Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, Септември 07, 2015, 08:01:08 PM

« назад - напред »

Питагор

Дяковци ще изиграят още 4 мача в Европа със сигурност .
Няма какво да обвиняват Люпко Петрович . Той назова много ясно причините Левски да изглежда по този начин .

Люпко Петрович преди Марибор: Нямам играч като Гонзо . Исках четирима нови, не получих нито един от тях!
Люпко разкри : Никой не иска да играе в Левски .

дрим

@Atuani,
Сори, ама не ги чувствам наши, подкрепях ги, виках за тях, няма такива заряди, но нещо ме преряза и страшно противни ми станаха, някаква ненавист се загнезди в мен. Не мога да ги дишам, желая им само загуби и унижения.
Повярвй ми за ЦСКА викам в евро турнирите, но тия са мега капути...
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

гларус_

Цитат на: Питагор;421793Дяковци ще изиграят още 4 мача в Европа със сигурност .
Няма какво да обвиняват Люпко Петрович . Той назова много ясно причините Левски да изглежда по този начин .

Люпко Петрович преди Марибор: Нямам играч като Гонзо . Исках четирима нови, не получих нито един от тях!
Люпко разкри : Никой не иска да играе в Левски .

А защо не пусна Деса в началото ,Адениджи не пусна и Менголо разкара.

Цец0

Цитат на: svetlio_m.s;421790Олимпия!!!!!!!
Нещо пак комплекси усещам. Заедно с ръкопляскащия плиткоумник отдолу.. Момчета, наблегнете на фаФли с фъстъци. Сладичкото успокоява нервите :lol15:

дрим

Цеци, какво им обръщаш внимание на всякви комплексирни неудачници, за които личното щастие е в хорското нещастие, подминавай ги и без това се порязват накрая ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

гларус_

Цитат на: дрим;421798Цеци, какво им обръщаш внимание на всякви комплексирни неудачници, за които личното щастие е в хорското нещастие, подминавай ги и без това се порязват накрая ;)
лошото е че малко оставаше и головете трябва да се вкарват.

дрим

Играта се брои на голове, Люпко го каза най-добре, чисто човешки: "да бяха се класирали Марибор е заслужено, да бяхме се класирали ние пак е заслужено"
;;650

гларус_

Цитат на: дрим;421803Играта се брои на голове, Люпко го каза най-добре, чисто човешки: "да бяха се класирали Марибор е заслужено, да бяхме се класирали ние пак е заслужено"
;;650

А не си призна че смотано води второто полувреме.

dzumba

Това водене е типично за Люпко  и Мъри!Излиза паднал преди мача!
Няма да забравя Левски и Челси,Люпко водеше отбора,преди мача вика,ма вие сте луди,то йе Челси,и ни биха,а после им скъсаха гъза 2 пъти некви туристи!

Чък Норис

Догодина припознавайте Лудогорец, за да  бъдете конкурентно способни :lol15:

ПП: То като се замисля шампионата още не е започнал, може още тая година да си припознаете кренвиршите. ;;573

дон ДИЕГО

Цитат на: Чък Норис;421809Догодина припознавайте Лудогорец, за да  бъдете конкурентно способни :lol15:

ПП: То като се замисля шампионата още не е започнал, може още тая година да си припознаете кренвиршите. ;;573

Това е пътят, така поне отборите ще имат фенове. И вие така припознахте МЕТАЛИК СОПОТ а сега се изживявате, като ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ. Предполагам, че не си забравил, че вашето старо АД ( на мИТю СЕЛСКИЯ) още крета по ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР... и всякакви НАУЧНИ ОБЯСНЕНИЯ от днешна гледна точка са меко казани НЕЛЕПИ! ;;602

Чък Норис

Колко играчи дойдоха в Ботев от Металик?
Колко ръководни кадри? И как правото на участие на един отбор от същата област се равнява на преименуването на отбор от друга област?

За селския, който е много прост човек и не плаща някакви стотинки за да закрие дружеството без стопанска цел, каквито са били клубовете преди 99-та. Група фенове са държали това дружество живо и са плащали членски внос на БФС, това ни го признават и УЕФА и ФИФА.
А припознавачите се признавате само вие си!

ПП: Литекс не е ЦСКА!
ПП2: Да те еба в чорбара прост!

краси098

Цитат на: дрим;421794@Atuani,
Сори, ама не ги чувствам наши, подкрепях ги, виках за тях, няма такива заряди, но нещо ме преряза и страшно противни ми станаха, някаква ненавист се загнезди в мен.

Да. На същото мнение съм и аз. Преди виках за тях, ама гелосания ме отврати тотално и повече просто не ме интересуват!

А Люпппко, да беше направил някаква смяна ли... деа знам :hammer:
Не че е виновен, тоя стар сръппски алкохолик, ама, можеше да пробва да ги затвори малко -  има няма 10 мин :e085:

TUISTERa

Цитат на: Чък Норис;421812Колко играчи дойдоха в Ботев от Металик?
Колко ръководни кадри? И как правото на участие на един отбор от същата област се равнява на преименуването на отбор от друга област?

За селския, който е много прост човек и не плаща някакви стотинки за да закрие дружеството без стопанска цел, каквито са били клубовете преди 99-та. Група фенове са държали това дружество живо и са плащали членски внос на БФС, това ни го признават и УЕФА и ФИФА.
А припознавачите се признавате само вие си!

ПП: Литекс не е ЦСКА!
ПП2: Да те еба в чорбара прост!

И аз съм канар, ама си личи от далече, че мериш с двоен аршин... ;;650

Иначе, едно е някой да ти подмени отбора, друго е феновете да си го направят сами ....

Чък Норис

Кое точно е двойният аршин, едните местят цял отбор, а другите купуват право на участие?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания