Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цената на горивата по бензиностанциите в БГ

Започната от Серхио Агуеро, Август 26, 2015, 07:14:01 AM

« назад - напред »

yavor1

Цитат на: Светия Дух;524982Гледам под табелата с цените надпис "РАЗПЛАЩАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА САМО В БРОЙ!".
В кой ли век живеят тия и защо ли само в брой приемат...?
:)
Има банкомати до входа на разплащателния офис!
 Ако желаеш си изтегли само сумата за плащане.
 Предполагам,вместо да плаща на банките комисионни,
им взема наем за банкомата на негова територия :)

jovito

111111

На бензиностанцията 80 метра преди неговата,
разреждат ти без да се мацаш и омирисваш,
може да платиш с карта и цената винаги е с 2-3 стотинки на литър надолу.

И не точиш био-дизел смес, който разяжда маркучите на някои марки.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

Плам71ен

Цитат на: yavor1;524986Има банкомати до входа на разплащателния офис!
 Ако желаеш си изтегли само сумата за плащане.
 Предполагам,вместо да плаща на банките комисионни,
им взема наем за банкомата на негова територия :)

Абсолютно!

boyan88

Your Smart Linux TV Player

Ender

Ае по всички ТВ международни новинарски канали в момента тръбят, че цената на американския лек петрол е отишла в отрицателните стойности. Вярно че става дума само за фючърсите за месец май ама това било невиждан никога  рекорд...

https://www.theguardian.com/world/2020/apr/20/oil-prices-sink-to-20-year-low-as-un-sounds-alarm-on-to-covid-19-relief-fund

SERHI1970

100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

vasilstf

Цитат на: SERHI1970;527229Тая тема не е ли и тя за по надолу!

Аз не виждам смисъл изобщо да се коментират лица като Марешки. Целият му бизнес мирише, не само горивата, а и лекарствата. Ако е толкова изряден, както казват всички, дали на касовите бележки има QR код и може ли да се провери чрез системата на НАП. Или както "не иска да плаща комисионни на банките" така не иска и да се отчита пред НАП.

В началото на драмата покрай коронавируса имаше новина как лично той успял да убеди всички от неговата партия да съберат пари и да купят лекарства и медикаменти за борба с вируса. Но никой не каза от къде са ги закупили, кой е вносител и дистрибутор.

Ooo_Pepi

Някой ще каже ли горивата на верига Кристал  добри ли са?
Днес спрях на люлинската магистрала посока ПК на Лукойл и ми казаха, от вчера тук е Кристал.
Не съм ги ползвал, даже не съм ги виждал.
Газта е на 0.83лв а на Лукойл е 0.90лв.
Бензина и дизела не съм ги гледал.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

аас

И аз не съм ги срещал и не съм зареждал при тях. Но прочетох разни мнения по форумите. Били тип Марешки т.е държат ниска цена и нямали пос терминали, а и тоалетната струвала 1 лв:) хах.
Гледам, че за метана доста хора писали, че лъжат в количество.. дали е вярно не знам. Иначе може би стават.
Лично аз отбягвам големите и пълня най-вече на Петрол и Круиз доволен съм от дизела им. Но смятам скоро да напълня за проба един резервоар 68л на Марешки да го пробвам.

fortschrit

Цитат на: Ooo_Pepi;543593Някой ще каже ли горивата на верига Кристал  добри ли са?
Днес спрях на люлинската магистрала посока ПК на Лукойл и ми казаха, от вчера тук е Кристал.
От доста време исках да пиша по темата и днес реших да дам точни данни от последната ми фактура за дизел:

дата02,11,2020г.
дизел е5-това е без помията биодизел.
Цена на литър:1,26ЛЕВА ЗА литър без ДДС
Количество 4000 литра.В цената е включен транспорт 90 километра .Дизела е от данъчен склад на ЛУКОЙЛ с всички сертификати и документи.Посочената цена е с опция получаваш днес плащаш когато можеш-просто сме дългогодишни партньори с доставчика.Задължително BARDAHL,Защото технологията на нащта рафинерия е стара  и скапва горивната система и мотора.От тук нататък сами гадайте при на каква цена е дизела след като определящо е каква ти и квотата за година и на какво разтояние си от рафинерията.

fortschrit

Цитат на: аас;543595И аз не съм ги срещал и не съм зареждал при тях. Но прочетох разни мнения по форумите. Били тип Марешки т.е държат ниска цена и нямали пос терминали, а и тоалетната струвала 1 лв:) хах.
Гледам, че за метана доста хора писали, че лъжат в количество.. дали е вярно не знам. Иначе може би стават.
Лично аз отбягвам големите и пълня най-вече на Петрол и Круиз доволен съм от дизела им. Но смятам скоро да напълня за проба един резервоар 68л на Марешки да го пробвам.
Едното време когато имаше ПЕТРОЛ и купувах дизел там го продаваха по следия начин ,понеже цистерните в базите са им на открито ти правеха изчисление на момента кава е температурата на горивото колко литра искаш и тези литри на колко килограми отговарят.Има един виц от старото време -спира газката на слънце кара ти дизела в7 часа лятото и се сещай какво се получава с литрите.

fortschrit

Цитат на: Ooo_Pepi;543593Някой ще каже ли горивата на верига Кристал  добри ли са?

франчайзинг  това е думата която е определяща правиш си собствена бензиностанция сключваш договор с фирмата доставчик сключваш договор с тях да използваш тяхната марка и техните условия.След като изтече договора и не ти изнася търсиш друг като тях.Петрол разпродадоха преди 5-6 години бензиностанциите от който няма далавера,което значи ,че като пише петрол не значи ,че е петрол и зареждат с тяхно гориво.Не ,че те разполагат със собствена рафинерия.За ЛУКОИЛ и за тях мога да говоря голям град всички други малки бензиностанции продават качествени горива на ниски цени,ЛУКОЙЛ пускат агенти за да са в час с цените защото бизнеса им не върви- пак ПЕТРОЛ франчаизинг ЛУКОИЛ.За горива и масла мога да изпиша много ,но не мисля ,че форума е за това.

fortschrit

Вижте и този лик:https://www.saksa-bg.com/targovia-na-edro/goriva-neftohim и си направете равносметка какви са крайните цени на бензиностанциите.

111111

Цитат на: fortschrit;543606Вижте и този лик:https://www.saksa-bg.com/targovia-na-edro/goriva-neftohim и си направете равносметка какви са крайните цени на бензиностанциите.

Марешки от тях точи в София, до 35% рапица,  дет прецаква маркучите.

Факт малките точат от Лукойл и печелят между 5-15ст на литър.
Големите доят между 20-45 ст на литър наливат химия и продават 95 за 100 октана и т.н.

п.с.
Марешки нема му стане нищо ако сложи пос и обяви такса плащане с него.
Ще спести от инкасо таксата.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания