Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Меркел е пътник

Започната от БатеГойко, Януари 09, 2016, 05:47:40 PM

« назад - напред »

Ooo_Pepi

Абе да ги изтребват всичките мангали бе, а като разберат кой е извършителя, брат му, сестра му, леля, баба, цялата рода се екстрадира. Вън от държавата на тая сган, да си ходят у Сирия.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

yavor1

Цитат на: Ooo_Pepi;421926Абе да ги изтребват всичките мангали бе, а като разберат кой е извършителя, брат му, сестра му, леля, баба, цялата рода се екстрадира. Вън от държавата на тая сган, да си ходят у Сирия.
Така постъпват в Русия, всички роднини на терористите отговарят за простъпките им, може и да е недемократично, но според мен е правилно, няма невиновни роднини, а и като знае че няма как да използва парите, приведени му за терористичния акт, малко ще се замисли мангала ;)
 Този от Ница, предварително изпрати 100х на родата от Тунис;;basi

Чък Норис

Много ми е чудно ако на някой твой малоумен братовчед му напълнят главата с глупости, ти какво ще си виновен, че да те държат отговорен?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

заркопопов

Бежанците,които леля Меркел прие в Германия и продължава да приема,след 20-30години ще бъдат милиони.Това всъщност е идеята за ислямизация на цяла Европа.
Идат не леки времена:e015::e015:

yavor1

Цитат на: Чък Норис;421937Много ми е чудно ако на някой твой малоумен братовчед му напълнят главата с глупости, ти какво ще си виновен, че да те държат отговорен?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Особено ако ми приведе няколко хиляди на сметката, ще твърдя че е земен ангел и е имал моментно затъмнение и до сега е спасявал загубени котенца ;)

Ooo_Pepi

Ще си виновен, че си му братовчед.
И няма да те държат а просто ще те разкарат.
Освен това трябва да се приеме закон, в който се забранява на мангалите да имат повече от едно дете. Хванат ли някой с две, айде в Сирия - там ако искате си отглеждайте цяло стадо.
Но мястото на тази сган която гази невинни хора в Ница, стреля с автомат пак по невинни хора, напада с брадви пасажерите по влаковете в Германия и т.н. и т.н. НЕ Е в Европа.
Тези цял живот няма да се интегрират, те не са дошли да работят, те са тук за да живеят от помощи и аз съм твърдо против това.
Защото взимат от нашите пари, от парите на държавата, от парите които плащаме данъци на държавата.
И вместо тя да ремонтира някоя детска площадка, за да може моето дете да седне на люлка със седалка, а не на люлка с желязо и липсващи дъски, то държавата ще дава от моите пари на тия мизерни мангали.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

yavor1

Според мен, щом са дошли на гости, все пак нищо не са създали в Европа, трябва да спазват правилата на стопанина. Някой ако ги наруши, трябва, заедно с роднините си да се екстрадира към родината си. Нещо подобно гласуваха в Австрия, виновният в затвора, родните кой, от където . Не им харесва храната, ами да си ходят там където ще им хареса, ама трябва да си я плащат, там от където идват няма нищо безплатно, не им харесват порядките, да си ходят в пустинята, а не да пренасят пустинята в Европа:lol15:

заркопопов

Цитат на: yavor1;421950Според мен, щом са дошли на гости, все пак нищо не са създали в Европа, трябва да спазват правилата на стопанина. Някой ако ги наруши, трябва, заедно с роднините си да се екстрадира към родината си. Нещо подобно гласуваха в Австрия, виновният в затвора, родните кой, от където . Не им харесва храната, ами да си ходят там където ще им хареса, ама трябва да си я плащат, там от където идват няма нищо безплатно, не им харесват порядките, да си ходят в пустинята, а не да пренасят пустинята в Европа:lol15:

Ами те по принцип нищо не са създавали,само са разрушавали и ползвали на готово.

Питагор

Стопаните се бяха  залостили в домовете си и публикуваха снимки на котета в социалните мрежи .  След нареждането на полицията да не се постват фотоси от провежданата операция са решили да  борят тероризма с  "котки против омразата" .  

register

http://www.wsj.com/articles/victims-of-fridays-munich-shooting-mostly-from-immigrant-families-1469304000

каква излезе тя... немец-иранец в супермакет в мюнхен открива безразборна стрелба и убива 9 човека, от които трима турци, трима косовари, един грък и един унгарец
няма такъв филм...:;810

идеалист

Да ги товарят на кораби и към Антарктида. Място колкото искаш. Да колонизират и облагородят континента. От това по-хуманно отношение - здраве му кажи.

Никола67

Цитат на: register;421987http://www.wsj.com/articles/victims-of-fridays-munich-shooting-mostly-from-immigrant-families-1469304000

каква излезе тя... немец-иранец в супермакет в мюнхен открива безразборна стрелба и убива 9 човека, от които трима турци, трима косовари, един грък и един унгарец
няма такъв филм...:;810
Нормално немците са на работа не по магазините ;)

Да се смееш ли, да плачеш ли. Или както имаше един виц, интервюират  германци с въпроса "пречат ли ви малцинствата"- 13% отговорили "яа", 25  %- "найн" и 62 %- "йок"

БатеГойко

Една жена е убита е двама са ранени след атака в мачете в близост до Щутгарт, Германия, съобщава Independent.
Полицията е арестувала мъж във връзка с нападението в малкия град Ройлинен в югозападната част на страната.

Според Bild мъжът е извършил атаката пред дюнерджийница

https://www.actualno.com/europe/edna-jena-e-ubita-pri-napadenie-s-machete-kraj-shtutgart-germanija-news_552489.html

Ако и там е жега като тук,не се учудвам,че още някой е изтрещял...:hammer:

ВалчоП

[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания