Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Евровизия 2016

Започната от Светия Дух, Май 12, 2016, 06:03:24 PM

« назад - напред »

yavor1

Цитат на: Светия Дух;413561Аз викам да си направим ташак и да изпратим  Азис. Е*ал съм я Еврогейската визия. Само един педал може да плени  сърцата на еврогейците толкова силно, че да елиминира фактора  "политика".
Закъсняхме с Василка, Кончита Вурст обра евро полит коректността, следва някой от новите мангали, дето ще определят облика на Европа ;;573

Светия Дух

А нашите съседи пак не ни помогнаха. Малко ни трябваше да сме преди Русия на 3-тото място. Гърция май нито една точка не ни даде... Сърбия - 4. Само Македония горе-доле ни подкрепи добре - с 10. А Румъния съвсем ми се губи... Тя участва ли?
Е, и Русия не ни бръсне за слива - 0-ла точки, все едно ние сме му виновни на Путин, че загуби позициите си тук.
Интересно, че Сърбия гласува за Украйна, не за Русия!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

gentu

Цитат на: Светия Дух;413561Аз викам да си направим ташак и да изпратим Азис. Е*ал съм я Еврогейската визия. Само един педал може да плени сърцата на еврогейците толкова силно, че да елиминира фактора "политика".
-а бре , знаем че си с ляв уклон (пояснение за морският - обратен на часовниковата стрелка) ама чак толкова ачик ачик на мен ми идва малко в повече!!!:e085:
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Астрал

Цитат на: Светия Дух;413566А нашите съседи пак не ни помогнаха. Малко ни трябваше да сме преди Русия на 3-тото място. Гърция май нито една точка не ни даде... Сърбия - 4. Само Македония горе-доле ни подкрепи добре - с 10. А Румъния съвсем ми се губи... Тя участва ли?
Е, и Русия не ни бръсне за слива - 0-ла точки, все едно ние сме му виновни на Путин, че загуби позициите си тук.
Интересно, че Сърбия гласува за Украйна, не за Русия!

Поради   натрупани    задължения   на   държавната   румънска  телевизия  TVR,Румъния  не  гласува,не участва  и не  излъчва  Евровизия.Нещо   такова  четох   в  сайта на  БНТ  за  Евровизия...
13-16-19 E 85 cm ITV Partner
Tecatel  120см 36 E ,GS B211,TRICOLOR TV

vasilstf

Цитат на: Светия Дух;413561Аз викам да си направим ташак и да изпратим Азис. Е*ал съм я Еврогейската визия. Само един педал може да плени сърцата на еврогейците толкова силно, че да елиминира фактора "политика".

Е той не беше ли. Доста преди вурст-а участваше в един от нашите проекти, ако не се лъжа. Не изпълни песента, но май имаше бек вокал пък и беше в екипа. Но ако той изпълни песента, всички сирийци в Европа ще гласуват за него.

Светия Дух

Е, това е сарказъм, който не разбра е изкуфял. Сега гледам студиото на руснаците - Сергей Лазарев бил истинския победител! :)

Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

eMTech 300

Извинява се че чак сега но тук в Малта бяхме се организирали и яко подкрепихме Поли !Аз лично знам за над 5-600 тин смс или позвънявания и така можеше !!!
 Аз пуснах макса от 20  !!!

ВалчоП

Цитат на: Стивт;413558Леле леле леле, слушам песента победил и се чудя и се мая как тази песен спечели ?!?!?!?
Може би защото е изпълнена от кримска татарка, която разказва в нея за депортираното си семейство?

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

eMTech 300

Политически вот ,бавна ,лирична от Австралия , и със супер хореографията на Руснаците и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ нито един път 12 точки от профи журитата и сме 4 ти ! И ако имахме 2 по 12 и по добра и скъпа кампания щяхме да ги отвеем . СУПЕР ПОЛИ !!!!!!

gentu

Цитат на: ВалчоП;413572Може би защото е изпълнена от кримска татарка, която разказва в нея за депортираното си семейство?

via Tapatalk
-или по точно казано "историята" на баба си!!!:s101
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

eMTech 300

Цитат на: ВалчоП;413572Може би защото е изпълнена от кримска татарка, която разказва в нея за депортираното си семейство?

via Tapatalk

Ако някой си спомни за тази песен след 10 мин . Това е  ... не знам какво !

ВалчоП

Фърчилото, може би...

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,

eMTech 300

Видяхте Поляка профи журитата -7 точки а Народа ги изтреля окло6-7 място  . КАКТО И НАС   4ТИ !!!!!!!!

ВалчоП

Цитат на: eMTech 300;413576Ако някой си спомни за тази песен след 10 мин . Това е  ... не знам какво !

Е как какво? Политика и пропаганда. Мериха си ги с рашките. Ама на грешно за рашките място. Ако беше конкурс на Евразивизия, друго щеше да е подреждането. И броят на участниците, както и на зрителите. Безаналогова необятност!

via Tapatalk
VU+ Ultimo 4K,

njor

Видяха се страните с най много гастарбайтери!
Похвално то в случая е че нашите тоя път се представиха на ниво, може би повлияни и от декларацията на Поли в защита на правата им.
И най вече: песента найстина си е хубава, една от най-хубавите  ако не и най-хубавата.
ЧЕСТИТО
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания