Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Качествена картина от Енигма DVB-S2 twin тунер приемник

Започната от vazmuten, Октомври 11, 2015, 07:36:18 AM

« назад - напред »

Enigma2 twin DVB-S2 приемник с качествена картина

dision оptimuss os2+
1 (2.1%)
Trend ET8000
3 (6.3%)
Trend ET10000
12 (25%)
u+ Solo2
5 (10.4%)
u+ Duo2
5 (10.4%)
temio nemesis
3 (6.3%)
igaBlue HD Quad Plus
12 (25%)
?руг по-добър  - моля, посочете
7 (14.6%)

Общ брой гласове: 48

vazmuten

Здравейте,
Търся Enigma2 DVB-S2 приемник с поне 2 тунера с качествена картина, която ще се гледа на 50" FullHD плазма. Под ,,качествена картина" разбирам: HDMI изхода да не е ,,мътен" като картина, SD upscale да е максимално добър, 1080i каналите да се кристално чисти, а картината да има рязкост и дълбочина.
Питането е има ли разлика от САМО от тази гледна точка между примерно:
1.   Edision оptimus os2+
2.   XTrend ET8000
3.   XTrend ET10000
4.   Vu+ Solo2
5.   Vu+ Duo2
6.   Atemio nemesis
7.   GigaBlue HD Quad Plus
8.   Друг по-добър

:s101

bu12tras

Veskop

Аз досега не съм виждал хубава картина на VU приемник! :)Колегата да скача на ЕТ10К (ако му се изваждат 1000лв) или Гигаблу-то.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

dodo_pv

Veskop

Все си мисля,че за 9 бона няма лош телевизор,нали?;;573

vazmuten

А Едисион-а как ще е спрямо другите като качество на картината - не е ли хардуера им еднакъв като основен чипсет ?

bu12tras

Голям марж в цената, описал си най-скъпи и най-евтини приемници, в крайна сметка какво търсиш ?

vazmuten

Цитат на: bu12tras;390656Голям марж в цената, описал си най-скъпи и най-евтини приемници, в крайна сметка какво търсиш ?

Нашисал съм го в заглавието - качествена картина. Питането е маржа в цената влияе ли на нея или е за екстрите и опциите ?

bu12tras

Насочи се към Xtrend или Vu+ ,GigaBlue също не е лош. За другите забрави.

Sat PLUS

Предлагаме Ви да тествате и тези модели, като ще можете да ги сравните с другите в рамките на 7 дни.Ако не Ви харесват връщате.
http://satplus.info/sattv/sat-receivers-dvb-s/receivers-dvb-s-hd/golden-media/sparktriplex.html

http://satplus.info/sattv/sat-receivers-dvb-s/enigma2-receivers/goldeninterstarlx1.html

yavor1

Atemio nemesis, не ми е най-скъпия приемник, сравнявам с    GigaBlue HD Quad Plus, тренд 5000 и едисон опосум ОС1+ , и доста други от по-нисък клас ;;650
Горният пост предлага мижави приемници, не знам защо не предложи GOLDEN INTERSTAR XPEED LX3 :s101
 Може би не му е в наличност, по параметри е като Atemio nemesis,само има син дисплей и завъртян преден панел :D

dodo_pv

Цитат на: Veskop;390650Все си мисля,че за 9 бона няма лош телевизор,нали?;;573
Ако боновете са левове или рубли, не е сигурно :;803!

Veskop

Цитат на: dodo_pv;390786Ако боновете са левове или рубли, не е сигурно :;803!
донги бяха,донги!

failure

Цитат на: vazmuten;390646Здравейте,
Търся Enigma2 DVB-S2 приемник с поне 2 тунера с качествена картина, която ще се гледа на 50" FullHD плазма. Под ,,качествена картина" разбирам: HDMI изхода да не е ,,мътен" като картина, SD upscale да е максимално добър, 1080i каналите да се кристално чисти, а картината да има рязкост и дълбочина.
Питането е има ли разлика от САМО от тази гледна точка между примерно:
1.   Edision оptimus os2+
2.   XTrend ET8000
3.   XTrend ET10000
4.   Vu+ Solo2
5.   Vu+ Duo2
6.   Atemio nemesis
7.   GigaBlue HD Quad Plus
8.   Друг по-добър

:s101

Колега аз съм с Edision оptimus os2+ с ATV5.1  и 50 инчова плазма. Не разбирам какво търсиш като картина, за мен тя е перфектна. Като картина едва ли ще получиш нещо повече от такъв клас приемник. Сложи си чист имидж и виж пак картината - забелязал съм че при чести онлайн ъпдейти на ATV картината се омазва, оправя се с чиста инсталация на последния имидж.
Ixuss One - PBNigma 4.2
OS2+ - ATV 5.1

vazmuten

Цитат на: failure;390808Колега аз съм с Edision оptimus os2+ с ATV5.1  и 50 инчова плазма. Не разбирам какво търсиш като картина, за мен тя е перфектна. Като картина едва ли ще получиш нещо повече от такъв клас приемник. Сложи си чист имидж и виж пак картината - забелязал съм че при чести онлайн ъпдейти на ATV картината се омазва, оправя се с чиста инсталация на последния имидж.
А сравнявал ли си я с Xtrend ?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания