредби всякаква електроника в близост,сменях контакти,щепсели какво ли не,проблема си остава,като поработи повечко часове става по зле,като е студен също но по малко се забелязва.След около час ще ходя до магазина,притеснява ме дали ще направят 2-ра смяна с друга марка.Как да действам ако има отказ???;;basi
Добре бе човек.. Да уцелиш дефектна бройка веднъж може, но два пъти(и то подред..).. :s101

Чак толкова лош късмет.. Не знам.. Струва ми се невероятно..
;;666

лони1

Цитат на: Посветения;420559Добре бе човек.. Да уцелиш дефектна бройка веднъж може, но два пъти(и то подред..).. :s101

Може би цялата тази партида да е дефектна! Те тия телевизори ги правят на конвейер и нищо чудно да са дефектни всички! Ако му дадат да взема сонито!

териминатор3

Цитат на: Посветения;420559Добре бе човек.. Да уцелиш дефектна бройка веднъж може, но два пъти(и то подред..).. :s101

Лош късмет ли или цялата им партида е такава и аз не знам;;basi Ти колега имаш същия имаш ли такива проблеми?

Дедал

И шЪ потретя щот явно не четете кво ви се пише ;;basi -

Цитат на: Дедал;420255Явно не четете какво ви се пише -

И друга марка да вземеш , вероятността да е подобно положението е 90% - всички среден, че и доста от високия клас тв са с ЕДНА ЛЕД лента долу за подсветка . При някои по-големи размери имаше две странично поставени, ама тая година май и те са кът . парадоксалното , е че в ниски серии ползват директ ЛЕД подсветка:hammer: - и там обаче му намериха цаката с икономиите и пляскат само в средата един клъстер ;;basi

Вземай Сони-то, докато го има и е на тая цена .;;650

териминатор3

Не ми дадоха да заменя телевизора с друга марка,понеже съм взел втора бройка искали да видят къде е проблема каза управителя;;basi Щял да ми звънне в понеделник да ми каже какво ще правим смяна или нещо друго;;basi;;basi;;basi

дрим

Нищо де, резонно е и за тях да проведат някакво разискване, все пак един потребител връща през ден на два пъти телевизор.
Не мисля, че ще имаш проблеми, просто настоявай на своето ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

yavor1

Цитат на: Дедал;420563И шЪ потретя щот явно не четете кво ви се пише ;;basi -
                     Първоначално написано от Дедал                                    
                 Явно не четете какво ви се пише -
И друга марка да вземеш , вероятността да е подобно положението е 90% -  всички среден, че и доста от високия клас тв са с ЕДНА ЛЕД лента долу за  подсветка . При някои по-големи размери имаше две странично поставени,  ама тая година май и те са кът . парадоксалното , е че в ниски серии  ползват директ ЛЕД подсветка:hammer: - и там обаче му намериха цаката с икономиите и пляскат само в средата един клъстер ;;basi

Вземай Сони-то, докато го има и е на тая цена .;;650
Сигурен ли си в това, което твърдиш :s101

:worry:

Дедал

Да - 1000% - много от моделите 2015 и преобладаваща част от 2016 са си точно с една ЛЕД лентичка долу - то и за това е тоя "ефект" тип фенерче :)

Икономии се правят вече дори в най-високия клас ... :hammer:

Парадокса е , както също бях писал, че част от най-ниските серии са с директ ЛЕД , което за мен си е някаква олигофрения , ама ...
Там пък вече не ги слагат зад целия екран , ами едно квадратче в центъра ...;;573

yavor1

Хмм, те за монитори от двете страни слагат лента от 5лв за метър :s101
то ще излезе, че LCD в сравнение LED  са с по-равномерна подстветка, пак ли ще се връщаме към "Направи си сам" ;;573

Посветения

Цитат на: териминатор3;420561Лош късмет ли или цялата им партида е такава и аз не знам;;basi Ти колега имаш същия имаш ли такива проблеми?
Не.. Изобщо няма такива "ефекти" моето ЛГ.. Аз съм го вземал от онлайн търговец..

Технополис са един(общо четири) от вносителите на марката.. :s101
;;666

териминатор3

Цитат на: Посветения;420663Не.. Изобщо няма такива "ефекти" моето ЛГ.. Аз съм го вземал от онлайн търговец..

Технополис са един(общо четири) от вносителите на марката.. :s101

Мерси колега за отговора значи кофти партида;;basi .Утре ще ходя за замяна с друга марка дано се съгласят,ако не се съгласят какво да предприема?Спрях се на това сони http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SONY-KD-55X8507C-Ultra-HD-3D-LED/p/16042 но чета из форумите че не подържа DTS,някой знае ли нещо по въпроса?другият избор е http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SAMSUNG-UE-49KS7002-Ultra-HD-LED/p/15988 кой от двата е по добрия вариант?:c040:

garanciq

Цитат на: териминатор3;420689Мерси колега за отговора значи кофти партида;;basi .Утре ще ходя за замяна с друга марка дано се съгласят,ако не се съгласят какво да предприема?Спрях се на това сони http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SONY-KD-55X8507C-Ultra-HD-3D-LED/p/16042 но чета из форумите че не подържа DTS,някой знае ли нещо по въпроса?другият избор е http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SAMSUNG-UE-49KS7002-Ultra-HD-LED/p/15988 кой от двата е по добрия вариант?:c040:
Каква драма.За такива телевизори с тия цени.:lol15:

Дедал

Всичко поддържа Сони-то , а и Коди може да му сложиш .;;650

териминатор3

Днес цял ден нямаше отговор,звънях два пъти в магазина,но към 8 часа ми пратиха съобщение да ходя утре до магазина да си избера нов тв:hammer: та дилемата остава Самсунг или сони:hammer:

дрим

Казах ти, коректни са.
След тая издънка все си мисля, че каквото и друго да вземеш ще си предоволен
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания