Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

По Коледа стават чудеса

Започната от Чък Норис, Декември 19, 2015, 04:16:17 AM

« назад - напред »

Чък Норис

По случай коледните празници, предлагам амнистия на перманентно баннати потребители, които считат, че са наказани прекалено сурово. Понеже няма как да пусна всички, особено тези с по 100 ника, всеки който желае да му бъде премахнат бана, може да ми пише на premahniban@mail.com
Кампанията ще продължи точно една седмица и изтича на 26.12.2015 в 6 часа сутринта.
Запазвам си правото да откажа премахването на бан на определени рецидивисти.

Полтъргайст

А може ли в началото на кампанията да си изпрося бан, а на края й да го махнете? ;;573

dzumba

Ти пък,викни КЗЛ и си готов!
Цитат на: Чък Норис;397072По случай коледните празници, предлагам амнистия на перманентно баннати потребители, които считат, че са наказани прекалено сурово. Понеже няма как да пусна всички, особено тези с по 100 ника, всеки който желае да му бъде премахнат бана, може да ми пише на premahniban@mail.com
Кампанията ще продължи точно една седмица и изтича на 26.12.2015 в 6 часа сутринта.
Съгласен съм,че са побеснели!И те са хора,въпреки проблемите с кухите тикви!Може ли и аз да прегледам пощата?:;803че от Търговище са поръчали 4 автобуса с екскурзианти!

Sharp987

[SIGPIC][/SIGPIC]

gentu

Цитат"Чък Норис не знае за тази тема. Ако разбере ще изтрие целият интернет."
-също така и че някой се е прекръстил с неговото име!:s101
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Чък Норис

Много ниска активност за сега, само петима желаещи и двама одобрени.

Brian

Цитат на: gentu;397085-също така и че някой се е прекръстил с неговото име!:s101

Ти не се меси в делата Му, майна :worry:
;;612

dzumba

Цитат на: Чък Норис;397109Много ниска активност за сега, само петима желаещи и двама одобрени.
Те имат дубъли,требъли,трябваша другяче да поставиш амнистията,всеки да си избере,кой от новите да им оставиш ,а другите да треснеш!

Полтъргайст

Само аз съм единствен и неповторим :)

дрим

Цитат на: Полтъргайст;397128Само аз съм единствен и неповторим :)

Ти, точно си най-истинския :lol15:
Цял хитър Петър си направо ;;basi
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

veni

Цитат на: Чък Норис;397072По случай коледните празници, предлагам амнистия на перманентно баннати потребители, които считат, че са наказани прекалено сурово. Понеже няма как да пусна всички, особено тези с по 100 ника, всеки който желае да му бъде премахнат бана, може да ми пише на premahniban@mail.com

Здравейте ;;513
По случай таз годишните коледните празници, ще има ли пак амнистия на перманентно баннати потребители?

Весели празници! ;;650

дрим

За какво ти е колега, всички баннати са се пререгистрирали вече няколко пъти и си пишат като света вода ненапита :)
Ако ти имаш някакви предпочитания с кой ник искаш да пишеш, сподели ги в тази тема!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

atuani

А аз защо не мога да се регна със старото си име Криско98  ?  ;;573
 Весели коледни и новогодишни празници на всички от сърце   !!!   И на бат Явор и на Цецо и на .... все  ;;573;;650;;513
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

Скайлайн87

Аз бих се възползвал ако може де ?

veni

Цитат на: дрим;468865За какво ти е колега, всички баннати са се пререгистрирали вече няколко пъти и си пишат като света вода ненапита :)
Ако ти имаш някакви предпочитания с кой ник искаш да пишеш, сподели ги в тази тема!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Мисля, че не бях разбран правилно и получих прекалено сурово наазание - перманентен бан!

Искам да участвам и да пиша във форума като -> roro91

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания