Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, Септември 07, 2015, 08:01:08 PM

« назад - напред »

an

Не знам, не съм юрист. Единственото ясно е, че ще се опитат да прецакат държавата с милионите, които дължат. Как пък не се появи някой червен фен да го питам от кой ЦСКА е...

Milenrec

Тука съм ,мен не ме бърка ад то ,днеска направихме първи трансфер даже !

За който е проблем има други отбори!

Neo64

Язи съм натурален червено армеец , канче  нямам , чорби не ям само топчета и шкембе от риболовните младини

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

an

Хубаво е, че не те бърка. Дано и занапред е така.

Neo64

Виж  , ако утре Флорентино фалира Реал и го купи бай Иван от шуменското Хетафе, ще трябва да дойдеш и споко да обясниш на половината свят , че това не е Реал а Хетафския Реал, нали се сещаш , че който плаща музиката , той поръчва хорото криво ли да е или право
А забравих , също да им обясниш , че нямат 11  Шампионски ,там 25 Лиги още толкова Купи
Само в БГ си чешете езиците
 С Насо, Боко, Делян ,Лупи, джуджето, Перуката, Кюрда,Мърдата и прочие
Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

dzumba

И кой я плаща музиката в случая?Кинти не се виждат!

an

Цитат на: Neo64;415787Виж  , ако утре Флорентино фалира Реал и го купи бай Иван от шуменското Хетафе

Това ли мислиш, че се случва с ЦСКА?

Milenrec

Ще се оправят парите на НАП ,иначе се вижда къде се влагат пари ,за първи път от 20 год се прави нещо по базата!

Чък Норис

Испанецот пак го е пекло днеска слънцето :lol15:
В Испания ще стане война, ако някой тръгне да фалира Реал или Барца.

Цитат на: Milenrec;415799Ще се оправят парите на НАП ,иначе се вижда къде  се влагат пари ,за първи път от 20 год се прави нещо по базата!
Ти кога ходи да видиш?
ЦСКА Завинаги нали правиха и те ремонти преди две години? Това са истински фенове, а не селяните които са станали от ЦСКА или от Левски защото само тях са ги давали на времето по тАлАвизора.

an

А тези ад-та, които не те бъркат, защо мислиш се правят?

dzumba

Цитат на: Milenrec;415799Ще се оправят парите на НАП
Това,дали го знаят в Микре?

дон ДИЕГО

Цитат на: dzumba;415805Това,дали го знаят в Микре?

Разбира се, че го знаят. Това е цената, но ще бъдат приспаднати инвестициите по стадиона и базите

dzumba

Виждам,че и Ганев го е разбрал!:worry:
Нещо,прогноза,от коя група,ще се погасяват инвестициите?;;602

дон ДИЕГО

Цитат на: dzumba;415812Виждам,че и Ганев го е разбрал!:worry:
Нещо,прогноза,от коя група,ще се погасяват инвестициите?;;602

Ще се погасяват от ЛИТЕКС (ЦСКА) ... дилемата е много сложна. Има много интереси, Които искат това ЛИТЕКС (ЦСКА) да не е в А ГРУПА, но има и една ТЕЛЕВИЗИЯ, която дава едни МИЛИОНИ за тази А ГРУПА и същата тази ТЕЛЕВИЗИЯ иска някакъв ЦСКА в А ГРУПА

ВалчоП

Я кажете що разревахте Иво Тонев?

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания