Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

На какво устройство гледате IPTV?

Започната от m3gab0y, Октомври 16, 2015, 09:31:53 AM

« назад - напред »

petar258

Цитат на: r4ptor;425363Само един въпрос офтопик, с този модел въздушна мишка как се прави скрол нагоре и надолу на уеб страниците? На Т2 модела от по-горното мнение доколкото разгадах от описанията в нета, скрол се прави от бутоните с двойните стрелки нагоре и надолу, но на тази с клавиатурата не видях такива бутони

Sent from my iPhone using Tapatalk
Скрол като на нормална мишка няма. В повечето приложения може да се скролва с бутоните със стрелки. В някои като ютуб трябва да се хване с курсора и да се дръпне нагоре или надолу за да се скролне.

pe6o1975

MAG 250 -https://en.wikipedia.org/wiki/Ukraine

Aко някой колега ползва Китаец може да сподели мнение ;;650
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

кокович

Цитат на: petar258;425368Скрол като на нормална мишка няма. В повечето приложения може да се скролва с бутоните със стрелки. В някои като ютуб трябва да се хване с курсора и да се дръпне нагоре или надолу за да се скролне.

Абе най добре с една безжична мишка  става. :) Досега съм пробвал с 2-3 модела и все работят.....:s101

petar258

Цитат на: кокович;425404Абе най добре с една безжична мишка  става. :) Досега съм пробвал с 2-3 модела и все работят.....:s101
Мишката трябва да я сложиш на нещо, а с тази си махаш като диригент във въздуха. Много по-удобно е. Имам безжична мишка но не е същото.
П.с. И от другата страна има стандартна  qwerty клавиатура.

garanciq

garanciq

Цитат на: ВалчоП;423506MINIX Neo X8-H Plus Quad Core Android 4.4 Smart TV Box Media Player H.265 HEVC Amlogic S812-H 4K2K HDMI Dolby 2GB/16GB Dual-Band Wi-Fi Gigabit Ethernet Bluetooth 4.0 w, с коди, но и обикновеното фюжън приложение на бск движи с доста прилична картина на 46 инча. Управлявам го с Plater T2 Wireless Air Mouse.
Не ли време да пробваме новите процесори.Някой ако е пробвал да изкаже мнение.

oldgraf

Когато купувате Андроид устройства не е лошо да опитате да проучите дали имат поддръжка и за бъдещи версии. Да не си отвисите на 4.4,  5 или 6 при положение, че ей сега ще излиза 7. И горите с новите версии на приложенията, които ви трябват...

Петър Иванов Иванов

Чакам ето това. Имам надежди да плейва 4к без да накъсва.

антена

Цитат на: oldgraf;425428Когато купувате Андроид устройства не е лошо да опитате да проучите дали имат поддръжка и за бъдещи версии. Да не си отвисите на 4.4,  5 или 6 при положение, че ей сега ще излиза 7. И горите с новите версии на приложенията, които ви трябват...

аз останах с 4.2.2  не може повече няма ъпдеит
:itv:

gojko

косама

gojko

garanciq

Гледам има и с 3Gb рам.Но 2гб в инфото е 1.7 и по тая логика 3гб ще е 2.55гб.Китайска му работа.:s101

дидо85

Пичове, мисля да си взема такова нещо главно заради Скай Спортс, но съм бос по темата. Някой ще ми обясни ли как точно става? Предполагам че се плаща месечна такса, колко е по принцип? И кои характеристики да гледам. Кои са най-важни за тези устройства? Мерси предварително.

марчони

Здравейте, попадна ми едно stb "digital solutions ms7402b" дали мога с него да гледам IPTV

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания