Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Стриймване DVB-c със CI към XBMC (kodi)

Започната от u_bo_u_bo, 14-12-2015, 16:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Digital +

Цитат на: Продуцентът;396848Стига си ревал като вдовица за пиян х*й бе :lol15:
Близу имат 28 честоти, от които 20 с по 4-6 канала , но не с по-добро качество от от това на сателитните оператори, просто сорса е л@йнян.

ПП: Май малко забрави каква беше уговорката, за да пишеш в този форум?
ПП2: #извинисебе

Кой реве и за какво незнам, но изобщо не става дума за качеството? Говориме си за съвсем други неща, а ти май изобщо не си прочел темата и както виждаш за разлика от теб аз пише по нея, а не се заяждам. Ти правиш точно това и се опитваш да обиждаш.

Излиза, че ако тук се опита някой друг да обясни нещо тогава "реве", явно трябва да го обясняват само определени хора със собствено мнение!? Ми тогава няма какво да обяснявам повече! Имам къде да го правя, така че споко - ще си пускам рекламките и това е.

П.С. Да спомям си добре - трябваше да изтрия темите с всички псувни по твой адрес от многоборйните автори, който ги бяха написали ;) ;;650

П.С.2 За какво да се извиня!??? За това, че обясних кое как е? Ами добре извинявайте, че ви обясних. Няма повече :)
www.satshop-bg.com - Магазин за сателитни системи и компоненти.
Приемници, Конвертори, Антени, DiSEqC ключове, Мултиключове
Hellas Estates - Продажба на недвижими имоти в Гърция

yavor1

Путю Маринков  си и няма как да се промениш , дори и Боян Великолепни да се наречеш :)
   В твоето форумче със затихващи функции, може да си най-великия, в компанията на слепи, едноокия е цар ;;573
 Зона свободна от цензура, баси измекярското изказване, което бе направил преди години, Ким Чен Ур е бледно твое подобие :lol15:
Пускай си рекламите за най-великите, кастрирани приемници,събирани от чергата , преди години поне качество предлагаше, но както се изясни от поста ти, качеството не е твой приоритет ;;basi
P.S. Добре е да си оправиш описанията относно префлашване на приемници, че вчера се наложи да обяснавам грешките ти, на приятел, ползваш твой приемник :worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания