Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Много съм зле

Започната от Илия Иванов, Декември 30, 2015, 05:32:14 PM

« назад - напред »

Илия Иванов

Днес отиваме на вилата за нова година и естествено чак като стигнахме се сетих, че телевизията не е плащана от 2 месеца... И реших, че ще мога да платя чрез интернет, ама греда.. Мога да платя от 1 янури натам, но каките от телефона ми казаха, че за декември не може.. Та така, опитвам се аз да им дам пари за цял месец, при това само за един ден ползване, ама те не ги искат.. Ми зле са. Сега кофти, че трябва тука без телевизия да изкараме новата година, но може би е за добро.

register

зле са ама колко да са зле? има ли друг оператор, дето да те оставя да си спираш и пускаш приемници когато ти скимне?

AGT

Напиши жалба колко са лоши :)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

gkgkey

Бай Ганьо чака винаги последният момент,никой не ти е виновен че не си си платил по рано :e085:

AGT

Човека не е чакал последния момент . Просто е забравил, че този приемник не е платен ..... нормално . Ненормалното е , че очаква on-line някой да го пусне ВЕДНАГА . Тук Булсата има "вина" , че нямат плащане on-line през оператор с диктуване на данните на дебитна/кредитна карта . Тази услуга обаче до колкото съм запознат не вирее в БГ :)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Полтъргайст

Прав е човека, но както винаги се намира някой да му обясни колко е тъп.

garanciq

Цитат на: AGT;397987Човека не е чакал последния момент . Просто е забравил, че този приемник не е платен ..... нормално . Ненормалното е , че очаква on-line някой да го пусне ВЕДНАГА . Тук Булсата има "вина" , че нямат плащане on-line през оператор с диктуване на данните на дебитна/кредитна карта . Тази услуга обаче до колкото съм запознат не вирее в БГ :)
ВИНОВНИ!Трябва да го имат.

Златанов

Във форума има поне трима човек, на прима виста, които ще ти свършат работа за секунди!

Илия Иванов

Цитат на: gkgkey;397984Бай Ганьо чака винаги последният момент,никой не ти е виновен че не си си платил по рано :e085:
Не с тоя тон само!:;803
За останалите:
Така или иначе си реших проблема с връзки, но за мен е глупаво да не ти искат едни излишни 30+ лева само за 1 ден ползване.

vgavrilov

Ами не го плащай, карай така без тв.
神来收集剔不把他们的直升机

швепса

Подходящ приемник и интернет на телефона нямаш ли. Щях да ти осигуря телевизия не само за празниците.

sa6o91

Като го платиш сега за януари няма ли да тръгне още днес? :s101

Чък Норис

Цитат на: sa6o91;398008Като го платиш сега за януари няма ли да тръгне още днес? :s101
Точно, трябва да не си плащал никога булсат, за да не знаеш, че когато платиш след 25-ти, телевизията ти тръгва моментално. Същото важи, ако преминеш от по-нисък, към по-висок пакет и предплатиш.
Цитат на: Полтъргайст;397990Прав е човека, но както винаги се намира някой да му обясни колко е тъп.
Еми много е тъп!
Това нещо го пише даже и в "договора", ама кой да чете. :e085:

дрим

Да и понеже са много зле, сега за празниците са пуснали на стандартния абонамент всички програми :s104
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Стивт

Цитат на: Чък Норис;398010Точно, трябва да не си плащал никога булсат, за да не знаеш, че когато платиш след 25-ти, телевизията ти тръгва моментално. ......

Има лека промяна от скоро, трябва да платиш 3 дни преди да е свършил текущия месец за да се отчете плащането за следващия...
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания