Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

iOS & iPhone дискусии

Започната от Веско, Септември 18, 2015, 04:42:50 AM

« назад - напред »

Виктор

Прав си, парен каша духа! :)

mistor

И какво видяха , един младеж който така и не ми стана ясно сам ли се снима или е извикал цялото студио оператори с камери . То не бяха камери отпред , отляво , отгоре , с приближение , без приближение . Много кандидати за оскар се навъдиха , особено младежа с камъните в кутията - ще замести някой от великите фокусници . И докато ние си драскаме врели-некипели същата тази компания е подминала рекордните 900млрд. капитализация . И за да обясня връзката - наистина ли служителите на фондовите борси са толкова тъпи , или всеки който иска да се докопа до някакви акции е малоумен да рискува след като е гледал някакви клипчета и е трябвало да им повярва . Ами не им вярват на клипчетата и си инвестират . Горките колко са невежи .
Интересно е да се спомене , че започнаха да излизат вече официални резултати от тестовете на така оплюваната камера и ето какво се оказа . Да , камерата на google pixel 2 , специалистите я поставят на първо място , похвално щом са се постарали . "Изненадващо" за мнозина обаче в тройката не влиза note8 или по-скоро дели 4-5 място с iphone 8+ , което не прави нито последните два модела iphone по-лоши , нито note8 по-добър . Всеки може да види сам класацията в която подробно са описани плюсове минуси , направени са обосновани професионални сравнения (не слагам линк за да не наруша някое правило за което не знам) . Хайде сега на кого да вярвам - на професионалистите или на тубаджийските клипове? Или на тези които след поста ми за липсата на еталон , постнаха една камара смотани снимки от мрежата за да ми докажат , че са прави . Тогава не го написах , но сега ще го направя - можех да им реагирам по-същия начин (без малко да ги послушам и да отида на очен лекар ) , но знаех , че написаното от мен ще се докаже . Даже не очаквах да съм толкова прав .

bu12tras

Цитат на: Ooo_Pepi;465341Що бе нека да гледат хората, да не се пре*б@т с айфон като мене ;)

Да то цял свят са се набутали сигурно , но ти си най-набутан 😂

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

manechi

Много самсурник, много нещо!

Joe

Цитат на: Ooo_Pepi;465341Що бе нека да гледат хората, да не се пре*б@т с айфон като мене ;)

Пепи, да ме прощаваш, това е твоята гледна точка. Аз от моята смятам, че ти си се преебал с Анроида. Смятам, че натрапването на твоето мнение е неуважение към хората срещу теб. Всеки сам преценява кое е най-добро за него.

Освен това сравнения на камери на телефони е меко казано тъпо. Който и айфон или андроид да вземеш, камерите им не могат да направят това което прави една кроп или фулфрейм камера. Не за друго, но няма как да натикаш техните матрици в мизерните камерки на телефончетата. А качеството на снимката идва от количеството светлина което матрицата на фотоапарата поема. Та ако искаш хубави снимки - инвестирай 10 бона. Поне аз толкова съм вложил за фотоапарат и обективи. С телефона и друг път съм го казвал - снимки гол пред огледалото, секс с жената или чекия на скайп с приятел.

Tapatalk

Ooo_Pepi

Цитат на: Joe;465363Пепи, да ме прощаваш, това е твоята гледна точка. Аз от моята смятам, че ти си се преебал с Анроида. Смятам, че натрапването на твоето мнение е неуважение към хората срещу теб. Всеки сам преценява кое е най-добро за него.

@Joe
Да ме прощаваш и ти, но ти също натрапваш своето мнение в темата за САЩ, което е неуважение към хората.
Да сравняваш професионален фотоапарат с камера на телефон също е тъпо.
Ако не си забелязал тук сравняваме само камерите на телефоните, и вмъкването на професионални фотоапарати няма място.
Така, че не се изказвай неподготвен.
Въздържай се и от обиди към други хора, защото това не се толерира и наградата е BAN.
А както виждаме в темата за Америка, нещо се изхвърляш с определението към българите "чуждоземецо".
Приятна вечер.
Оттук, всякакви отклонения от темата ще бъдат почистени, а тези които много се натискат ще получат наградка.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

AGT

Тези които пишат за Самсунг , андроид и подобни ще се почистят ли  .... защото темата е iOS & iPhone дискусии ?
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

bu12tras

Те за тва живеят, да плюят по епъл и да възхваляват другите иноватори !!!

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Глаголица

Аз пък не мога да разбера как можете (и двете страни) да се пенявите за некви телефони и операционни с-ми като да са ви лични рожби :lol15:

veni

А аз бих възкликнал :

" Боже, колко мъка има на този свят и в тази тема, боже! "

Каква драма, какво чудо бе и в една друга тема където се продаваше един Айфон ;;573 имах чувството че идваше края на света!

Нищо лично към никои ама това вече не се издържа :)

roro91

А аз бих възкликнал :

" Боже, колко мъка има на този свят и в тази тема, боже! "

Каква драма, какво чудо бе и в една друга тема където се продаваше един Айфон ;;573 имах чувството че идваше края на света!

Нищо лично към никои ама това вече не се издържа :)

Вие други проблеми нямате ли - деца, жени, работа.......;)
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

digimp

:)

Излезе поредната iOS 11.1.1

Ако някой го е заредил на Iphone 7 моля за коментар какво е положението с батерията???

;;513
:s101     :c040: ;;650

Ooo_Pepi

Отключване на айфон 10 с... Маска за $150.
Целта на тези виетнамци е да покажат, че технологията фейс айди, не е толкова непробиваема колкото Епъл обясняват.

TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Виктор

"Така нареченият "прорез" на новия iPhone X е едно от най-обсъжданите неща в технологичните среди. Много хора не го харесват, а други дори го предпочитат, защото придава известна индивидуалност на устройството."

https://hicomm.bg/kratki-novini/ios-prilozhenieto-notch-remover-shche-premahne-dosadnata-vdlbnatina-na-iphone-x.html

mistor

Цитат на: Ooo_Pepi;465709Отключване на айфон 10 с... Маска за $150.
Целта на тези виетнамци е да покажат, че технологията фейс айди, не е толкова непробиваема колкото Епъл обясняват.

Нямам такъв телефон за да опитам , но тоя от видеото е истински смешник . Да беше показал как телефона се отключва или не) в каквато и да е друга ситуация . Кой видя , че телефона ползва face id ? И че само тази маска е истинския face ident . Наистина някой минават всякакви граници с простащината си . Друг е въпроса , че има кой да им вярва . Аз не съм от тях , защото знам каква е технологията , а и скоро ще излязат други марки с подобни решения . Голям смях ще падне . Ама който се върже и т.н.
P.S.
След като го гледах още X пъти , се вижда в коя компания работи (или поне е на нейна територия ) този технологичен гений , който ако не беше се докоснал до ябълката щеше да си остане прост товарач на круши , ориз и друга плява . Възмутен съм . Ами то вече всеки може да се прави на велик без да е нужно да го доказва

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания