Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

TV7 Bulgaria ?

Започната от Мартин_89, 31-01-2016, 23:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Jovanoty

Аз сън на tivi.bg и имам съобщение "Каналите TV7 и Super7 не се излъчват. Нямаме официална информация за причината".

dodo

При близалките news7 върви на мястото на tv7 и super7.

dokodoko

при мсат кабелна също на две места нюз7 излъчва.

vasilstf

При мен също, на близу съм. На мястото на тв7 и супер7 върви news7.

vasilstf

Доколкото знам двете не излъчват заради изгоряла техника при тях. Поне това имам като инфо.

an

Някои много искаха този канал да го няма. Е, сега е факт. Дано са доволни.

bademos

Както растяха като бройка, така ще си и отиват.  Какво има за гледане по новаспорт или по кинонова или по диема ?

Чичо Боре

Цитат на: bademos;422258Както растяха като бройка, така ще си и отиват.  Какво има за гледане по новаспорт или по кинонова или по диема ?

Как бе та Диема и КиноНова са едни от малкото бг телевизий които гледам често, а тази ТВ7 не съм я пускал от година сигурно и беше крайно време да я разкарат от ефира.

111111

Цитат на: b0rchy;422268Как бе та Диема и КиноНова са едни от малкото бг телевизий които гледам често, а тази ТВ7 не съм я пускал от година сигурно и беше крайно време да я разкарат от ефира.

филмите не бяха лоши които излъчваха
между другуто BG on AIR дъщо имат интересни филми
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

vasilstf

Странното е, че никъде не се споменава официално за спирането на телевизията. А дори продължават да публикуват неща във страницата си във фейсбук след като спряха излъчването.

антена

ами заминаха си като ReTV:;807
:itv:

dokodoko

последно преди малко , гледах тв7 от сайта им работи , даваха някакъв филм , тоест и сайта им tv7.bg си работи.

vasilstf

Абе сайта си работи, ама я виж от кога са последните новини там. и кога за последно е обновяван.

аспух

Цитат на: vasilstf;422344Абе сайта си работи, ама я виж от кога са последните новини там. и кога за последно е обновяван.

Последните новини са от 22, 23, 26.07.2016 ;;650

наскох

Цитат на: dokodoko;422340последно преди малко , гледах тв7 от сайта им работи , даваха някакъв филм , тоест и сайта им tv7.bg си работи.

А забеляза ли, че върти и един и същи филм там? Дай му пауза и пак го пусни.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания