Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VU+ Solo 4K

Започната от veravera, 04-10-2015, 22:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dzumba

Няма разлика,вуто работи перфектно и 4к и fullHD и sd и особено  последното!Няма найлон!Но само с VTI!И блехола и атвето са омазани жестоко!

Neo64

veravera

Здравейте,

При мен се повреди харддиска, с който дойде приемника. Почна да се чува едно леко стържене, което е неприятно когато е по-тихо. Писах на фирмата и ми казаха, че трябва да ми сменят целия приемник. Не могло само диска, че поръчката била заедно с харддиск.

Така, че върнах приемника, върнаха ми парите и аз поръчах друг, който обаче го взех без харддиск.
 Харддиск купих от друго място.

Вече, ако се повреди диска, няма да ми се налага да връщам всичко и ще се спести цялата процедура.

Поздрави
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

dzumba

Дано не се повреди приемника!:)

veravera

Цитат на: dzumba;396985Дано не се повреди приемника!:)

И така да е, поне няма да презаписвам диска. :)

Сега ми отне 15 мин да ресторвам на новия приемник сетингите и 1 час да копирам данните от стария диск на новия.
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

dzumba

За какво са ти тия усложнения бре?
След като сложиш имидж, ти трябват 15 мин да направиш всичко наново и чисто!По тъпо, от това да работиш с бекъп,няма!Една и съща кочина и правиш безброй пъти!

veravera

Цитат на: dzumba;396999За какво са ти тия усложнения бре?
След като сложиш имидж, ти трябват 15 мин да направиш всичко наново и чисто!По тъпо, от това да работиш с бекъп,няма!Една и съща кочина и правиш безброй пъти!

Ами аз точно така направих. За 15 мин направих всичко на ново, само сетингите са ми бекъп. Но сетингите отнемат 10 сек. за да се ресторнат.

Проблемът са филмите в movie директорията. Те са в момента 340 GB. И това отнема час, час и половина да се прекопира от стария на новия диск. Те не че са много важни, но като ги има защо да ги трия. Ако се развали диска напълно, няма да ми е жал за тях, но ако ги има не е зле. Не е нещо, което да кача на външен NAS, но като ги има, по-добре да си останат.

Накатанико

Обръщам се към всички които имат тая машина интересуват ме следните неща.
1.Качеството на Сд каналите какво е
2.На шеринг как се държи
3.Улта хд ще почакаме още докато се появят канали  този формат,за сега само тестови канали ,може да ги гледаме и с телевизори които са 4к и имат сателитен тунер.
4.Има ли хубав софтуер за тая машина.
Накратко заслужавали си да дадеш 1000 лева за тая машина и с какво е по-добра.
Мерси предварително на този който се включи и даде мнение а не само да си чешем езиците.

dzumba

1.Екстра!
2.Екстра!Зависи само от дарителя!
3.В чакалнята!
4.Чат-пат!
Цитат на: Накатанико;398039Накратко заслужавали си да дадеш 1000 лева за тая машина и с какво е по-добра.
Мерси предварително на този който се включи и даде мнение а не само да си чешем езиците.
Зависи от сърбежа или болката,при раздялата с 1000-арка!

zakiid

Vu+Solo4K, DM900UHD

dzumba

Я да видим,докъде са го докарали!

dzumba

Мъка,4К каналите не работят!;;basi

скитник

Вече месец и половина ползвам този приемник и мога да кажа, че работи много добре. Към "копчето" (Solo 4K) се наложи да пришия един 4К "балтон" и се спрях на Panasonic TX-55CXW804. Комбинацията се оказа супер и съм много доволен от качеството на картината. Даже ми се струва, че 4К тест-каналите от Соло-то изглеждат една идея по-добре от тези на вградения тунер на тиви-то.

И при мен VTI имиджа засега води по качество. Все още blindscan-a не работи, но се надявам скоро и той да тръгне. Друг много малък недостатък, според мен е, че медиа-плейъра не плейва 4К Н.264(AVC), а само 4K Н.265 (HEVC) файлове. И изглежда, че и в бъдеще няма да може. Ако някой има повече информация, може да сподели.

Като цяло, супер приемник.

Еитан

Аз също нямам търпение да си го взема,но ще трябва да изчам да му падне цената поне до 500лв.Не ми се дават толкова много пари за такива работи

bu12tras

Тъкмо до тогава ще излезе Vu+ Solo 5K

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания