Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Колегата ALFA професора на скриптовете

Започната от Крал Артур, 11-07-2009, 15:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Крал Артур

Искам да изкажа своята благодарност на колегата ALFA за написания скрипт и оказаната помощ при подкарването на една карта под СССАМ:g035(1)::g035(1)::g035(1):

Sharp987

Да, разбира си колегата от тези работи. И на мен е помагал в тази област, тъй като не се занимавам с такива неща. ;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]

Чък Норис

И аз съм му много благодарен, когато започвах да се занимавам с шер той ми помогна много и все още като имам нужда ми помага.

;;650

tedy58

Винаги може да се разчита на него. Любимата му певица е Шер и за него винаги пее перфектно. Пирятно му е да му шумоли в ухото.
Бъди винаги така отзивчив Alfa.
Хубаво е да си помагаме, когато можем. Иначе ще заприличаме на политиците. Само за тях си мислят (политиците де)!
The world is small, but enough, isn\'t it?
Vu04k; DM800§каквото попадне.Paraclips 2,4m,Triax-TD88

gogyto

Цитат на: tedy58;17930Винаги може да се разчита на него. Любимата му певица е Шер и за него винаги пее перфектно. Пирятно му е да му шумоли в ухото.
Бъди винаги така отзивчив Alfa.
Хубаво е да си помагаме, когато можем. Иначе ще заприличаме на политиците. Само за тях си мислят (политиците де)!

...и на мен ми е помагал винаги и не само в областта на скриптовете ами по всички възможни където съм имал затруднения в областа на сателитната телевизия и винаги е бил отзивчив,и стока съм вземал от него всичко е без грешка ;)
Едно големо БЛАГОДАРЯ!!;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

vml

И аз се присъединявам към благодарностите към колегата ALFA , с мен винаги е бил отзивчив и коректен - човек на който може да се вярва. Помагал ми е и продължава да ми подава ръка , а относно cccam протокола е просто факир. Нека има повече такива хора !

tedy58

Ейй живи бяхме да видим и в България някой да благодари, а не само да се цапаме един друг.
Още веднъж благодарско и за приемниците Alpha. А и за ракийката също, не съм я опитал още, но утре ще я споделя с бат Генчо и ще ти кажа как е :) Наздраве!;;650
The world is small, but enough, isn\'t it?
Vu04k; DM800§каквото попадне.Paraclips 2,4m,Triax-TD88

СТАРИЯ

Благодаря на всички,но нямаше нужда.С каквото мога пак ще помагам. ;;650
[INDENT]"Майка ми тъче в завода плат за всички, за народа - и за теб и за мен - всеки да е пременен! " Детска песничка [/INDENT]

скитник

И от мен много благодарности на СТАРИЯ за оказаната ценна помощ и "отварянето" на очите. ;;650

Devnull

И аз му благодаря ама за едни салатки.
Сори за спама ама не се сдържах пък и той нема да се сърди.

СТАРИЯ

Цитат на: Devnull;99751И аз му благодаря ама за едни салатки.
Сори за спама ама не се сдържах пък и той нема да се сърди.
Знаеш,че не обичам да пиша,ама и аз не се сдържах:
Само за салатките ли бре?:)
[INDENT]"Майка ми тъче в завода плат за всички, за народа - и за теб и за мен - всеки да е пременен! " Детска песничка [/INDENT]

Tiesto

Цитат на: Крал Артур;17907Искам да изкажа своята благодарност на колегата ALFA за написания скрипт и оказаната помощ при подкарването на една карта под СССАМ:g035(1)::g035(1)::g035(1):

А аз искам да ти благодаря, когато през 2004 или 2005 ми пусна първата D линия под GBOX :). До тоя момент не знаех какво е share :).

dzumba

SERHI1970

Цитат на: dzumba;100011А сега знаеш ли?

А ти знаеш ли.;;573
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

SERHI1970

Извинявам се на Продуцента , ама виж на кого е първия пост.
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания