Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

bulsatkom-мобилно приложение

Започната от телеман, Септември 28, 2015, 06:03:10 PM

« назад - напред »

Владев83

Аз ползвам MHL кабел и нямам този проблем, или ако го има то той е едва доловим. Със Самсунг Галакси С3 ЛТЕ съм. Пробвал съм го с Коди и си върви гладко.

TUISTERa

Едва го имаш или го нямаш? Щото не става ясно

Sent from my XT1021 using Tapatalk

stoianmitkov

Аз ползвам MHL кабел и нямам този проблем, или ако го има то той е едва доловим. Със Самсунг Галакси С3 ЛТЕ съм. Пробвал съм го с Коди и си върви гладко.

Гледал ли си футбол от fusion tv addon с Коди по този начин, с mhl кабел ,за да ми кажеш как е? И, ако може да ми кажеш какъв точно mhl кабел ползваш.Аз използвам този от снимката.Ако пусна филм, няма проблем, но ако гледам телевизия fusion или torrent tv или друга, без значение проблема се проявява веднага . Особено на футбол е много дразнещо. Започва да трепти и на телефона  (s5) и на телевизора.

Samsung Galaxy S5;Sony Bravia KDL42"W828B

stoianmitkov

Гледал ли си футбол от fusion tv addon с Коди по този начин, с mhl кабел ,за да ми кажеш как е? И, ако може да ми кажеш какъв точно mhl кабел ползваш.Аз използвам този от снимката.Ако пусна филм, няма проблем, но ако гледам телевизия fusion или torrent tv или друга, без значение проблема се проявява веднага . Особено на футбол е много дразнещо. Започва да трепти и на телефона  (s5) и на телевизора.

Samsung Galaxy S5;Sony Bravia KDL42"W828B[/QUOTE]

Цитат на: Владев83;392177Аз ползвам MHL кабел и нямам този проблем, или ако го има то той е едва доловим. Със Самсунг Галакси С3 ЛТЕ съм. Пробвал съм го с Коди и си върви гладко.

Samsung Galaxy S5;Sony Bravia KDL42"W828B

stoianmitkov

stoianmitkov

Владев83

Извинявай, че чак сега отговарям! Кабела ми е на Самсунг - бял. Ето такъв http://www.mobilefun.com/38702-samsung-galaxy-s5-s4-note-3-mhl-2-0-hdtv-hdmi-adapter-Reviews.htm (не мога снимка да кача) До колкото знам става за моделите от S3 нагоре и към него връзвам 3 метра HDMI. Гледал съм футбол и нямам насичане или трептене. Мисля че бях чел че при някои модели устройства е нужно допълнително захранване за адаптера, а при други не. При мен задължително го захранвам - иначе не зацепва. Пробвай с допълнително захранване ако адаптера има тази възможност

Владев83

Някой има ли информация за приложението на Булсатком за WebOS. Ще го има ли в крайна сметка или не? Разбрах, че е написано, обаче от LG нещо се мотаят. :e085:  Това вярно ли е в крайна сметка и ще го дочакаме ли най-накрая това приложение? :s101

Veskop

За какво ти е?Да гледаш мазньоч?То на таблет не става,вие на телевизор ще го "разпъвате"....
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Музикантът

Veskop, не си прав. Доста добре изглежда на Samsung TV. Таблет версията в качеството няма нищо общо.
HD-та са поне 720p, което е задоволително. Виждам списъка става все по-голям.

Владев83, едва ли някой ще ти каже кога ще го пуснат за webOS. Понякога за одобрение на приложение при LG се чака над 6 месеца.
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

Владев83

Цитат на: Музикантът;392381Veskop, не си прав. Доста добре изглежда на Samsung TV. Таблет версията в качеството няма нищо общо.
HD-та са поне 720p, което е задоволително. Виждам списъка става все по-голям.

Владев83, едва ли някой ще ти каже кога ще го пуснат за webOS. Понякога за одобрение на приложение при LG се чака над 6 месеца.

Ако е само шест месеца, ще е добре - значи вече му е дошло времето :)  Много ми е интересно например HBO GO и Voyo толкова ли време ги одобряваха

hgeorgiev

Може ли малко помощ? След като прехвърлих темата няколко пъти, успях да стигна до тук:
Инсталирах Коди (много интересна програмка) на Самсунг s5 mini. Успях да сложа репото от линка в някоя от темите, инсталирах фюжън, конфигнах го (имам регистрация в булсат) като се стартира, издърпва и синкхва канали. Не ги намирам никъде....след още четене стигнах до извода, че предназначението му е само да създаде файла bulsat.m3u.
Намерих файла..инсталирах prv iptv sample client (поне някой колега в темата пишеше за него), конфигурирах го като дадох локален фаил и ми дадох файла bulsat.m3u. ...и до там...не знам къде се полазват каналите.  Може би бъркам някъде по рано....
Инсталирах иначе Nova play и Free bg tv (или нещо подобно) и си се показват в адоните на видео и си работят.....та две питания:
Къде да видя каналите на булсат в коди?
С коди мога ли да гледам iptv каналите от тези списъци които побликувате в темата за iptv и какво трябва да инсталирам?
Благодаря.

TUISTERa

Отиваш в настройките на коди, там на TV - включи и ще ти се появи нов сектор между музиката и видеото ;)

hgeorgiev

Благодаря ти! Понякога най очевадните неща не забелязваме. Изобщо не предположих, че е disable.
Но ми е първия сблъсък с тази програмка.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания