Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпроси за айпи тв

Започната от dvdrw, Август 12, 2015, 09:25:03 PM

« назад - напред »

dvdrw

Здравейте ,

в момента съм на мсат кабелната , но поради мои лични причини, и неща които не ми харесват при оператора , искам да го сменя , но след дргутие вариянти на мтел сат и булсатком избрах по малкото зло виваком.

говорих с оператор на 123 да ги питам за , ай пи тв по адсл телефонният кабел
.

казаха ми че основно може 1 приемник предполагам хд, и ако била достатъчна силата още 1 , само не разбрах и той ли ще е хд или 1 хд и 1 сд а може ли комбинация от 3 сд някой ако знае да каже ?

и там при тях предлага ли се каналите диема спорт хд и диема спорт 2 хд в сд вариянт ?

мерси
Golden interstar HD FTA Germany , 80 sm Vivacom 45e 46e.

111111

само булшитком пробутват тая мизерия сд приемник
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

Дато

Цитат на: dvdrw;382992Здравейте ,

в момента съм на мсат кабелната , но..и

По Аdsl няма как да гледаш,  който и да е HD канал. ще ти дадат SDприемник. Премини към DTH.

Хоризонт

Цитат на: dvdrw;382992Здравейте ,

в момента съм на мсат кабелната , но поради мои лични причини, и неща които не ми харесват при оператора , искам да го сменя , но след дргутие вариянти на мтел сат и булсатком избрах по малкото зло виваком.

говорих с оператор на 123 да ги питам за , ай пи тв по адсл телефонният кабел
.

казаха ми че основно може 1 приемник предполагам хд, и ако била достатъчна силата още 1 , само не разбрах и той ли ще е хд или 1 хд и 1 сд а може ли комбинация от 3 сд някой ако знае да каже ?

и там при тях предлага ли се каналите диема спорт хд и диема спорт 2 хд в сд вариянт ?

мерси
Всички приемници им са HD 1080i. когато си на стандартен пакет.
 Първия е основен а всеки следваш заявен се плаща 2.50 на месец и можеш да имаш до 5бр на когото се води договора . На първия ти монтират две антени една в къщи и една по желание на вилата например. За всеки приемник се полагат още една или две антени или двоен конвертор по желание.
 Имат всички диеми спорт 1 и 2 намират се на 15 и 16 позиция. БТВ екшън им е HD при стандартен пакет. Освен това за 2 лв допълнително се гледат булсаткомските TV+ и F+
Като недостатък двата евроспорта им са със стандартно качество.
На приемника можеш да инсталираш още 3 спътника. Тая допълнителна чиния вместо на вилата можеш да поръчащ на техниците да ти я сложат на позиция тюрксат или астра. След изтичане на договора връщащ приемника а антените остават за тебе.
;;513

jack82

Най вероятно си избрал по голямото зло който и да е само да предлагат оптика до твоя рутер
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

калоянк

Какво ХД по адсл бре? Бяяяягай далече от тая работа! 2 години ядове много ще береш...иптв или по фттб или няма смисъл!

Виктор

jack82 му каза че, от 3-те е хванал най дългото......:worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания