Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Diema Sport 2

Започната от ivan_sv, Юли 13, 2015, 11:53:12 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Хоризонт

Аз на очите ли си да вярвам или на писаното? Двете диеми си вървят без проблеми и се гледат а за албионското нищо не мога да кажа, защото не го гледам и нямам кръчма та да го излъчвам като от този стар пример.
;;513

Underworld

Цитат на: Продуцентът;384743Чуждестранно излъчване на българското първенство? :s101
Няма да се измисли топлата вода. Примерно в Англия, след просволутия скандал, където една собственичка на бар си беше купила приемник от гръцката Нова и си мислеше, че всичко и е ОК, сега за да не стават и най-малки гафове, освен, че каналите за пъбовете са на различни цени, но и те са с различни програми. Примерно в каналите, който от скай пускат за пъбовете липсват рекламите на Барклис, които се завъртат при всяко повторение или смяна на камерите. Сега закона там казва, че ти можеш да взимаш сигнала от всякъде, но без да я има тази реклама, а тази реклама върви по всички канали където се излъчва ВЛ, освен в специалните канали за пъбове на скай :lol15:
... и има добавена една чашка ( аз си представям ракия) към логото на Скай...

Серхио Агуеро

Цитат на: Хоризонт;384724И 50 стотинки им са много. Аз например си пускам някой мач от родното първенство на лаптопа - ей така за инфо

Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD излъчват:

- Българското футболно първенство;
- Английската Премиер Лига;
- Френското футболно първенство;
- Формула 1;
- Футболни квалификации за Европейско и Световно първенство.

Значи ако искате нашето първенство да отлепи на някъде, трябва без много зор да давате 3.96 лв.

Наистина това е смешна сума на фона, че едно седене в кафенето може да струва толкова, или кутия цигари. Да не говорим едно хранене в ресторант колко повече излиза.

m3gab0y

Цитат на: Хоризонт;384722
Цитат на: bu12tras;384680С времето ще се нормализират ,все повече абонати ще има а и продукта ще става по-добър. Аз лично очаквам трети канал да пуснат в рамките на една година.

В талъсъми вярваш ли? Третия канал ще е само повторение от другите два, които са 90%  също повторение на излъчения материал от деня или от предния! Повторението е майка на знанието. А и като гледам родното ни първенство с каква псевдо HD картинка е ...
;;602
Двете програми се гледат без никъкъв проблем на стрийм с лаптоп и андроид безплатно стига да имате интернет.
Пакета Да вземат и да пуснат за 50 стотинки и ще си съберат клиенти и ще са в повече на печалба отколкото до момената.
;;650

Да, с абонамент към БСК
Искам без него да видя как ще стане номера, че ми е интересно да чуя.
Това със 4 броя карти (1 основна + допълнителните) и 4 регистрации с мултилогин да не го слушам - да, ще гледате една шепа хора, но... просто още не са се сетили да пуснат малко писъмца до Булшит.

Отделно за пирати и Генерални директори да не чувам - там е непостоянно и при последните - платено (но лесно се краде от там).

И както каза Продуцентът - това е до време.

TUISTERa

Ей НАЙ ме е яд като ми секне стрийма на най-интересното от мача. В такива моменти се сещам за будалата отсреща дето си е платил диемата и не му спира картината в момента на изпълнението на дузпата! :a0335::a0335::a0335: За пример - Неделя вечер, мача на Барса , изчезна ми шеринга, прекъсна ми нета, толкоз псувни не бях нареждал скоро...

Хоризонт, нищо лично, но да гледаш през стриймове спорт е само и единствено за спортове, които няма къде другаде да се гледат. Разбирам те, не гледаш спорт, от твоята гледна точка и 50 стотинки са много, но дали схващаш че домуса ги клати на нова? Дали се сещаш , че английското и формулата струват маса пари? Харесва ни да сме в сивия сектор, винаги ще сме там и няма излизане от дъното...
Все по често започнах да плащам  за неща(на РЕАЛНИ ЦЕНИ), за които не бих плащал преди, просто за да възнаградя по някакъв начин труда на човека отсреща ;;650

bu12tras

Баче ,ганьо е свикнал да не плаща , всичко да е без пари ,стара комунистическа мъдрост ;;573

За това и хоризонта не му се дават кинти.
А ,последното ти мнение трябва да се сложи в началото за да се чете от всички... Не може някой да плаща за нещо да го предложи и то в прилично качество ,а отсреща да не му се плаща....
Плащам си както за Диема Спорт, така и за останалите пакети които ми предлага оператора.
По принцип стриймове има и то много качествени , но все ще се случи в най-важния момент да спре ;)

m3gab0y

За стриймовете и спирането - това е масовия случай, но наистина има много качествени стриймове, които не падат току така но пък и те са златна мина до която простосмъртните нямат достъп. ;)

За неплащането - винаги можеш да си спретнеш един бърз кабел и един приемник от битака и няма да ти прекъсне, но и това е леко сиво.

А като искате да гледате мега екзотиката и неща, които не дават по родните ни канали - стрийминга не е най-доброто решение.

Аз мисля, че от към футбол Ганьовците имат какво да гледат по БГ каналите.

БониБо

От онлайн плащането на Булсатком:
Каналът TRACE Sport Stars не може да се гледа на SD приемници, както и приемници инсталирани със специални конвертори тип Stacker, независимо от вида на приемника.
[SIGPIC][/SIGPIC]

иванка77

Цитат на: bu12tras;384797Баче ,ганьо е свикнал да не плаща , всичко да е без пари ,стара комунистическа мъдрост ;;573

За това и хоризонта не му се дават кинти.
А ,последното ти мнение трябва да се сложи в началото за да се чете от всички... Не може някой да плаща за нещо да го предложи и то в прилично качество ,а отсреща да не му се плаща....
Плащам си както за Диема Спорт, така и за останалите пакети които ми предлага оператора.
По принцип стриймове има и то много качествени , но все ще се случи в най-важния момент да спре ;)

Нали си плащаме за пакета, защо трябва и отделно за всяка програма?

TUISTERa

Цитат на: иванка77;384955Нали си плащаме за пакета, защо трябва и отделно за всяка програма?

За кой пакет? И коя програма се плаща отделно?

bu12tras

Цитат на: иванка77;384955Нали си плащаме за пакета, защо трябва и отделно за всяка програма?

Нещо не сте разбрали , за каква програма и кой ви кара да плащате допълнително за канал ?

ditomi

Diema Sport 2
12606 H
DVB-S/MPEG-2
30000 7/8

Стоян

Май е на мястото на БГ Хистори или нещо такова.

Чък Норис

Да разменили са им местата.

бахретин

И каква е целта на занятието ?:s101аха от s2 на s.Ясно
*LG 40UF671V*VU+Zero 4K*Inverto black ultra & quad*ADB 2840 C*

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания