Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цената на горивата по бензиностанциите в БГ

Започната от Серхио Агуеро, Август 26, 2015, 07:14:01 AM

« назад - напред »

Калито

Цитат на: Гадьо;608375Запомни едно! Дерогацията ми, е много по-добра от дерогацията ти! ;;516
Няма как да те запомня с дерогацията ти...:)
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Гадьо

Цитат на: Калито;608377Няма как да те запомня с дерогацията ти...:)

Защо? Става ти леко неудобно като се сетиш как Делянчо късаше ризи и искаше дерогацията да спре веднага, а сега ходихте да се молите за същото ли? :hammer:

Калито

Цитат на: Гадьо;608378Защо? Става ти леко неудобно като се сетиш как Делянчо късаше ризи и искаше дерогацията да спре веднага, а сега ходихте да се молите за същото ли? :hammer:
Ти се радвай че няма да чакаш на опашката с тубите :)
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Гадьо

Цитат на: Калито;608379Ти се радвай че няма да чакаш на опашката с тубите :)

А преди ще трябваше да се радвам, че ще чакам на опашка с тубите, сигурно?;;516

Вас

Докато евроатлантиците тук се напъвате да хвалите жалките  нагъзурчени и крадливи управляващи, кой точно е уредил отлагането(дерогация) на санкциите, не ви ли мина през умните ви главици, че няма как американски и британски компании да разработват заедно с руснаците нефтени полета тук наблизо и същевременно да  спират производството на най-голямата руска рафинерия, която доставя гориво дори и на Украйна?!!!:s101
Вие по-добре питайте двата евроатлантика, които навремето заедно опраскаха Булгартабак и КТБ, защо цените на горивата  тук непрекъснато се повишават?
Нали единия всеки ден декларира, че "работи за хората", а другия е личен приятел на Тръмп и Сорос едновременно!
Това питайте, като ви събират да ви се отчитат на партийните ви събрания!:)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

yavor1

Цитат на: Вас;608382Докато евроатлантиците тук се напъвате да хвалите жалките  нагъзурчени и крадливи управляващи, кой точно е уредил отлагането(дерогация) на санкциите, не ви ли мина през умните ви главици, че няма как американски и британски компании да разработват заедно с руснаците нефтени полета тук наблизо и същевременно да  спират производството на най-голямата руска рафинерия, която доставя гориво дори и на Украйна?!!!:s101
Вие по-добре питайте двата евроатлантика, които навремето заедно опраскаха Булгартабак и КТБ, защо цените на горивата  тук непрекъснато се повишават?
Нали единия всеки ден декларира, че "работи за хората", а другия е личен приятел на Тръмп и Сорос едновременно!
Това питайте, като ви събират да ви се отчитат на партийните ви събрания!:)
[FONT="]Наистина си отвратителен и антипатичен, съскащ злобар![/FONT]

Вас

Бе ти ми кажи, защо горивата хвърчат нагоре на всеки 2-3 дни, а не ми прави психопортрет?!;)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

Калито

Цитат на: Вас;608390Бе ти ми кажи, защо горивата хвърчат нагоре на всеки 2-3 дни, а не ми прави психопортрет?!;)
Ко речи...

yavor1

Цитат на: Вас;608390Бе ти ми кажи, защо горивата хвърчат нагоре на всеки 2-3 дни, а не ми прави психопортрет?!;)
Даа, ти целият си изтакан от злоба и злъч!!!!
Лъжеш и като спиш!
Хвърчи ти хвърчилкото, голяма злоба,че имаме малко нормалност, след вакханалията на служебните на Радев :worry:

Глаголица

Лойкорастията е диагноза още по-страшна.

Gena_Bs

Днес едва забелязах, че на информационните табла на бензиностанциите цените са само в ойро!
Няма ли някой от НАП да им разпише Акт за админ. нарушение?
Ясно е, че няма как да се изписват и двете цени.
Всъщност може, но защо да се охарчват за някаква си 1 година само?
И те като банките са на загуба, завалиите.:)
Ама поне да си изключат таблата, си мисля аз.:D

an

Предполагам, че е разписано в закона това и не е нарушение.

oldman

Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

ogibo

Както и за вендинг операторите има изключение в изискването да може да приема лв. и € и да връща само €.  Монетниците работят с една валута.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания