Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

На какво устройство гледате IPTV?

Започната от m3gab0y, 16-10-2015, 12:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

m3gab0y

Интересно ми е да разбера на какво устройство гледате IPTV. Важи за всички типове - операторски, лични, други и тн. И за всички "оператори" - големите риби, официални оператори, малки оператори, други оператори и тн.

В това число ако са операторски, ползвате ли различен от операторския приемник и лични приемници от рода на MAG/Aura, сателитните приемници, Media Center тип XBMC/Kodi и тн.

Очаквам Вашите отговори и нека в тази тема се спазва добро отношение.

Целта на темата е чисто образователна!

лони1

стефмат

Цитат на: m3gab0y;391300Интересно ми е да разбера на какво устройство гледате IPTV. Важи за всички типове - операторски, лични, други и тн. И за всички "оператори" - големите риби, официални оператори, малки оператори, други оператори и тн.

В това число ако са операторски, ползвате ли различен от операторския приемник и лични приемници от рода на MAG/Aura, сателитните приемници, Media Center тип XBMC/Kodi и тн.

Очаквам Вашите отговори и нека в тази тема се спазва добро отношение.

Целта на темата е чисто образователна!
На vu solo2 и lg tv.

vadzari

красибел

На компютър с коди и от там на телевизор.

Васил

210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

milpetm

Серхио Агуеро

Цитат на: Васил;391307Пусни анкета!

Да, с опция за отговор - Не гледам IPTV и не ме интересува като технология.

;;573

ibram

Онджичек

Цитат на: Серхио Агуеро;391309Да, с опция за отговор - Не гледам IPTV и не ме интересува като технология.

;;573
Агуеро, бавно, бавно ще минем всички натам. Колкото и да не искаме.

Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk
TOR90 - 1,9E,9Е,13E,16E,19E,36E,39E,45Е;GS120 rotor; Zgemma H9 twin;RPI;

martinski

кокович

На Mi box mini с приложението на Булсат за андроид и Коди

skyboy

Юлиян

jack82

Цитат на: Онджичек;391311Агуеро, бавно, бавно ще минем всички натам. Колкото и да не искаме.

Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk
Обаче всички с смарт а за бавното минаване недей че може да бъде много по бавно ако кажат не забравяйте че това минава по интернет не са казали не са го направили :)е може и да стане по бързо ако твоя доставчик на интернет предлага иптв а реално предлагащите иптв са доста малко броят се на пръсти
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания