Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Офсетова антена

Започната от севал, Март 29, 2016, 05:41:52 PM

« назад - напред »

севал

Предавам се няма да мога да се справя. Идваха и уж разбиращи хора с апарати за настройване, но нищо. Благодаря на всички отзовали се!

Ламерът

Време е да си сложиш истинска антена с полярно окачване :) ;;650
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

Посветения

Време е да си сложиш ИСТИНСКИ Н-Н мотор.. Големия STAB.. 120..

Кво беше 3800 съм нямал.. Може и да свърши работа..
;;666

yavor1

Цитат на: севал;408686http://satlex.net/bg/azel_calc-params.html?satlo=26.0&user_satlo=&user_satlo_dir=E&location=41.65%2C25.37&la=41.65&lo=25.37&country_code=bg&diam_w=110&diam_h=120
всичко е наред, но не се оправя. Ъгълет на елевацията на 0-та е както е дадено тук. Всички спътници излизат, липсват по слабите честоти .
Нещо бъркаш двата щата ;;573
Ъгъл на елевация:
41.93°

Що не се обадиш на Димитър да ти настрои антената ;)

dzumba

Я кажи ,какъв е приемника,кабела има ли наставки?

севал

Проблема се оказа в стойката на конвертора, люлее се като люлка и няма затягане. Ръждясала е здравор а самата стойка се надула и напукала.

севал

Ще мога ли да изкарам по ниските честоти на Thor и Sirius със 120см офсетка?

moreg

Цитат на: севал;409041Ще мога ли да изкарам по ниските честоти на Thor и Sirius със 120см офсетка?

Ще ги изкараш;)
DM 920 UHD, DM 500 HD

Цец0

севал

Цитат на: moreg;409044Ще ги изкараш;)
в Кърджали? Досега бях със Стронг 120см и не ми излизаха шведските МПЕГ4 канали на Thor 0,8W

севал

Цитат на: Цец0;409046Ко речи?

?????????????

Чък Норис

Ще ги изкараш ако си на север от Румъния ;;573

Цец0

Това не беше за теб, а за писалия под теб. Скандинавските от ниските честоти на Тор ще ги извади с такъв офсет....ама към Германия :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

севал

Цитат на: Цец0;409061Това не беше за теб, а за писалия под теб. Скандинавските от ниските честоти на Тор ще ги извади с такъв офсет....ама към Германия :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

значи няма  кой знае каква разлика между 120 см или 142см чиния, освен леко стабилизиране на сигналите на някои от каналите които така и така ми излизаха, освен при много лошо време/буря или силен снеговалеж/

njor

Абе да кажем към Полша има шанс с по голяма паница.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания