Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Българи !Върнете се в България !

Започната от dvdrw, Август 12, 2015, 09:28:31 PM

« назад - напред »

Veskop

Не бе баче , той е "високо" платен ИТ "специалист" ,който взима колкото един склададжия в спортс директ,ама си мисли ,че е хванал Господ за шлифера! :))))

Sent from my iPhone using Tapatalk
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

gentu

Цитат на: турбо;383161Ти си бил пенсионер врачка, абсолютно нацели нещата.
-май нещо почна да се нервиш , а?
Спазвай правилото:"Когато приключиш с аргументите премини към лични обиди"

п.п. - още ли не си отишъл да работиш , кое време стана?
(ако пишеш от работното си място , това ще да е един от т.н.  "позитиви")
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

турбо

Не се нервя хич не ми пука за вас, само се забавлям да ви отговарям за спорта. Как мога да се нервя от някой който не приемам на сериозно пък и тази тема като цяло, която е напълно безсмислена.

gentu

Ами то и ние не те приемаме на сериозно , но пишем за да не би някои заблудени душици да вземат да ти приемат глупостите дето ги пишеш съвсем на сериозно , де!

турбо

Цитат на: Veskop;383163Не бе баче , той е "високо" платен ИТ "специалист" ,който взима колкото един склададжия в спортс директ,ама си мисли ,че е хванал Господ за шлифера! :))))

Sent from my iPhone using Tapatalk
Много добре остава да си представиш и цифрата, много мъка в тази България много. Основният проблем е човешкият материал в този форум и навсякъде примери колкото искаш.

турбо

Цитат на: gentu;383167Ами то и ние не те приемаме на сериозно , но пишем за да не би някои заблудени душици да вземат да ти приемат глупостите дето ги пишеш съвсем на сериозно , де!
Какво друго ви и остава, така или иначе за нищо друго не ставате.

Brian

Бе не знам какво работиш, турбо, но аз от работата си позволявам да пиша само във форуми пряко свързани с задачите ми. Не, че някой ме следи но не мисля, че е редно. Все пак имам 8 часа работно време което изцяло отделям по предназначение. В момента съм в отпуск като всички бели хора - първите две седмици на август. Затова и пиша в "работно време".
;;612

турбо

Имам всеки час по минимум 10 мин и на 20 мин да спирам да гледам монитора за минута две, от мобилният който е личен мога да пиша навсякъде, но от компютъра него правя по същата причина като теб.
Такива са законите и на няколко месеца попълват въпросник дали ги изпълнявам. Игнорирай заяжданията ми с горните хубавци, това е само игра на думи.

ВалчоП

Чета за сравненията с 3К лева в СФ и техните еквиваленти в евра, паунди и  франкове в големите европейски градове и все си мисля, че е по-вероятно и по-бързо да си намериш работа за въпросните пари във въпросните градове, без връзки и познати, че и за повече пари даже, докато за 3К лева в СФ си е трудна мисия, без чичо, леля, тате, приятели, другари и съратници...

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Brian

Работа за 3К в София можеш много бързо да си намериш, ако можеш да направиш равностойното и в Мюнхен. ;;650
;;612

ВалчоП

Освен това, идеята ми беше и, че не съм сигурен дали броят на наличните такива работни места в СФ е съпоставим с броя на подобните такива в споменатите градове.
Работа за 6К евра в Мюнхен, с квалификация като моята, бол!
Но в СФ за три бона.... Не мисля...
via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,

gentu

Тя работата не е в броят на наличните такива работни места а в наличните квалифицирани кандидати за тях , инак и тук бройката не е малка , въпреки че нямам на представа какво разбираш под "бол"!;;650

ВалчоП

Нямам представа какво разбираш под "не е малка". За 3К в София говорим, нали? В Мюнхен се търсят около 4000 инженери (БМВ, Сименс, Летището и още стотици по-малки фирми). Инженер означава 5К евра и нагоре. В СФ има ли поне 1000 свободни места за инженери със стартова заплата 3К лева? На ден получавам по няколко мейла с предложения за работни места, понеже не съм се отписал от мейл-листата на един хедхънтърски сайт. Виж, с 2К евра пенсия, става да се живее в СФ...
п.с. и не си оправяме зъбите в БГ.

GT-P5200 via Tapatalk
VU+ Ultimo 4K,

gentu

Търсят 70 000 IT специалисти

ЦитатЗа поредна година инженерите, квалифицираните работници и мениджърите заемат челните позиции на професионалните сектори, в които има дефицит на кадри у нас.

България е първенец в ЕС по дефицит на кадри. И докато това, че инженери липсват не е новина, то недостигът на IT специалисти си е изненада. Догодина в този сектор ще се търсят вече 40 хиляди души. Той генерира около 6% от БВП на България, като 50% от българската IT индустрия е експортно ориентирана.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2014-08-30/profesiite-bez-kadri-v-balgariya

Brian

Цитат на: ВалчоП;383216п.с. и не си оправяме зъбите в БГ.

Ти пък и ти! Въобще не съм те визирал пък точно теб! ;;650
;;612

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания