Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

2 телевизора Самсунг в 1 стая ?

Започната от фиресинг, Юли 29, 2015, 11:59:18 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

фиресинг

Имам 1 въпрос имали решение на моя проблем имам Самсунг Тв монитор и Самсунг Тв в 1 стая но проблема е че като правя  нещо с дистанционното реагира  и на монитора и на тв може ли да се направи нещо по въпроса ?

дрим

Сложи нещо пред сензора на монитора или залепи лепенка, предполагам, че използваш дистанционното повече за телевизора!?
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

bate_dino

Това ще му е най-лесния вариант да се закрива зона около сензорите на монитора и ТВ-то.
Друг вариант е нещо от типа на Ocelot Home Control Center като repeater на IR сигнали, но удоволствието е доста скъпичко и не знам дали в България може да се намери нещо такова.

алт

Може да лепне някаква капачка с отвор на сензора на монитора, така дистанционното ще работи ако му се наложи да го ползва.

Brian

Вземаш очила за 7 лв от Лидъл с поляризационни стъкла и лепиш. На единия монитор водоравно, на другия отвесно, на дистанционното както му свикнеш. И си връткаш дистанционното отвесно или водоравно - зависи какво искаш да цъкаш.
;;612

Златев88

http://m.bazar.bg/обява–10785497/ir-удължител-комплект-приемник-предавател - слагаш предавателя пред окото на мониторът за да не лови от дистанционното на тв, а другия край слагаш някъде по индивидуална преценка може и зад монитора.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания