Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, Септември 07, 2015, 08:01:08 PM

« назад - напред »

dzumba

Всички кухи глави са тук,когато става дума за Левски!

аас

Лягайте си тулупи, ако не го направите до 00.00 ще станете на тикви.

dzumba

Я вземи си смени ника на  ass, поне малко, да станеш красив!:ass:

pepsifen

Цитат на: bu12tras;528738Яворе , съмнявам се дали има и сред комунистите такива поклоници като теб .... Не знам с какво те е заблудил тиквоча но такова лизане и свирки не съм срещал досега. Цялата герберска пасмина всекидневно шиба народа не на колене ами не знам на какво вече, но ти продължаваш да им се кланяш и величаеш. На какво се дължи това , надали и ти знаеш?! Кое му е хубавото на това управление? Кражбите на милиарди, безаконието,умрялата съдебна система, социалната с-ма !?

Точно това се чудя и аз на въпросният господин...извън всякакви норми са симпатийте му към управляващите. И е изключително точно мнението че всички политици след 1989 са едни и същи...само дето сегашните се научиха да печелят избори макар че никой не ги иска.

Колкото до тая комедия със акцийте...мисля че скоро нещата ще се наредят и всичко ще утихне...само се чудя тоя път от кое точно искат да ни отвлекат вниманието...

Milenrec

Георги Иванов - Гонзо:
''Най-логичното е Левски да последва съдбата на ЦСКА!''

yavor1

Цитат на: bu12tras;528776Ти си психично болен!!!
Бсп сдс герб всички са едно котило.
Чорбаджиите са дарителите в момента всички на които се кланяш ,ако бях от тях нямаше да ми пука ....

Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Направил си си самодиагноза,луд умора няма,само се поти!
 Направо се оливаш от злоба и истерия :lol15:
За разлика от теб,аз на никой не се кланям!
Напълно обективно оценявам политическия материал в България,а ти се пенявай и злорадствай колкото си искаш,в България е пълна свобода на словоблудстването!

Гледането на кабеларката 7/8 е опасно за психическото здраве на олигофрени като теб:)
Черепът допусна огромна грешка-изгаври се с великия син клуб!Препра едни пари и реши да се отърве от Левски :e085:

dzumba

Цитат на: Milenrec;528809Георги Иванов - Гонзо:
''Най-логичното е Левски да последва съдбата на ЦСКА!''
Нема как,Литекс е вече използван!
Г.Г
За БФС, УЕФА и базите сме Литекс, само за феновете - ЦСКА

bu12tras

Ще се въздържа да ти отговоря подобаващо както по принцип бих но ако продължиш с обидите ще ти сипя доволно. А чалгаря от 7/8 е поклоник на твоя господар на когото ти уж не се кланяш и уж не величаеш...
Всички ти казват едно но ти си знаеш твоето. Хората могат да видят кой с какви отклонения е без много да се напрягат. Даваш им достатъчно материал

Milenrec

Цитат на: dzumba;528812Нема как,Литекс е вече използван!
Г.Г
За БФС, УЕФА и базите сме Литекс, само за феновете - ЦСКА

Вече не е интересно това ,иначе толупа ше ви даде тигрите та нема са плашиш най много Б група една год.

yavor1

Цитат на: bu12tras;528813Ще се въздържа да ти отговоря подобаващо както по принцип бих но ако продължиш с обидите ще ти сипя доволно. А чалгаря от 7/8 е поклоник на твоя господар на когото ти уж не се кланяш и уж не величаеш...
Всички ти казват едно но ти си знаеш твоето. Хората могат да видят кой с какви отклонения е без много да се напрягат. Даваш им достатъчно материал

Робе ти имаш господар:e085:
 Цитирайки твоите обидни квалификации към моята скромна личност, това ли възприемаш за обида?
 За теб е нормално да даваш обидни квалификации,но подскачаш като ощипана госпойца,когато ти се върнат!Измекяр си, а не пластичен хирург:e085:

,,Това,  което направи с ,,Левски", синя България няма как да му вярва. Жалко е,  че в една много лошо измислена пиеса беше избран най-неподходящият  актьор. Тя беше от човек, който години минаваше за някой, който директно  казва истината", заключи Тити Папазов.

Как е възможно да се търси "добра"воля от престъпник,издирван от закона,също както Цветан Василев,чийто мекере се ползва и от двамата за "мръсни"поръчки?

За Диков-DHL се разбра,че има вече двама господари,ти колко имаш?

Вас

Цитат на: yavor1;528811Черепът допусна огромна грешка-изгаври се с великия син клуб!Препра едни пари и реши да се отърве от Левски :e085:

Аз пък си мисля, че огромна грешка направи лицето Борисов, като изобщо се захвана с Черепа.
Той, за разлика от другите мутри, мисловно е на светлинни години от треторазрядните силачи на групировките от 90-те, към които се числи и и самият Борисов.
На всички стана ясно, че тъпаците се опитаха да му вземат бизнеса и да продължат да цицат, само че всичко рЕзко спрЕ и дори тия 500 милиона, които е плащал, изчезнаха.
Не виждам защо феновете му скачат, след като ги предупреди, че ударят ли му хазарта, парите свършват.
След това Тиквата ги събра и им каза: "Вземете си акциите и ще оправим нещата" Така ли беше?! Така беше!
Е, какво искате повече, след като Бочко може за пет минути да им прехвърли всичко и след това да "оправим нещата", както им обеща!;)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

bu12tras

Каква скромна личност си ти бе капут нещастен. Само твоето мнение е меродавно според теб всички други са роби и измекяри ходи си еби майката и продължавай да въртиш кавали на тиквата може да те огрее и теб.

yavor1

Цитат на: bu12tras;528819Каква скромна личност си ти бе капут нещастен. Само твоето мнение е меродавно според теб всички други са роби и измекяри ходи си еби майката и продължавай да въртиш кавали на тиквата може да те огрее и теб.

Права бе Мама,светла и памет,че простащината и глупостта са безкрайни величини и винаги са в комплект :e085:

Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro

Чък Норис

Цитат на: Цец0;528763..когато и вие станете Тракия-Коматево :)

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

mistor

Цитат на: Вас;528818Аз пък си мисля, че огромна грешка направи лицето Борисов, като изобщо се захвана с Черепа.
Той, за разлика от другите мутри, мисловно е на светлинни години от треторазрядните силачи на групировките от 90-те, към които се числи и и самият Борисов.
На всички стана ясно, че тъпаците се опитаха да му вземат бизнеса и да продължат да цицат, само че всичко рЕзко спрЕ и дори тия 500 милиона, които е плащал, изчезнаха.
Не виждам защо феновете му скачат, след като ги предупреди, че ударят ли му хазарта, парите свършват.
След това Тиквата ги събра и им каза: "Вземете си акциите и ще оправим нещата" Така ли беше?! Така беше!
Е, какво искате повече, след като Бочко може за пет минути да им прехвърли всичко и след това да "оправим нещата", както им обеща!;)

Тя разликата е очевадна в тази препирня . Около 5-10 вагона книги в полза на единия .

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания