Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, Септември 07, 2015, 08:01:08 PM

« назад - напред »

дрим

Нео, то и тикатака ви мачка с 80 на 20 ама мача се брои на голове иначе ако следеше постовете ми, щеше да си прочел, че за Пепе и Рамос трябва по един дежурен картон още от тунела да си знаят!

п.п. Само искам да си спокоен, защото за разлика от теб, на мен не ми дреме особено кой ще спечели, но ще ми е приятно да не са АМ :)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

atuani

време беше  тоя мангал ... да получи картон
Ще гледаме дузпи ,на там отиват нещата ;;513
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

дрим

За ритане над глезена може и директен червен да се покаже!
Тоя му отнесе капачката егати!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

atuani

Добър финал очаквано  ,а  тоя Пепе  е ... супер гнусотия

Neo64

Саше съчетай полезното с приятното, сега е момента от 2010 имаме едни от най добрите вратари в Европа-Куртоа,Де Хеа,Облак ......

дрим

Облака съм го признал, ама на дузпите нещо е препариран, не мърда ;)
п.п. нямат топки за шампиони, това е!
Наздраве на всички фенове на футбола ;;650

Цец0

Атлетико май са без вратар тази вечер на дузпите.... ;;basi

atuani

Чък Норис

Единайстата! :g040:

Дедал

Ай сиктир , и за какъв чеп Атлетико отстрани една камара отбори дето щяха да беят Реал още в редовното ;;basi;;basi
Не може от 3 години да ги биеш като маче у дирек и два пъти в най-важния мач да се дъниш като кифладжия :e085:

atuani

Цитат на: Цец0;415202Атлетико май са без вратар тази вечер на дузпите.... ;;basi

Требе им Владо Стоянов!  ;;573

Честито на феновете на Реал МАДРИД ;;650

дрим

Казах ти ингелджии, като Славия :)

Neo64

Честито на печелившите , за успокоение на феновете на не присъствуващите в Милано.
Чоло с Хуан Фран от 6 числа печеливши е забравил да пусне фиша, няма такъв избор за дузпаджия:lol15:
 Ами такъв е живота ,Гризман , за къв чеп е да вкара след продълженията,като можеше да ги заколи в редовното, тия от 11 , 5 им са с тоя пусти късмет:s101

Дедал

Да е.а и циркаджиите да е.а :)- преди малко едва ходеха , а сега как спринтират към трибуните ;;516

Айде честито все пак на феновете на Реал !;;650

Цец0

По-смешен и неадекватен вратар при изпълнение на дузпи не си спомням да съм гледал някога. Ебати и препарираната муха. Може да извади отбора през доста мачове през сезона, но тук беше пълен неадекватник.
А за смешния Реал какво да кажа? Калитари на безумна степен. И Барса, и Байерн, че дори и ПСЖ биха ги разпорили анално още в редовното време. Супер смешен мач ;;basi;;basi;;basi

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания