Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Netflix

Започната от румба, Януари 06, 2016, 06:31:41 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

лони1

Цитат на: slavi99;399236Безплатно е. Не ти удържа нищо от картата, а след това може да се откажеш. А идеята за шерването е добра, но само ако става дума за картата.:)

Това е така, но аз нямам карта за това търся акаунт ! Четох че с един акаунт може няколко потребители да го ползват, за това търся !

m3gab0y

Може, може. С най-високия абонамент може да гледат цели 4 устройства едновременно - рай за тези, които се радват на безплатен булсат ;)

radovan1973

Някой подкарвал ли е netflix на panasonic tv че при мен има отделен бутон на дистанционното за това приложение,но ми изписва че услугата не е налична за тази държава!:s101
Paraclipse 2.28/Invacom snf-031/octagon sf8008 4k /Xtrend ET9200x2/TV 4k 3D Panasonic TX-55CX700E

Онджичек

Цитат на: m3gab0y;399286Може, може. С най-високия абонамент може да гледат цели 4 устройства едновременно - рай за тези, които се радват на безплатен булсат ;)
На различни IP-та?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
TOR90 - 1,9E,9Е,13E,16E,19E,36E,39E,45Е;GS120 rotor; Zgemma H9 twin;RPI;

bu12tras

valbg

Никакъв проблем ;)
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

m3gab0y

Цитат на: Онджичек;399345На различни IP-та?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

И в различни държави даже ;) Поне със смартфликса нямам никакви ядове.

asuras

Ако някой има нужда от безплатен Netflix след като му свърши фрий тайма да ми пише :)

Пакостник

Нетфликс ще блокира клиенти които ползват ВПН и приложения за маскиране на локацията :worry::

http://www.techworm.net/2016/01/netflix-hates-customers-using-vpns-proxies-says-will-block.html
DVB Receiver: VU+Ultimo® / Image: VTi v6 / Interface: My Metrix / Dish: Triax TD-110 + Optibox DM-2400 (75E<=>30W)
Own Web:Krav Maga: http://kravmagasofia.com

bu12tras

Ще му намерят цаката и на това ...

m3gab0y

Да, но само доста ограничен брой хора ще могат да се възползват.
Те отдавна са намерили цаката на много работи, но не ги споделят със всекиго за да се възползват по-дълго и определен (тесен) кръг хора да печелят повече :)

radovan1973

Приложението вече се появи и при panasonic tv,но като завършиш регистрацията за безплатния период изписва:We are unable to process your request at this time.Pleas try again later.;;basi
Paraclipse 2.28/Invacom snf-031/octagon sf8008 4k /Xtrend ET9200x2/TV 4k 3D Panasonic TX-55CX700E

Стоянски

А тука има ли някой с работещ платен акаунт в Hulu, бих искал да видя какво представлява отвътре, знам че предлага неща които са спряни в Netflixa , ако си заслужава можем да се разберем да делим плащането на месец, аз не мога да си активирам акаунта защото ми иска us карта или американски paypal адрес, ако някой ми помогне с това ще му платя едно кратно за услугата и ще му пращам пари за таксата на месец ;)

gentu

[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Радо1948

Цитат на: gentu;406631The original Popcorn Time is back from the dead — but nobody knows who's running it!
-всичко бачка;;675
Досега не бях ползвал Popcorn, днес я пуснах, всичко тръгна, но постоянно ме подканя да пусна Vpn. Въпроса ми е има ли нужда да се прави това или тук в България може да се гледа и без него ?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания